I ja, I ja. Ali, realno gledano, spolja ne valja ni jedan dizajnerski elemenat. Balonjare plus futurističke felne, zadnje svetlosne grupe koje su , recimo, čudne...i tako, sve...
Taj zadnji deo mi je uživo bolji nego na slikama, tako da sačekajte da ga vidite. A digitalna tabla, pa sa tim moramo da se pomirimo, uskoro će izlgeda biti svuda.
Bas jedna od boljih hondi sto se tice dizajna u poslednje vreme. A sto se tice digitalnih satova, jako pokvareno ih guraju, ili dobijas klot satove koji se lose uklapaju ili njih, pa ti budi pametan...
Isto kao i za farove sto rade skoro svi, opcioni lepsi pet puta od osnovnih a cena 1000+e. Kod pezoa i drugi oblik halogenog i led fara i branika, drugi auto bukvalno. Evo kod bmw na novoj trojci osnovni je led pa da bi ga poruznili uveli neke bezvezne crtice za drl a oni lepi samo sa laserskim za 2000e.
Dosta bolje izgleda uživo. Mada bih poželeo ozbiljiniji izgled DLR-a recimo. Zadnja svetla su mi skroz ok i sviđa mi se što su dvodelna, na boku i na petim vratima.