Dobro veče
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Re: Dobro veče
I u Astrijskom Lidlu nisu sve čokolade iste gramaže.Evo danas bile na kasi na akciji po 0.69€

Volvo XC90 II D4
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kesica je Polimark, tuba Nestle. Nije baš nebo i zemlja, jer je i taj Polimarkov (meni) bolji od ostalih, ali je u tubu osetno bolji i samo njega koristim. Mada, i ta tuba mi traje ihaj, slabo jedem majonez.Sloba napisao:A, Tommy majonez u kesici i u tubi... Jel probao neko?
TapaT
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ova Milka je iz Rewe, 100gr.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Mleko u Lidl Frankfurt, Nemacka je bilo 65 dinara, kupio pa znam.Mr.Rotor napisao: 12 Okt 2018, 10:45 Јел вама јасно да Лидл ради у минусу добар период? Све те цене које видите немају везе са реалношћу.
To je cena koja je tamo godinama priblizno ista, da li Lidl radi u minusu godinama?
Mleko kod nas oko 90 dinara, sada je 60dinara.
Koja je cena mleka u vezi sa realnoscu?
Ono sto znam direktno iz price proizvodjaca hrane/fabrike je da u ceni koju platimo oko 30% cine reklama, magacin i transport, ako su mene lagali samo prenosim saznanje.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
U kesici je krs, naspram toga kakav Tommy treba da ima ukus. Na sirce vuce... U tubi je druga prica, ali i cena, kada se preracuna razlika u gramazi. Ok, sve pise, ali je po meni to ipak prevara.pedja napisao:Kesica je Polimark, tuba Nestle. Nije baš nebo i zemlja, jer je i taj Polimarkov (meni) bolji od ostalih, ali je u tubu osetno bolji i samo njega koristim. Mada, i ta tuba mi traje ihaj, slabo jedem majonez.Sloba napisao:A, Tommy majonez u kesici i u tubi... Jel probao neko?
TapaT
Sent from my MI 5s using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Samo teglica bajo moj 
Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Kako sam popizdeo malopre, uf...
Udari me covek na parkingu, nije me video da stojim iza kad se isparkiravao i jos mi kaze kao otkud ti tu koju pic*u materinu? Kad ga nisam zadavio...
Jos nece da resavamo preko evropskog izvestaja, nego da zovemo pandure... pa sam jos morao i da cekam sat i po vremena da dodju da naprave uvidjaj.
Jos mi na kraju, kad su vec stigli panduri kaze kao, najbolje svako na svoju stranu i da svako svoje resava...
Sad treba 20 dana da cekam zapisnik, pa posle jos ko zna koliko da se natezem sa osiguranjem i popravkom... Jos je i ova boja zajebana za farbanje, pitanje nasta ce to liciti ako se bude farbalo samo krilo i ovo malo sto ima na braniku.

Jos nece da resavamo preko evropskog izvestaja, nego da zovemo pandure... pa sam jos morao i da cekam sat i po vremena da dodju da naprave uvidjaj.
Jos mi na kraju, kad su vec stigli panduri kaze kao, najbolje svako na svoju stranu i da svako svoje resava...

Sad treba 20 dana da cekam zapisnik, pa posle jos ko zna koliko da se natezem sa osiguranjem i popravkom... Jos je i ova boja zajebana za farbanje, pitanje nasta ce to liciti ako se bude farbalo samo krilo i ovo malo sto ima na braniku.

Poslednja izmena od Mare u 12 Okt 2018, 19:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne moras da cekas zapisnik niti da podizes, sad su elektronski. Idi za nekoliko dana do osiguravajuce kuce trebalo bi da imaju sve sto im treba.
Poslednja izmena od H4wkeye u 12 Okt 2018, 19:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Jbm li ga, tako mi rece pandur. Kao posle 20 dana da idem u moje osiguranje i da sa njima dalje to resavam.
Jel moze to da se zavrsi i na neki drugi nacin brze?
Jel moze to da se zavrsi i na neki drugi nacin brze?
- H4wkeye
Pretpostavljam da zavisi od gradova do gradova koliko brzo ide. Generalno nakon uvidjaja taj zapisnik se elektronski salje osiguravajucim kucama, tako da ne bi trebalo da potraje predugo, ali opet, vrv zavisi od grada do grada. On ti je rekao da za 20 dana samo odes do svoje osiguravajuce kuce?
Da, spomenuo mi je da se sad to sve radi elektronski i da za 20 dana idem u osiguranje kada bude bio gotov zapisnik i da ce mi oni dalje reci sta i kako.
- H4wkeye
Da, to je to. Lepo ti je rekao onda. Pretpostavljam da je 20 dana jer je BG, pa ima dosta vise cukanja itd. Svakako mozes otici za 4-5 dana do osiguravajuce kuce da pitas da li im je stiglo ili ne.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tako je mene zakucala jedna glupaca u Jevrejskoj. Jos joj svirao posto sam skontao sta radi i ona jok, isterala do kraja.
Jbg, bas lepa boja. Ako je samo ovo sto se vidi na slici,odnosno nista nije puklo, prezali i odvedi ga kod onog masera na Zemunu. Imas slike kod Vladapetr kako je izvukao. Treba naci majstora koji moze da ubode boju bez farbanja cele strane.
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Zavisi od proizvođača, robe, dogovora i slično. Evo pošto znam dosta o tome kako radi mlekara u SLO za te trgovačke brandove. I u večini primera nema nikakve razlike, konkretno jogurte za LIDL i njihov brend MILFINA prave isti ljudi, na istoj mašini, sa istim mlekom, menja se samo embalaža, isto važi i npr za sir edamer Spar branda, potpuno isti. A ima i proizvoda kde je razlika očita, po običaju je to manji udeo voča, ili mlečne masti i nešto takvo ( pričam sad o mlečnim prozvodima), znači nije opasno po zdravlje ali jeste "manje kvalitetno". Ali kažem, ne uvek i ne svuda, i svakako ne samo za lidl. Mogu samo potvrditi da su lidl i hofer ( aldi), po običaju stroži kad je u pitanju kvaliteta, nego neki drugi lanci ( mercator Spar i slično). Ovo je 100% informacija, ne rekla kazala.Pulp Fiction napisao: 12 Okt 2018, 15:46 Ja iskreno ne verujem u razlike, mislim da su u pravu ovi iz potrošačkog savetnika. Ne verujem da ta neka firma pravi čajnu drugačije i sa drugačijim mesom i začinima za svoj brand, a drugačije za robnu marku..Mislim da bi im to bilo komplikovano samo. Al' eto opet se retko odlučujem da kupim Dobro, K plus, premia itd... Možda tripujem bezveze.