Dobro veče
Re: Dobro veče
Da a zato je u ideji sve premium kvalitet.
To je isto kao u lidlu ili gore samo sa marzama vecim od 40%. Pile od 359 din smrdi na sapun i hemiju od koje stipaju oči.
O kvalitetu robe iz ideje rodica necu komenarisati.
Kupujem redovno ideja univer rodic.
Ono je teski trash po vecim cenama zbog 50+ % marze.
E sad o brendovima
Zlatiborac zamrznuto meso stavlja u svoje proizvode. Iznegavati te prevarante sa teskom hemijom.
Neoplatna i matijevic isto. Mozda i drugi ali za ove znam da je cist otrov pa i sveze meso.
Pecenica se prska vestacilkim ukusom dima.
Slanina sa 5 emulgatora i pojacicacima ukusa. Kancerogeno lepo zacinjeno.
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
To je isto kao u lidlu ili gore samo sa marzama vecim od 40%. Pile od 359 din smrdi na sapun i hemiju od koje stipaju oči.
O kvalitetu robe iz ideje rodica necu komenarisati.
Kupujem redovno ideja univer rodic.
Ono je teski trash po vecim cenama zbog 50+ % marze.
E sad o brendovima
Zlatiborac zamrznuto meso stavlja u svoje proizvode. Iznegavati te prevarante sa teskom hemijom.
Neoplatna i matijevic isto. Mozda i drugi ali za ove znam da je cist otrov pa i sveze meso.
Pecenica se prska vestacilkim ukusom dima.
Slanina sa 5 emulgatora i pojacicacima ukusa. Kancerogeno lepo zacinjeno.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I opet se svodima na to da je sve krs i nista nije zdravo da se jede pa cak ni trava da se pase. Kao sto jos odavno neko sa foruma rece, jescemo muda deda Lakina. 

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nije ni pre 30-40 godina bilo ništa bolje, koliko puta sam kao klinac zagrizao u čajnoj/sremskoj/whatewer kobasici kojekakve puždre i koščurine, dobro je da uopšte sve zube imam
. Sećam se da smo kao klinci u prvoj ili drugoj godini zajedničkih osnova išli na "praksu" u fabriku konzervi crvena zvezda. Od te jednodnevne posete fabrici ne jedem viršle. Jedina je razlika što se danas o tome više priča i piše + su društvene mreže učinile svoje u procesu uzbunjivanja, uzbudjivanja i pravljenja vaskolike frke u medijima.
Na kraju krajeva, najveći broj ljudi će skoro uvek otići u najbližu prodavnicu i gledati šta je te nedeje u ponudi da bi na to potrošilo novac.

Na kraju krajeva, najveći broj ljudi će skoro uvek otići u najbližu prodavnicu i gledati šta je te nedeje u ponudi da bi na to potrošilo novac.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Iako je priiča ispričana X puta, nije na odmet ponoviti.
Izbegavajte sve mesne prerađevine. Ali sve. Tu računam i kulen i čajnu, hamburšku slaninu, pečenicu i sve ostale polutrajne proizvode.
Paštete i viršle itd.je suvišno komentarisati.
Izbegavajte sve mesne prerađevine. Ali sve. Tu računam i kulen i čajnu, hamburšku slaninu, pečenicu i sve ostale polutrajne proizvode.
Pa sta da jedemo? 

Govoris za ta sranja iz radnje ili generalno?member napisao:Iako je priiča ispričana X puta, nije na odmet ponoviti.
Tapatalk
Bas sad u Maxiju gledam kesica Tommy pise Nestle.pedja napisao:Kesica je Polimark, tuba Nestle. Nije baš nebo i zemlja, jer je i taj Polimarkov (meni) bolji od ostalih, ali je u tubu osetno bolji i samo njega koristim. Mada, i ta tuba mi traje ihaj, slabo jedem majonez.Sloba napisao:A, Tommy majonez u kesici i u tubi... Jel probao neko?
TapaT
Edit: Zlatiborac uzima meso od Matijevica. Ne znam koliko, ali uzima
Sent from my SM-J500FN
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I od Neoplante, cesto ono sto Neoplanta ne sme da stavi na preradu.
Igrom slucaja licno znam sta tacno uvozi Zlatiborac, odakle i koliko staro i zdravo. Zato sam i rekao samo za njega, za ostale pretpostavljam ali ne mogu da tvrdim. Resenje je u lokalnim mesarama. U Zlatiborskom kraju bar toga ima, moze da se nadje vrhunski kvalitet i domace. Pretpostavljam da i u vecim gradovima moze da se nadje domace na pijacama ili negde provereno, ali ne moze cena biti 120 din/kg za piletinu. Licno ja uzimam sve suhomesnate proizvode koje sam ne proizvodim kod jednog coveka koji je godinama proveren. Nije lako, ali moze da se nadje domace 

Сад му није ништа...
^^
Govorim za Zlatiborac, Neoplantu, Carnex i sve ostale preradjivače. Da ne nabrajam.
Što se tiče kupovine tih proizvoda od malih preradjivača iz komšiluka, i to je vrlo upitno.
Npr.mnogi stavljaju nitritntu so umesto obične soli. Dovoljan razlog za izbegavanje takvog mesa.
Govorim za Zlatiborac, Neoplantu, Carnex i sve ostale preradjivače. Da ne nabrajam.
Što se tiče kupovine tih proizvoda od malih preradjivača iz komšiluka, i to je vrlo upitno.
Npr.mnogi stavljaju nitritntu so umesto obične soli. Dovoljan razlog za izbegavanje takvog mesa.
H4 tačno većina je krš.
Skoro sve je. Domaći uglavnom stavljaju nedozvoljene kolicine u krš meso nema kontrola ni sankcija.
Uvozni proizvodi su losijeg kvaliteta nego na zapadu.
Da vidis kakva hemija stize u jednu pekaru ne bi verovao.
Aditivi na dzakove... Nema regulativa tj ne postuju se...
Domaće u smislu sa sela je dobro uglavnom, ali ko ima tu pristum? 10 -30% gradjana...
Skoro sve je. Domaći uglavnom stavljaju nedozvoljene kolicine u krš meso nema kontrola ni sankcija.
Uvozni proizvodi su losijeg kvaliteta nego na zapadu.
Da vidis kakva hemija stize u jednu pekaru ne bi verovao.
Aditivi na dzakove... Nema regulativa tj ne postuju se...
Domaće u smislu sa sela je dobro uglavnom, ali ko ima tu pristum? 10 -30% gradjana...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Proverio. I u kesici i u tubi su Nestle. Prvi je proizveden u Srbiji, drugi u Svajcarskoj. Kesica 160g - 89 dinara, tuba 165g - 232 dinara.blaugrana napisao:Bas sad u Maxiju gledam kesica Tommy pise Nestle.pedja napisao:Kesica je Polimark, tuba Nestle. Nije baš nebo i zemlja, jer je i taj Polimarkov (meni) bolji od ostalih, ali je u tubu osetno bolji i samo njega koristim. Mada, i ta tuba mi traje ihaj, slabo jedem majonez.Sloba napisao:A, Tommy majonez u kesici i u tubi... Jel probao neko?
TapaT
Edit: Zlatiborac uzima meso od Matijevica. Ne znam koliko, ali uzima
Sent from my SM-J500FN
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Bitno da nije Polimark 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN