Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Mobile uploads
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Mobile uploads
Aj 307 onako, probaj 206 i ugasi muziku 
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo ima pasenog 206cc 1.6B, iako nemam nikakvu zelju da ga probam, sad cu morati 
Imao ja 206 2.0 hdi, nije se cula ni muzika od brundanja motora, a kamoli menjac. 
- TheWickerMan
Hahahahaha e tu si imao sreće 
@ Gagi, probaj pa javi
@ Gagi, probaj pa javi
206 i 307 mogu da maju potpuno razlicite menjace (MA vs BE), s tim da u 307 je isao jos i 6 brzinski.
Moj menjac BE4/5 na 307 je mekan, klizi glatko, precizan, besuman, i jedinu manu primecujem u samoj kugli na rucici koja je premala i nije najbolje oblikovana- ne lezi lepo u ruci pri menjanju.
Vidim da ima bas puno raznih aftermarket zamena za tu kuglu.
Moj menjac BE4/5 na 307 je mekan, klizi glatko, precizan, besuman, i jedinu manu primecujem u samoj kugli na rucici koja je premala i nije najbolje oblikovana- ne lezi lepo u ruci pri menjanju.
Vidim da ima bas puno raznih aftermarket zamena za tu kuglu.
Meni je na laguni 2 benzincu (2001 1,6) bio odlican menjac. Nije idealan, ali bas obar... Dobar auto bila ta laguna, jedan od automobila koji me je najvise odusevio....
Ovaj na meganu je bas problematican, mislim da je bio 1,5dci. Ide jako lepo, tih je i vuce solidno, jako udoban, unutrasnjost ususkana i topla. Sve u svemu dobar auto, ali ne razumem da u 2018 godini i dalje prave takve menjace... Utisak je inace baziran na minimalnom testu od 10tak km plus rent a car, mozda i tu ima nesto..
Inace bose sistem je bas dobar, ali posle mog burmester-a zvuk mi je nesto vestacki...
Ovaj na meganu je bas problematican, mislim da je bio 1,5dci. Ide jako lepo, tih je i vuce solidno, jako udoban, unutrasnjost ususkana i topla. Sve u svemu dobar auto, ali ne razumem da u 2018 godini i dalje prave takve menjace... Utisak je inace baziran na minimalnom testu od 10tak km plus rent a car, mozda i tu ima nesto..
Inace bose sistem je bas dobar, ali posle mog burmester-a zvuk mi je nesto vestacki...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Da nisu lexani?
Šta se tiče opela i peugeota i menjača, vozio/imao sam oba ( corsu i 206 i 207 ) i potpuno vas razumem
.
Inače u mazdi sam mislio da je menjač perfektan, dok nisam probao hondu, prema hondi svi ostali su sranje, bukvalno sranje.
Šta se tiče opela i peugeota i menjača, vozio/imao sam oba ( corsu i 206 i 207 ) i potpuno vas razumem
Inače u mazdi sam mislio da je menjač perfektan, dok nisam probao hondu, prema hondi svi ostali su sranje, bukvalno sranje.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sad Trojanac mora da ti plati pice za ovakav post. 
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:

Sent from my MI 5s using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Brodski motor?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
možda elek. generator
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- TheWickerMan
Isti je zvuk i kod mene imao, samo sam cekao kad ce da stane.TheWickerMan napisao: 15 Okt 2018, 18:22 @markoue
Ti si još i nadrljao sa tim menjačem, kod mene još radi kako treba. Ali kako ima onaj klak-klak zvuk, kako mi to ide na živce...
Сад му није ништа...