Kako se vozi u Srbiji?
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Treba otvoriti temu "Zašto je Srbija tu gde jeste?"
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A možda su mu ortaci bili u kafiću prekoputa 
Realno, šta god se desilo, nije normalno, ali nikome ništa ne verujem, kako novinama, tako ni društvenim mrežama.
TapaT

Realno, šta god se desilo, nije normalno, ali nikome ništa ne verujem, kako novinama, tako ni društvenim mrežama.
TapaT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ovo je napisao čovek kojeg poznajem skoro 20 godina, nema ni sekunde sumnje u to koja je verzija tačna.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- pedja
- član 001
Ma, nevezano za ovu situaciju.
TapaT
TapaT
Slična situacija onoj kada je pre nekoliko godina vozač trole opalio Đoganija, koji se prestrojavao, pa je posle i nekom mediju dao izjavu da ga je video, da je mogao da ukoči, ali da mu se otprilike *ebe.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
Juče sam vozio iza BMNJa, serije tri, od Terazija, niz Kolarčevu, pa desno u tunel, pa na NBGD, pa ka Zemunu... Usput je menjao trake više puta.
Zašto je to bitno? Ukupno 0 (slovima: nula) puta je koristio migavac. Na kraju je prošao kroz čisto crveno, pa ga izgubih.
Ako isključimo situaciju u kojoj mu ne rade migavci, pitam se sledeće:
Šta je u glavi? Da li ne zna čemu to služi ili neće da koristi. Ja i da neću, morao bih da se nateram da neću, a sigurno bi mi se nekada omaklo.
Pojas mogu da razumem (ne i da opravdam), jer steže i slično. Meni je bez pojasa nelagodno u automobilu. Pisao sam i da mi je u vozu krenula ruka po pojas, čim sam seo. Čak mi je pre neki dan, na sekund, mozak poslao poruku ruci - nađi pojas, što je u redu da nisam bio U LIFTU
Bio sam nešto zamišljen, lift krenuo, a ja se trgnuh "gde je pojas?". Cirkus.
TapaT
Zašto je to bitno? Ukupno 0 (slovima: nula) puta je koristio migavac. Na kraju je prošao kroz čisto crveno, pa ga izgubih.
Ako isključimo situaciju u kojoj mu ne rade migavci, pitam se sledeće:
Šta je u glavi? Da li ne zna čemu to služi ili neće da koristi. Ja i da neću, morao bih da se nateram da neću, a sigurno bi mi se nekada omaklo.
Pojas mogu da razumem (ne i da opravdam), jer steže i slično. Meni je bez pojasa nelagodno u automobilu. Pisao sam i da mi je u vozu krenula ruka po pojas, čim sam seo. Čak mi je pre neki dan, na sekund, mozak poslao poruku ruci - nađi pojas, što je u redu da nisam bio U LIFTU

TapaT
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Meni se taj trip sa pojasom dešava redovno u podzemnoj železnici, busu ili tramvaju kad se nekud vozam. U kola apsolutno nema šanse da sednem a da ne vežem pojas, odmah imam osećaj da mi nešto fali. Pre vazdan godina mi se desilo da sam stavio ćerku u dečje sedište pozadi (bila otprilike tri godine) i nešto se tamo-vamo zablesavim u garaži par sekundi, krenem da sednem na vozačko sedište, sednem, vežem se, startujem auto a iza ledja se čuje glas "tata, nisi me vezao". 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Paket dobrih navika je majka uspeha.
Pedja nemas ti pojma. U Bmw ju su zmigavci dodatna oprema i covek nije imao da doplati. Znas kakve su platenu SRB. Bas si nerazuman 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ivane lopove 
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Juce neki mentol u A8 obidje 5 vozila preko pune i kada je video da nem amesta da se vrati od mene pre ostrva, nastavi sa suprotne strane ostrva u suprotan smer, zakoci(uspori) naglo da ne bi udario zenu, zaskripa, zena koja je prelazila tu na divljaka se baci unazad na zardinjeru, on nastavi i skrenu desno kod Cuburskog parka, pa u Voulez Vous kafic. Magarac od jedno 40 godina.
Ja sam pri tom isao oko 40, a on barem 80.
Drugar i ja izneverovali, evo slika, da jasnije skontate sta je on uradio.
Plavo je polozaj mog auta, a pre toga je obisao 4 automobila, isto preko pune sve, ulica sa jednom trakom po smeru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam pri tom isao oko 40, a on barem 80.
Drugar i ja izneverovali, evo slika, da jasnije skontate sta je on uradio.
Plavo je polozaj mog auta, a pre toga je obisao 4 automobila, isto preko pune sve, ulica sa jednom trakom po smeru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Poslednja izmena od Xepoj87 u 04 Nov 2018, 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Degenerik poremećeni.
Slična situacija na BiH -HRV granici. Svi mi čekamo u koloni, majmun sa E60 mat crnim po gasu I zamalo zviznuo u jedan a4 koji se normalno kretao. Prešao nekako na trotoar da da Audiu mesta, pa opet pun gas I opet naidje auto iz suprotnog smera, pa se opet na trotoar popeo.
Kasno sam uhvatio kameru, zumnite. Vidi se kako stoji na trotoaru, daje prostor nekom da prodje.

Bolji kvalitet, ako se opet ne smanji kao u drugoj temi

Slična situacija na BiH -HRV granici. Svi mi čekamo u koloni, majmun sa E60 mat crnim po gasu I zamalo zviznuo u jedan a4 koji se normalno kretao. Prešao nekako na trotoar da da Audiu mesta, pa opet pun gas I opet naidje auto iz suprotnog smera, pa se opet na trotoar popeo.
Kasno sam uhvatio kameru, zumnite. Vidi se kako stoji na trotoaru, daje prostor nekom da prodje.

Bolji kvalitet, ako se opet ne smanji kao u drugoj temi

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Pa dobro, mozda je covjek zurio u crkvu
A i tu desno od njega je ulica koja vodi prema keju i bok jankovcu, pa da ne ceka u koloni ako ne prelazi granicu.

A i tu desno od njega je ulica koja vodi prema keju i bok jankovcu, pa da ne ceka u koloni ako ne prelazi granicu.