Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Ja svraćam u Ljubljanu, pa u Celje kod Janeza. Nećete u KG? ili decembra?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kad napanji na 200...kragujevac napisao: 21 Okt 2018, 11:33 Dogovorili smo se da vozi onoliko brzo koliko se on oseća sigurno, sve drugo bi bilo opasno za početnika koji ima dozvolu tek par nedelja.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Juče sam prošao pored dva. NBGD/Zemunska, katastrofa na parkingu, ko zna unutra kako je. A ni 100m dalje, na ulici, prazna parking mestasrdjanyo napisao:Redovi ispred Lidla Novi Sad ne jenjavaju...

V.Ilića - redovi na kasi ogromni. Od onoga- čim je u redu više od četvoro, otvara se nova kasa - nema ništa. Sve kase rade i katastrofa. Stao sam da bacim pogled kako je unutra. Ispred se posvađaše oko kolica. Tablica svih, domaćih(van BG) i stranih, koliko hoćeš.
TapaT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bio sam u lidlu u portorozu. Meni je ono jako ruzno i skrnavo. Osecaj kao da si u nekom magacinu srafovske robe. Za divno cudo u tom marketu nije bilo par ljudi. Dok u merkatoru u tom momenetu neuporedivo vise.
Jutros u 10 sam bio i pun parking, srecom jedan izlazio pa sam odmah nasao mesto. Inace odmah pored Lidla je Roda, parking im nikad nije bio puniji 
t

t
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
U Srbiju tek (najverovatnije) u junu 2019.
Neće sigurno, i on je u "cruising" fazonu.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kuzmanovic napisao: 20 Okt 2018, 08:52To sam i ja primetio pre par meseci, konkretno tdi radio zloupotrebljava tu funkciju.lami napisao:Neki vec koriste TA ali ne u skladu sa pravilima. Imao sam situacije da mi odjednom radi predje na neku stanicu kojoj pocinju vesti, pa sam iskljucio tu opciju.
A clanak, odnosno onoga ko ga je pisao, necu da komentarisem. Ugradjuju novi uredjaj.![]()
TA se u Zapadnoj Evropi koristi bar od sredine 1980-ih, ako ne i ranije. Imao sam Blaupunkt Lübeck radio iz tog vremena, koji je imao TA.
A za TDI me uopšte ne čudi što se bavi zloupotrebama. Na primer, gde god imaju predajnik, emituju sa snagama mnogo većim od dozvoljenih po zakonu, indukuju smetnje u tuđoj radio i kablovskoj opremi, koje su ponekad tako velike da oštećuju uređaje. RATEL se pravi da ne primećuje. Ne znam ko je vlasnik TDI-a, ali očigledno je ili blizak državi, ili je podmitio odgovarajuće državne organe.
Ђенерал Јанковић
TA je analogni sistem iz 70tih koji se prestao koristio krajem proslog veka, krajem 90tih kada se preslo na digitalni RDS a RDS je zamenjen pre 10tak godina sa DAB koji se i danas koristi.
Nesto slicno TA sistemu je emitovao radio Zagreb u SFRJ tokom letnje sezone, koliko se secam na 3 jezika u tacno odredjeno vreme vise puta tokom dana.
Za Univerzijanu 1987. je sigurno postojalo, a mislim i ranije.
Ova prica koju su poturili je toliko suplja, da nemam komentara. Cuj poseban repetitor
Inace RDS se kod nas normalno emituje i funkcionise skoro svuda tako da....neko ocito ne zna svoj posao i kako da upotrebi vec postojece.
Nesto slicno TA sistemu je emitovao radio Zagreb u SFRJ tokom letnje sezone, koliko se secam na 3 jezika u tacno odredjeno vreme vise puta tokom dana.
Za Univerzijanu 1987. je sigurno postojalo, a mislim i ranije.
Ova prica koju su poturili je toliko suplja, da nemam komentara. Cuj poseban repetitor

Inace RDS se kod nas normalno emituje i funkcionise skoro svuda tako da....neko ocito ne zna svoj posao i kako da upotrebi vec postojece.
TDI gazde su kupile Studio B, zidaju nelegalno po Dedinju... treba li još nešto znati o njima? 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/proda ... ac/wdyseg4
P.s ne znam nista o njima van toga sto sam procitao, niti znam da li je tacno
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
P.s ne znam nista o njima van toga sto sam procitao, niti znam da li je tacno
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Verovatno ne ali ipak ga prodaju. Upristojili su ga bas. Mada dosta vuce na toyota/lexus dizajn, glavi adut su im mercedes dizelasi. Evo slike sa instagram strane. Unutrasnjost je zaista dobra i uzivo to jako lepo izgledakragujevac napisao:Da li na svetu postoji neko ko će za bilo koji Ssangyong sa bilo kojim paketom opreme da izbroji 42K€?

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Džabe sve, kafa ne možeš uhvatiti čoveka u salonu, kod nas.
Hteo sam da vidim šta napraviše od novijih SY automobila, pre svega Tivoli. Povremeno me put nanese pored salon, ali dva puta radnih danom, dva puta subotom, u radno vreme zaključana vrata.
Tipujem da su pored u Hyundai salonu, ali me ne dotiče uopšte da ih jurim. Neka neko pogleda malo ili neka ostave napomenu.
TapaT
Hteo sam da vidim šta napraviše od novijih SY automobila, pre svega Tivoli. Povremeno me put nanese pored salon, ali dva puta radnih danom, dva puta subotom, u radno vreme zaključana vrata.
Tipujem da su pored u Hyundai salonu, ali me ne dotiče uopšte da ih jurim. Neka neko pogleda malo ili neka ostave napomenu.
TapaT
Ništa lepo na ovom autu nema.
Kada su popusti u Parndorf-u, ono pred novu godinu i katolički božić?
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.