Beograd
Re: Beograd
Lampice jesu kineske.
Od kad se ovo zove tunel?
Šatra.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jedino mi pada na pamet kao mesto za slikanje i kao odmorište za one koji budu proslavljali napolju. Verovatno da Vesič ima neko vispreno objašnjenje. Nešto mi liči da će biti mesto za pišanje i povraćanje obeznanjenih....
Nesto su spominjali Novu godinu 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Pih, kakvi ste. Vama ništa ne valja. Niko vam ne može udovoljiti.
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Колико сам чуо, плаћен је папрено.
Do sad su krali sa kakvim takvim ukusom, sad su sve same seljačine, pa kradu i mažu nas govnima pritom
Jezivo je na šta grad liči
Jezivo je na šta grad liči
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Neko lista alibabu i klikće redom šta mu se svidi
Sent from my x2 using Tapatalk
Sent from my x2 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
... a ovako se borim sa kraterima:
Поштовани,
Ваша пријава је евидентирана и прослеђена надлежним службама ЈКП Београд пут.
Наше службе су контактирале колеге из БВК-а, очекујемо одјавни налог њихових радова, након чега ће наше службе изаћи на терен и санирати оштећење.
У складу са постојећим планом рада Службе за грађевинску оперативу, очекује се да ће се радови на поменутој локацији обављати од сутра.
Поштовани,
Ваша пријава је евидентирана и прослеђена надлежним службама ЈКП Београд пут.
Наше службе су контактирале колеге из БВК-а, очекујемо одјавни налог њихових радова, након чега ће наше службе изаћи на терен и санирати оштећење.
У складу са постојећим планом рада Службе за грађевинску оперативу, очекује се да ће се радови на поменутој локацији обављати од сутра.
@Ogi kome se žališ za kratere? Ja sam par puta zvao Beokom, krater se samo povecava..
Sent from my 3310
Sent from my 3310
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Prvi mail uvek posaljem na sve moguce adrese dok ne vidim da li ce neko da se proglasi nadleznim. Konkretno, ovde je odgovorio Beogradput I stvarno su dosli za 2 dana I popravili rupcagu koja je bila sirinom cele ulice I stajala tako mesec dana I vise. Dodje stoka iz vodovoda, iskopa, zatrpa peskom, taj pesak se rastrese za par dana I onda se jedva prolazi. Ovde kazu da im navodno nisu dostavili odjavu radova bez koje ne mogu da izadju da poprave.
Keep light, bio je tender s njima i firmama koje nemaju nikakve kvalifikacije i oni. Strašno, prave nas budalama u nevidjenoj do sada meri.