Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
^ Koji si ti vazduhoplovni spijun 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
CIA

Jel ima veze sa onim Erdoganom? 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Recimo da joj je muz, a dal' je rod sa glavnim.....?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
https://www.thisisinsider.com/married-p ... -volcano-6
I muz joj je pilot. Koga sve pustaju da leti avionom, cudo. Bitno je da se slika gde stigne, a ne zna osnove avijacije.
I muz joj je pilot. Koga sve pustaju da leti avionom, cudo. Bitno je da se slika gde stigne, a ne zna osnove avijacije.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Zbunitak na airserbia sajtu. Uzeo sam kartu, ali nema je fizički, bar u pdf formatu. Je l se čekiram lično na aerodromu pred let?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Sta ce ti karta? Kada si platio, negde su ti poslali rezervacioni kod (na mobilni ili na mail), to ti je dovoljno.
Na check-in salteru samo daj pasos, a ako ne moze da te nadje, pokazi joj rezevacioni kod (najcesce sifra od jednog slova i par brojeva).
Na check-in salteru samo daj pasos, a ako ne moze da te nadje, pokazi joj rezevacioni kod (najcesce sifra od jednog slova i par brojeva).
Na glavnog sam i misliozuzazu napisao:Recimo da joj je muz, a dal' je rod sa glavnim.....?

Sent from my SM-J500FN
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pesindžeru, koji su ti mailovi stigli? Od AirSerbie obično stignu 2 maila. Prvi je "Your reservation". To je samo da je narudžbina primljena i u proceduri, u tom trenutku još nije potvrđena karta! Kasnije stigne "Electronic ticket receipt" i tek tad si je stvarno i dobio. U tom drugom mailu bude pdf koji pominješ.
Jeste ovo što zu kaže da ti taj pdf ne treba odštampano, ali ako ti uopšte nije stigao taj drugi mail bojim se da ti karta još nije izdata - iz ovog ili onog razloga. Možda će u narednih par sati, a proveri i da nije otišao mail u spam. Ako je let danas, obavezno zovi da proveriš stvar.
Jeste ovo što zu kaže da ti taj pdf ne treba odštampano, ali ako ti uopšte nije stigao taj drugi mail bojim se da ti karta još nije izdata - iz ovog ili onog razloga. Možda će u narednih par sati, a proveri i da nije otišao mail u spam. Ako je let danas, obavezno zovi da proveriš stvar.
- passenger
"pdf eletronic ticket"
Jedan mail stigao.
Putujem 23. decembra, sredice se do tada ako nesto ne valja
Jedan mail stigao.
Putujem 23. decembra, sredice se do tada ako nesto ne valja
Neke kompanije kazu da odstampate vasu kartu, medjutim cak i da nemate odstampanu - ne mogu vam nista.
U sistemu vas trazi po imenu i prezimenu, i broju licne isprave. Ako ne moze da vas nadje, pomocicete salterusi ako imate rezervacioni kod.
Najmanje godinu i po dana, Pegazus koristi QR CODE. Daunlodujete kod i pokazete telefon na check in (ako u opste imate prtljag) i telefon pokazete organu na pasoskoj.
Karte su teska proslost.
Nisam puno leteo sa lepoticom, ali sam cuo da je nadrkana, pa sam je jedva cekao. Prvo sto je bilo kada je usla u kokpit (normalno, kasnila je na let) je da pita imam li Instagram i koliko pratilaca imam. Rekoh da ne znam, mozda 40-50. Ona rece ''Ja imam 85.000'', i ponosno sede u sediste
Na letu, i odlaznom i povratnom uglavnom spava. Meni odgovara da je ne slusam. ''Spavaj zlato, cika ce da leti, znam umorna si......''
U sistemu vas trazi po imenu i prezimenu, i broju licne isprave. Ako ne moze da vas nadje, pomocicete salterusi ako imate rezervacioni kod.
Najmanje godinu i po dana, Pegazus koristi QR CODE. Daunlodujete kod i pokazete telefon na check in (ako u opste imate prtljag) i telefon pokazete organu na pasoskoj.
Karte su teska proslost.
Nisam puno leteo sa lepoticom, ali sam cuo da je nadrkana, pa sam je jedva cekao. Prvo sto je bilo kada je usla u kokpit (normalno, kasnila je na let) je da pita imam li Instagram i koliko pratilaca imam. Rekoh da ne znam, mozda 40-50. Ona rece ''Ja imam 85.000'', i ponosno sede u sediste

- passenger
WizzAir ima app I na njoj ima boarding ticket. Skenira kod sa telefona. A nisam leteo airserbia nikad.