Registracija vozila
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Re: Registracija vozila
Alfa 147 1.9JTD 85kw 2004, stepen 2, 29500RSD sa tehničkim.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Da pitam ovde nesto, da ne bi otvarao novu temu.
30.11. mi istice saobracajna dozvola
a 21.12. registracija.
Da li kada podnosim za novu saobracajnu istovremeno treba i registraciju da odradim? I da li ce mi tako biti ukradeno mesec dana registracije? Sa druge strane ne kontam kako drugacije,.....ako dobijem novu saobracajnu i nove tablice, svakako ne moze da mi stoji nalepnica do 21.12 na kojoj pise stara registracija.
Inace imam na tablicama slova WŽ tako da svakako moram da menjam posto sam cuo da sada kome istice saobracajna, a nisu mu slova za zamenu daju produzetak saobracajne na jos 2 godine, papir ti daju i sa tim vozis (tako su mom kolegi).
30.11. mi istice saobracajna dozvola
a 21.12. registracija.
Da li kada podnosim za novu saobracajnu istovremeno treba i registraciju da odradim? I da li ce mi tako biti ukradeno mesec dana registracije? Sa druge strane ne kontam kako drugacije,.....ako dobijem novu saobracajnu i nove tablice, svakako ne moze da mi stoji nalepnica do 21.12 na kojoj pise stara registracija.
Inace imam na tablicama slova WŽ tako da svakako moram da menjam posto sam cuo da sada kome istice saobracajna, a nisu mu slova za zamenu daju produzetak saobracajne na jos 2 godine, papir ti daju i sa tim vozis (tako su mom kolegi).
Registracija valjda može 30 dana unapred. Obaviš sve o jednom trošku.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kolegu vratili sa tehničkog, jer ima naknadno ugrađene ksenone. Izgubio termin, stavio obične sijalice, došao u novi termin i prošao. Svakako, morao je da sedi tamo pola sata, tj dok ne protekne neko vreme, iako je auto bio gotov. Kažu da ne smeju ranije da odštampaju izveštaj/završe pregled, imaju normu.
TapaT
TapaT
Far sa ili bez projektora?
t
t
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bez.
TapaT
TapaT
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima i fabrickih bez projektora.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Da, Laguna 2 npr.
t
t
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni nije bilo tako, standardno ako se u roku od 3 dana vratim sa ispravljenim nedostacima samo to proveravaju, ne opet svepedja napisao:Kolegu vratili sa tehničkog, jer ima naknadno ugrađene ksenone. Izgubio termin, stavio obične sijalice, došao u novi termin i prošao. Svakako, morao je da sedi tamo pola sata, tj dok ne protekne neko vreme, iako je auto bio gotov. Kažu da ne smeju ranije da odštampaju izveštaj/završe pregled, imaju normu.
TapaT
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Jel moze neko da mi potvrdi da auto star godinu dana ne mora na tehnički i gde to tačno piše?
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Using Tapatalk
ZOBS, clan 264. Kaze izuzeto od stava 2, novoproizvedeno vozilo nakon registracije se podvrgava sledecem tehnickom pregledu nakon 2 dve godine. To je stari, a u novom su izbacili i nulti tehnicki.
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da, bas pre neki dan rece poznanik.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
U praksi, uradim 1.servis, platim sve harače i toeto?
Danas mi drugar koji radi na tehnickom kaze da su podigli cene pregleda na 4500rsd a kaze da planiraju od nedelje na 6000 da podignu cenu pregleda.
Navodno su ih osiguravajuce kuce izradile za neki procenat koji dobijaju na polisama pa ovi gledaju da taj trosak pokriju klepanjem nas.
Navodno su ih osiguravajuce kuce izradile za neki procenat koji dobijaju na polisama pa ovi gledaju da taj trosak pokriju klepanjem nas.