Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Beograd

Post od Grujic »

igor_harris napisao:Znaci nema zvuka a ti znas da nije vristala?
Meni na ovom snimku nista ne deluje uobicajeno. Izgleda mi kao da je lik nabio uz staklo i da je drpa gde stigne.
Jel ti kapiras o cemu se prica?

Jedno je sta vidimo mi na snimku a drugo sta vide ovi od iza? Kapiras? Stoje jedno do drugog, niko ne zapomaze, moze da deluje kao da se znaju i da pricaju pa se povataju kao sto se desava na javnim mestima... A godine s ledja videti neces.

@member
Pa i bice, uhapsen je, ovde pricamo o necem drugom.

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Kapiram ja o cemu se prica, samo mi prica deluje kao pokusaj da se racionalizuje nasilje, ne samo postupak ovih zena koje sede iza. Ponavljam, nadam se da sam stekao pogresan utisak i da gresim.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Cisto da napomenem da po zakonu svaki gradjanin ima pravo da izvrsi takozvano gradjansko hapsenje ukoliko uoci neko krivicno delo. Naravno, najmanje sto moze svako uciniti je da pozove 192, jer nikad ne znas koja je budala tako da ja licno sam uvek za to da ljudi budu oprezni prvenstveno. Imas budala koje i na policiju nasrcu (kao ovde pre par nedelja) a kamoli obicne gradjane.

Svakako, ovaj lik sto je uradio nije normalo, pa i da se znaju. Vidi se da je devojka uplasena i da joj nije bilo prijatno.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

igor_harris napisao:Kapiram ja o cemu se prica, samo mi prica deluje kao pokusaj da se racionalizuje nasilje, ne samo postupak ovih zena koje sede iza. Ponavljam, nadam se da sam stekao pogresan utisak i da gresim.
Sve se tice ljudi okolo

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Znaci stiglo i to sa zapada kod nas, doduse sa 30tak godina zakasnjenja.

Da, bas je neprijatno. Prvi put, jos jako davno, sam se odsekao, totalno pogubio i pomislio da sam strvarno nekoga povredio.
Korisnikov avatar
MadMike82
Reactions:
Pridružio se: 03 Nov 2017, 13:32

Post od MadMike82 »

Evo malo jutrošnjeg Bg neba... bez filtriranja.SlikaSlika

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

noodles napisao:
Dashcam iz raja izasao...

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

:plusone:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

MadMike82 napisao: 28 Okt 2018, 15:16 Evo malo jutrošnjeg Bg neba... bez filtriranja.

Slika
Slika

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Ja tako volim jutra iznad vojvodine i iznad BG...ako imam šanse uvek gledam da sam rano ujutru u tim krajevima
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

A ja bih tako voleo jutra iznad Slovenije, Austrije a posebno Nemacke. Ali jebiga... svako jutro mi je, na zalost, iznad Srbije.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Možemo li ti nekako pomoći da se rešiš tih problema? Šta te sprečava?

TapaT

Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

H4wkeye napisao: 26 Okt 2018, 16:29 Cisto da napomenem da po zakonu svaki gradjanin ima pravo da izvrsi takozvano gradjansko hapsenje ukoliko uoci neko krivicno delo. Naravno, najmanje sto moze svako uciniti je da pozove 192, jer nikad ne znas koja je budala tako da ja licno sam uvek za to da ljudi budu oprezni prvenstveno. Imas budala koje i na policiju nasrcu (kao ovde pre par nedelja) a kamoli obicne gradjane.
H4wkeye, hvala na podatku da "civil arrest" postoji i u našem zakonu. Ja sam to video samo u američkim filmovima, pa sam mislio da postoji samo u anglosaksonskom pravu. Da li je poznat slučaj da je neko kod nas izvršio građansko hapšenje, a da posle nije imao probleme? Koliko se sećam raznih novinskih članaka, kod nas je problematično i kad štitiš sopstveni život i imovinu (npr. zaključaš lopova do dolaska policije, on te posle tuži za protivpravno lišavanje slobode). Mogu misliti kako je kada intervenišeš u delu koje nije usmereno protiv tebe, već protiv treće strane.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ne mogu da se setim trenutno ovde u PO da li je bilo takvih slucajeva u poslednjih par godina, za teritoriju Srbije ne bih znao tu mozda jeste. Ne bi trebalo biti nikakvih problema, svakako ako neko nije siguran uvek je najbolje pozvati policiju i dati sto vise podataka.

Samo, ovo se odnosi iskljucivo na krivicna dela koja se gone po sluzbenoj duznosti.
Odgovori