Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Fala. Ja sad razmisljam sta mi se i koliko isplati
U principu ja na kafu mesecno ne potrosim nesto previse, oko 1000 dinara.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Te promo čaše koje Coca Cola deli su tanke i krte i skoro pogledom ih možete polomiti.ikac2000 napisao:Od 25.10havijer napisao:Da li ima neko ideju gde bih mogao ove čaše da kupim?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
One sto su deljene u Holandiji McDonalsu su cak i suvise debele
Imam punu kutiju istih, zena ne moze da ih smisli 
Kada vec pricate o kafama ja sam 2009 kupio nespresso za 60 eura i dobio kapsula za isto toliko para, i mnogo godina sam kupovao skupe originalne kapsule. Zadnij 3-5 god izaslo je jako mnogo kopija, jakooo dobrih i poprilicno povoljnih. Trenutna cena je oko 2,5 eur za 10 komada. Lidlove su jakoo dobre. To je jos jedna od stvari koje redovno kupujemo tamo - osim wc papira

Kada vec pricate o kafama ja sam 2009 kupio nespresso za 60 eura i dobio kapsula za isto toliko para, i mnogo godina sam kupovao skupe originalne kapsule. Zadnij 3-5 god izaslo je jako mnogo kopija, jakooo dobrih i poprilicno povoljnih. Trenutna cena je oko 2,5 eur za 10 komada. Lidlove su jakoo dobre. To je jos jedna od stvari koje redovno kupujemo tamo - osim wc papira

Te Lidlove su 1.75 eur 10 komada, mi smo ih na akciji kupovali i za 1.49, znaci jevtinije od 3 u 1 kesice.
Ja najvise volim ove:
Ja najvise volim ove:

Pa rekao sam okvirno
Evo tacna cena je 1,6 eur za 10 kom, sada sam se setio kupovali smo na popustu 20 kom za valjda ta 2,5 eura

2.5 su generalno zamenske, mislim Dogue Edwards, iliti drugi naziv za Jacobs.
Ove Lidlove su najpovoljnije, mada ih mi ne konzumiramo nesto, navikli smo na druge.
Ove Lidlove su najpovoljnije, mada ih mi ne konzumiramo nesto, navikli smo na druge.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
pedja napisao: 27 Okt 2018, 18:56 Gde god odem:
Kakvu kafu piješ?
Nikakvu.
Nećeš kafu?
Ne, ne pijem kafu.
Uopšte?
Ne.
Stvaarno?
Da, ne pijem kafu.
Hoćeš Nes?
Nccc.
Ni to ne piješ?
Ne.
A nemoj da se stidiš!
Ama, ne pijem.
Stvarno? Nikada?
Pa, ne. Nije da nisam probao, ali ne pijem.
Ma, nemoguće... A da pristavim jednu malu?
Jos jedan

Tokom skolovanja sam najcesce ucio nocu i nekoliko puta sam pokusavao da se nateram da je popijem i nema sanse. Dodavao secera, mleka, slaga, kakao, jeo sa koricom hleba da mi bude podnosljivije... Nista nije pomoglo.
Ne valja, meni je 3 puta crkavao u garanciji. Nema toplu vodu za caj, samo kraci espresso sa vrhunskom kafom je OK. Ne moze ni 2 kafe odjednom vec melje i kuva 2 puta. Totalno sam se razocarao s obzirom da su im rucni aparati odlicni.LukaMaletin napisao:
Kakvo je mišljenje o ovom aparatu ? Vredi ili prosto za te pare nema ništa da valja ?
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Pedja car.
Identično je bilo i kod mene.
Ali sam ja popustio pre oko 2 godine, i kao, ajde može jedna kratka. Pa je ta kratka postala velika. Pa svakim danom sve više. Trenutno mi dan prodje sa min.8-15 espresso kafa.
A za stan kupujem Nes kantice od 200gr, i kad sam kući kafu pijem iz krigle za pivo.
Užas.
Identično je bilo i kod mene.
Ali sam ja popustio pre oko 2 godine, i kao, ajde može jedna kratka. Pa je ta kratka postala velika. Pa svakim danom sve više. Trenutno mi dan prodje sa min.8-15 espresso kafa.
A za stan kupujem Nes kantice od 200gr, i kad sam kući kafu pijem iz krigle za pivo.
Užas.
Ti bas preterujes. Secam se kad sam pocinjao sa espresom, to je bilo cca 5 dnevno. Posle duzeg vremena uopste mi nije bilo dobro
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Najjace mi kad ljudi misle da je kraci espreso slabiji od produzenog.
I ja sam sa 5-6 dnevno spao na jedan ili nijedan.
I ja sam sa 5-6 dnevno spao na jedan ili nijedan.
I jeste slabiji jer voda izvuče manje svega iz kafe (kofeina, ukusa, a i đubreta raznoraznog).
Jedino ako nisi mislio obrnuto.
Jedino ako nisi mislio obrnuto.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam mislio obrnuto. Sve sto je jako (sve sto stvarno predstavlja jacinu i kvalitetvkafe) curi prvih 5 sekundi, sve ostalo je "caj".
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Hejtovanje kafe možete nastaviti u temi "Ljubitelji kafe".

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mene kad krenu da smaraju za kafu, onda okrenem priču na čaj...