Sport
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Sport
Sta ima da se prica postoji snimak...zahvalio mu se uz reci da je veliki prijatelj reprezentacije i da po prvi put uredno dobijaju premije itd itd i dade mu medalju 

Не него се сви угледате на највећу и најјачу групу на свету.DukeNS napisao:Meni je jako loše, a desilo se u trenutku smene generacije kada su mladji počeli da preuzimaju tribinu, a isti se lože na srBstvo, kriminal i slične tekovine ovog vremena. Uostalom, u tom pravcu su u jednom trenutku krenule sve navijačke grupe. Kao jaje jajetu. Velika šteta, bar što se tiče nas, jer smo imali taj neki poseban i prepoznatljiv šmek. I uvek se terala kontra svima, čak i ako ti uverenja nisu takva-samo sprdnja...

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
I meni se dopadao taj internacionalni fazon gde se navijalo za tim i sport i sve je bilo u bojama kluba i nije bilo bitno da napadno istices i dokazujes ko si, sta si, odakle si..DukeNS napisao: 29 Okt 2018, 09:58 Meni je jako loše, a desilo se u trenutku smene generacije kada su mladji počeli da preuzimaju tribinu, a isti se lože na srBstvo, kriminal i slične tekovine ovog vremena. Uostalom, u tom pravcu su u jednom trenutku krenule sve navijačke grupe. Kao jaje jajetu. Velika šteta, bar što se tiče nas, jer smo imali taj neki poseban i prepoznatljiv šmek. I uvek se terala kontra svima, čak i ako ti uverenja nisu takva-samo sprdnja...
a ne ovo kao danas gde su navijaci neke kvazi "politicke i ideoloske organizacije" a cesto i kriminalne.
To je ovaj period ako se dobro secam.

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
NaprotivDukeNS napisao:Nisi ga bas usrećio. Voša davno nije bila lošija, poseta slabija... Da si bar ostao do početka drugog, ovo bi mu bilo zanimljivo:

Ja sam malom ispunio trenutnu zelju, za dalje cemo da vidimo. Vodao bih klince po tekmama vrlo rado da nam bezbjednost nije ugrozena :-(
Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
Naravno da je bilo bitno i tada, skins ekipa je vodila pricuDarko napisao: 29 Okt 2018, 23:40I meni se dopadao taj internacionalni fazon gde se navijalo za tim i sport i sve je bilo u bojama kluba i nije bilo bitno da napadno istices i dokazujes ko si, sta si, odakle si..DukeNS napisao: 29 Okt 2018, 09:58 Meni je jako loše, a desilo se u trenutku smene generacije kada su mladji počeli da preuzimaju tribinu, a isti se lože na srBstvo, kriminal i slične tekovine ovog vremena. Uostalom, u tom pravcu su u jednom trenutku krenule sve navijačke grupe. Kao jaje jajetu. Velika šteta, bar što se tiče nas, jer smo imali taj neki poseban i prepoznatljiv šmek. I uvek se terala kontra svima, čak i ako ti uverenja nisu takva-samo sprdnja...
a ne ovo kao danas gde su navijaci neke kvazi "politicke i ideoloske organizacije" a cesto i kriminalne.
To je ovaj period ako se dobro secam.
![]()

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sasvim moguce ali nije bilo toliko napadno.
Danas mi navijacke grupe deluju kao da su im glavne politicke parole i srbovanje. A fudbal i klub na drugom mestu.
Mozda i tu gresim, godinama nisam isao na utakmicu domaceg fudbala.
Danas mi navijacke grupe deluju kao da su im glavne politicke parole i srbovanje. A fudbal i klub na drugom mestu.
Mozda i tu gresim, godinama nisam isao na utakmicu domaceg fudbala.
Шта фали Србовању? Борби за очување националног идентитета? Борби за Косово?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma da, na tribini su pravi borci za očuvanje nacionalnog identiteta i borci za Kosovo, sa sve Ultrakopom na čelu. Klasično loženje za povodljivu masu, gledam sad na ekskurziji klince "navijače" od 16-17 godina kako u busu puštaju pesme poput "Ne volim te Alija, zato što si balija"... Odakle njemu sad, 20+ godina posle rata, ideja da su balije problem kojim treba da se bavi?
Nego, živ nisam da dočekam reakciju vas što srbujete, kad gazda krene da rešava pitanje Kosova onako kako mu odgovara.
Nego, živ nisam da dočekam reakciju vas što srbujete, kad gazda krene da rešava pitanje Kosova onako kako mu odgovara.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Zakljucajte temu dok nije prekasno