Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Dobro veče

Post od Darko »

A ovde mi danas u autu pokazao +29.

Slika
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Sloba napisao:To i nije neka specijalna cena, s obzirom da se radi o reklamnim casama. Ja sam Heineken case za pivo 0.5l u Madjarskoj uzimao za oko pola evra po komadu. I uvek ima nesto na tu foru u ponudi.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
S druge strane i Nike je reklamna majica pa opet kosta solidno.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Stari klip naziva otprilike real life gta in Belgrade, lik vozi kroz crveno, suprotnim smerom toyotu yaris i neku biciklu uz pesmu smack my bitch up?

Izgleda da je obrisan?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To mi drugar iz razreda, vecina snimaka u videu je od pre 8-12 godina, evo:

Bilo je tu i daleko gorih situacija, nego nije snimano.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

srdjanyo napisao:Te promo čaše koje Coca Cola deli su tanke i krte i skoro pogledom ih možete polomiti.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Ove u Lidlu nisu tako loše. Malopre sam bio, da overim i ja. Nema kolača, koji sam tražio. Nema ni Ritter Sport čokolade. Ono što videh od uobičajenih proizvoda, tipa Plazma, Rosa, neko vino i sl, ista cena kao u Maxiju ispred zgrade. Ostalo su one njihove nindža robne marke.

Kupih neke rum pločice. Lošije su od onih koje inače kupim ponekad. Pre neki dan je kolega doneo neke čokolade. Svi se nešto prisetiše prave čokolade koju su im nekada donosili iz inostranstva. Meni je kao i svaka
osrednja čokolada. Doduše, uglavnom jedem samo one sa dosta kakaa.

Osim tog famoznog kolača, koji izgleda drže samo u Rumuniji, nisam još probao ništa od njihovih proizvoda što je ukusno kao sličan proizvod u ostalim radnjama.

Kupih neke tune i haringe u konzervi, valjda ne mogu mnogo da maše :D
Kese su im dobre.

--

U Veru imaju McDonalds kečap - garantuju taj originalni/čuveni Mc ukus :D To prvi put videh.

P.S. Neće Linda mene više videti.

TapaT

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Meni je brat doneo neke sladolede na štapiću i dobri su. Pošto u lokalnoj IDEA prodavnici više nemaju ništa na štapiću, a mi ne možemo bez sladoleda :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Bio i ja u Lindi, nisam se odusevio, kupio par stvari i cao. Kupio neko njihovo "najskuplje" pivo, popio do pola i bacio.

Dacu joj jos jednu sansu, kad se malo guzva razidje, da bolje pogledam te njihove marke.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ne znam, meni je bas suprotan utisak za slatkise u Rodi tipa Stark i ostalo u odnosu na Lidlove u PL i DE, isto i mojoj zeni. Mada mi najvise tu kupujemo Ritter Sport, skoro je bio 60 rsd, kao i Milke kada su na akciji za 200 rsd 300 grama, a otprilike jednom u dva meseca su.

Mozda smo se navikli na ove ovde.

Ali je definitivno ispiranje mozga narodu da je Lidl krs, znajuci kakvi se sve standardi postuju dole kod nas. Nesto je bolje, nesto losije, u proseku nije daleko, jer je cilj odnos cene i kvaliteta, a znamo kakve su cene u Srb.

Valjda ce da uticu na ostale da snize cene, jer se to desilo u svakoj zemlji gde su dosli.

Mi u Lidlu kupujemo Paulaner, i ponekad onaj njihov Perlenbacher kada je u frizideru, jer je ovde 36 rsd isti, a meni je bolji od Zajecarskog (mada u Srb kupujem.samo Niksicko). Ne znam da li je isti u Srb.
Poslednja izmena od ikac2000 u 29 Okt 2018, 23:03, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Sirevi cokolade su bolje od naseg domaceg proseka.

Sve drugo tu i tamo...

Pivo i sokovi gazirani ne mogu biti kao brandovi...

Cekam.i ja da prodje guzva da vidim sta ima.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

DukeNS napisao: 28 Okt 2018, 21:53 Tokom skolovanja sam najcesce ucio nocu i nekoliko puta sam pokusavao da se nateram da je popijem i nema sanse. Dodavao secera, mleka, slaga, kakao, jeo sa koricom hleba da mi bude podnosljivije... Nista nije pomoglo.
Nisim morao da piješ kafu na silu, ako je ne voliš. Mogao si da probaš čaj. :) Inače bih rekao da šolja crnog čaja ima više kofeina od šolje kafe (ako je to cilj - da ostaneš budan). Jedino što se kod nas čaj zanemarljivo malo pije, pa je izbor loš. Sada još i može da se nađe, ali npr. za vreme sankcija smo čaj bukvalno morali da donosimo iz inostranstva.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Šta znam,meni je na 500m od kuće pa sam bio već par puta. Somboled jogurt u njihovom pakovanju je 75din,na akciji 60 i nešto, mleko tetrapak na akciji bude 50 i neki din,redovno 70,mala pavlaka 27din a to su neki atrikli koje trošomo na kile. Uzmem koji karton pa sam miran neko vreme.
Žena iskopala za ćerkicu pakovanje 2 majice 400din.
Probao sam piva,ok mi je ono pšenično mutno,ostala nisu neka.

Malo da se slegne popala i biće ok.

t

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

snork napisao: 29 Okt 2018, 23:13 Nisim morao da piješ kafu na silu, ako je ne voliš.
Što bi rekao jedan lik, dok sam ja shvatio da ne moram da pijem kafu kad me riba pozove...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Probao sam crni sok u lidlu radi fore, medjutim stvarno je grozan, gori od npr. sinalka.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

ikac2000 napisao: Ali je definitivno ispiranje mozga narodu da je Lidl krs, znajuci kakvi se sve standardi postuju dole kod nas.
.....
Valjda ce da uticu na ostale da snize cene, jer se to desilo u svakoj zemlji gde su dosli.
Pa, gomila robnih marki za Lidl se proizvodi u Srbiji, tako da ne verujem da će poboljšati kvalitet, u odnoau na ono što već proizvode.

Već su uticali na cene i biće valjda još bolje. Po priči menadžera drugih trgovinskih lanaca, biće akcija skoro bez marže, za neke proizvode.

A koliko je nešto dobro je subjektivan pojam. Meni je većina stvari jednostavno lošija. Prerađevine i sireve inače slabo kupujem, tako da neću ni probati. Recimo, mojoj devojci su super neke sitne čokolade, koje su joj ranije donosili iz Evrope, pa smo kupovali u Temišvaru itd. Meni su prosek (a bile su mi takve i pre nego što sam saznao da su iz Lidla, nije do toga).

Ispiranje mozga je i da je Lidl kvalitetniji. Zavisi kako ko gleda. Nije tu bitan "nemački" kvalitet, koji je srpski/poljski, već cena. Naš narod gleda cenu i samo cenu, uglavnom. Je*e im se za kvalitet, pa i za ukus, većinom.

Nije zlato sve što nije naše. Skoro sam dobio neku čokoladu iz Švice - đubre. Takođe, nekada je lik redovno donosio iz Austrije čololade od 200g i bile su odlične. Ne postoji pravilo, tj svuda ima boljeg i lošijeg.

Da postavimo ovako:
Ako su lokalni brendovi (koji se mogu pronaći i kod drugih), a kojih nema mnogo u Lidlu, iste cene ili skuplji u Lidlu, u odnosu na ostale prodavnice - Lidl jednostavno nije jeftiniji. Dobra stvar je što te brendove drugi snižavaju dodatno. Dok tu Lidl ne bude jeftiniji, to je za mene "kineska" radnja, sa kopijama. Gledam juče ono voće - katastrofa. Za manje pare imaš tu kladu voća kod drugih. Jabuke od 19din su bile za prasiće, doneo kolega. Juče gledam neke malo bolje, skuplje nego kod drugih. Da ne spominjem mandarine i slično.

Mogu ja sebe ubeđivati da je Suzuki san snova i da je prevozno sredstvo od tačke A do tačke B, kao i svako drugo, pa i više od toga... Mogu reći da mi je do oo što ga vozim i da sam ekstra zadovoljan.

Mogu sebe i druge ubeđivati da će i sledeći
auto biti baš moja želja. I veći deo Srbije je uber srećan što vozi Fiate, Dačije, pa i Škode (i tripuje se da vozi VW, ako ne i Audi) i super im je.

Na kraju je sve u novcu.

Nisam protivnik Lidla, iako možda deluje tako. Međutim, meni je unutra kao u Amanu, neprijatno, osim oko hleba i na kasi. Metro mi je prijatniji, a i tamo retko idem.
Proizvodi kao da sam ušao u kinesku radnju. Možda jesu bolji (što nekako ne verujem), a uporediću jednom i deklaracije, kao kod domaćih robnih marki. Mada su realno šture u L. Dobro, jeste stvar navike, treba probati dosta toga.

Nisam ni zadrt za naše proizvode.
Recimo, neki hrvatski kefir je meni 3x bolji (i osetno skuplji) od naših.

Rezime:
Nikome nisam rekao: ne idi u Lidl, krš je.

Ja ću i dalje ići u Maxi ispred zgrade, te SuperVero na 100m od Lidla. Tačnije, šta god mi je usput, a da nije Aman ili DIS. Lidl nema tu odbojnost, ali ne vidim poentu.

Ostali će po svom nahođenju.
Juče je čovek sa ćerkama, na kasi ispred mene, nakupovao skoro 10000din nekih sitnijih stvari, uglavnom hrane, za kuću. Ja to u Lidlu nikada ne bih mogao. Jbga.

P.S.
Nisam ni protiv robnih marki baš skroz.
Recimo, koristim samo Delhaize Care toalet papir, već duže vreme, od kada sam odustao od Zewe. Ne znam ni koliko tačno košta, ali je jeftiniji sigurno. No, cena mi tu nije bitna :D

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kakav je deo sa alatima, tj onim što nema po Maxijima i sl.
Odgovori