Pokušao sam prošle nedelje da izboksujem popust na lojalnost u MTS-u. Kulturno me teta odhebala, jer im ne dajem dovoljno para. Sad sam na najpovoljnijem paketu...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ja uvek to kazem i samo skacem na jaci paket. Ne znam kako cu se navici na normalnu kolicinu interneta tokom meseca, posto sve zivo hotspotujem sa 100gb
Pa i ne bas.
Imam stari paket i za 3600 dinara dobijam 2k minuta i poruka, 4gb interneta, a islo je 3gb standardno, ja dobio 1gb bonus.
Sada je za 3k dinara neograniceno minuta i poruka, a 6gb interneta, jos 1gb uz online kupovinu.
Koliko vidim, kada ne uzmes telefon, taj paket kosta 1700 dinara.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao: 29 Okt 2018, 21:25
Gledam sada, moj paket je sada u stvari omorika 1, osim stonima neogranicene minute i kosta 2k dinara, 1100 sa popustom.
Ok, mozda su poskupeli manji paketi, ali nema sanse da nude manje za vise para?
Imao sam Mix S do sada - 100 minuta, 200 poruka i 300 Mb, tj. duplirano na 600 Mb - 560 dinara. Sada Morava 2, najsličnija ovom paketu ima 200 minuta i poruka, ali 512 Mb, po ceni od 650 dinara.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Xepoj87 napisao: 29 Okt 2018, 21:25
Gledam sada, moj paket je sada u stvari omorika 1, osim stonima neogranicene minute i kosta 2k dinara, 1100 sa popustom.
Ok, mozda su poskupeli manji paketi, ali nema sanse da nude manje za vise para?
Imao sam Mix S do sada - 100 minuta, 200 poruka i 300 Mb, tj. duplirano na 600 Mb - 560 dinara. Sada Morava 2, najsličnija ovom paketu ima 200 minuta i poruka, ali 512 Mb, po ceni od 650 dinara.
Pa dobro, to si dobio u nekoj akciji duplo
Ali svakako ciganija, forsiraju ljude da prelaze na vece pakete, umesto da paketi postanu pristupacniji.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.