Bas tako. Neka frizerka prodala stan u surdulici za 25000 eura, 75m2, cg, nije ni star bio i za te pare kupila neko dupe od stana u zgradi slicnoj ovoj u naselju veljko vlahovic. Bog da te sacuva, skoro isto kao ovaj frankenstajn.
Pre nešto manje od godinu dana, useljena je zgrada u blizini moje. Sada su udarili fasadu na zgradi do nje - ista fasada, zgrade su spojene.
Ova "stara" je bila lepa i bela, sve dok nisu spojili i završili novu. Tek sada se vidi da više nije baš bela i koliko se zaprlja za relativno kratko vreme.
Krenuli su da ruše Minel.
Po sajtu BIG CEE, u 2019.se očekuje otvaranje BIG Fashion parka, koji će biti povezan sa postojećim TC, imaće i kompleks stambenih zgrada (gle čuda), a što je najbitnije: najveći komercijalni deo će zauzeti Decathlon.
Da li je neko radio "cinema room"?
Cale posle mozdanog udara ostavio cigare, i to otvara mogucnost da u podrumu na oko 15-20m2 naoravimo cinema room.
Pinterest mi izbacio neke usa Sakil Onil verzije koje nosu opcija
steva_anya napisao: 08 Nov 2018, 12:17
Da li je neko radio "cinema room"?
Misliš pravi cinema room sa projektorom? Ne znam nikog na domaćim forumima. Al' ja bar imam projektor koji palim u običnoj sobi pa mogu da ti pomognem koliko toliko.