Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Urose imas li preporuku za casovnicara?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Menjao sam baterije na nekim pipavim SSSR rusima kod Srbe Mihajlovića, znam i da je Bojović dobar ali je jako spor. Oba imaš na netu. Za Kostić Dojčinović kažu na internetu da je najbolji ali znam da nije jeftin. Mislim da ga je Starac jednom prilikom pohvalio, oni mogu sve da urade.
Da ne zaboravim i Milešević Momira u Sarajevskoj 7 koga bih najpre i preporučio jer sam kod njega zapravo nešto i radio, servisirao jednu Raketu 24h koja je bila u kvaru i koja je sada fantastično tačna, menjao neke pleksije, i jednu Amfibiju je oživeo sa kapljicom ulja, a pre toga uopšte skoro nije radila (nov sat), to nije ni naplatio.
Da ne zaboravim i Milešević Momira u Sarajevskoj 7 koga bih najpre i preporučio jer sam kod njega zapravo nešto i radio, servisirao jednu Raketu 24h koja je bila u kvaru i koja je sada fantastično tačna, menjao neke pleksije, i jednu Amfibiju je oživeo sa kapljicom ulja, a pre toga uopšte skoro nije radila (nov sat), to nije ni naplatio.
E hvala puno. Imam od oca jedan stari automatik Helvetia, ali mu je staklo puklo pre 40-50 godina. Pa da vidim da li neko moze to da zameni i da ga malo vrati u zivot, da iznenadim oca.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne ide Skoda uz Omegu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja sam kod Dojcinovica (ako se misli na onog na zelenom vencu) nekoliko puta radio satove - od menjanja baterije, kaisa do poliranja stakla - sve pohvale. Radi brzo, pedantno, a nisam stekao dojam da je toliko skup.Uroš S. napisao: 08 Nov 2018, 21:35 Menjao sam baterije na nekim pipavim SSSR rusima kod Srbe Mihajlovića, znam i da je Bojović dobar ali je jako spor. Oba imaš na netu. Za Kostić Dojčinović kažu na internetu da je najbolji ali znam da nije jeftin. Mislim da ga je Starac jednom prilikom pohvalio, oni mogu sve da urade.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Pre 18 godina sam bio momak, vozio E klasu i kupio omegu. Pre 16 sam se oženio i dalje bolje da ne pričamdragvorl napisao:Ne ide Skoda uz Omegu.![]()

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Just for the record...nisam ga ja spomenuo, mada je dobro znati za dobre sajdžije. Ja sve radim kod Srbe.Uroš S. napisao: 08 Nov 2018, 21:35 Menjao sam baterije na nekim pipavim SSSR rusima kod Srbe Mihajlovića, znam i da je Bojović dobar ali je jako spor. Oba imaš na netu. Za Kostić Dojčinović kažu na internetu da je najbolji ali znam da nije jeftin. Mislim da ga je Starac jednom prilikom pohvalio, oni mogu sve da urade.
Treba da znate da, u masi slucajeva, casovnik ne popravlja majstor kod koga ste ga odneli, vec jedan ili vise majstora koji rade za njega i koji dobijaju izvesnu nadoknadu.
Inace, jako je lepo videti da ima zaljubljenika koji su sposobni da sami nesto urade oko sata, a verujem da znaju vise i od mnogih casovnicara.
Inace, jako je lepo videti da ima zaljubljenika koji su sposobni da sami nesto urade oko sata, a verujem da znaju vise i od mnogih casovnicara.
- starac vujadin
Naravno, kod Srbe rade njih trojica + jedan samo radi poliranje i estetiku, a ima i ženskinja 

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
@Zu
Je l' sat zaista moze da pomogne prilikom letenja?
Je l' sat zaista moze da pomogne prilikom letenja?

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Otud onaj Picotstarac vujadin napisao:Just for the record...nisam ga ja spomenuo, mada je dobro znati za dobre sajdžije. Ja sve radim kod Srbe.Uroš S. napisao: 08 Nov 2018, 21:35 Menjao sam baterije na nekim pipavim SSSR rusima kod Srbe Mihajlovića, znam i da je Bojović dobar ali je jako spor. Oba imaš na netu. Za Kostić Dojčinović kažu na internetu da je najbolji ali znam da nije jeftin. Mislim da ga je Starac jednom prilikom pohvalio, oni mogu sve da urade.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- starac vujadin
Tajmuje se od dana 1. Od upotrebe osnovne do radio-radarske navigacije.
Bez sata ne ide.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Moze preporuka za G shock do 25k dinara ?