Najjace mi je bilo ono kad sam trazio tablice bez kvacica, i reko da pitam da li moze da se uzme kombinacija po zelji, a odgovor je bio za to treba odobrenje nacelnika. Znaci taj nacelnik ocigledno ima previse vremena.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Danas malo vozio Pežo 508 1.6Hdi, automatik, 2015.god. Ajme, kakva šklopocija.
Ako ga uporedim sa Passatom, (kojeg inače nešto baš i ne volim) , Passat je formula 1.
Na skup je Siniša (prodaj Omegu!) dolazio sa 2.2 hdi GT oprema. Sve od opreme ima. Koža u super stanju, utegnut auto, lepo ide, vozio sam ga. Preko 200 ks ima i kad sam video da ima preko 180 000 km na satu, začudio sam se. Jer se baš odlično drži (spolja i enterijer, posebno koža).
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
member napisao: 10 Nov 2018, 15:21
Danas malo vozio Pežo 508 1.6Hdi, automatik, 2015.god. Ajme, kakva šklopocija.
Ako ga uporedim sa Passatom, (kojeg inače nešto baš i ne volim) , Passat je formula 1.
Sa kojim Passatom ga porediš, koji menjač i motor?
Poredim ga sa Passatom B7 1.6tdi kojeg sam probao sa manuelnim.
DSG sam probao samo sa 2.0TDI. Ali potpuno svejedno, očekivao sam više od P508.
Poredim ga baš sa Passatom iz 2 razloga:
1.jer se Passat računa kao etalon za sve ostale u toj klasi.
2. Passat B7 ipak nije nov model nego evolucija Passata B6 iz 2005.i potpuno je normalno da P508 bude bolji jer je noviji model.
Po svim kriterijima je meni P508 lošiji, iz perspektive VOZAČA. Takav mi je utisak nakon kratke vožnje.
Gepek,opremu,cenu, potrošnju itd. ostale parametre nisam uzeo u obzir ali verovatno ima i 508 svojih prednosti.