Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja imam huawei onaj sa harman kardon ozcuvenjem i riknuo mi flat kabel. A imam samsuga 5 i ni jedan mi nije riknuo...
Razocarao sam se u huawei jer svakako je to njihov najači tablet
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Razocarao sam se u huawei jer svakako je to njihov najači tablet
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Možda Samsung Tab S2 ,a ne znam da li se uklapa S 3 u tu cifru.
Razmišljam da uzmem tablet Samsung tab A 10.1. Ima za oko 200€ na KP, a u radnjama je oko 25000din.
Jel neko ima iskustva s njim .
Deluje dobar ekran odlična baterija, sasvim ok paket za pretrage i sl.
RNE-L21
Razmišljam da uzmem tablet Samsung tab A 10.1. Ima za oko 200€ na KP, a u radnjama je oko 25000din.
RNE-L21
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Dva sam uzeo mojima. Odlični tableti za taj novac bez saveta ''dodaj još 70 eura imaš x tablet da kupiš''.
U tom cenovnom rangu sam probao još neke, ali ovi su mi bili najbolji (uzeo crni i beli)
U tom cenovnom rangu sam probao još neke, ali ovi su mi bili najbolji (uzeo crni i beli)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja sam uzeo Tab A 10.1 preko provajdera pre 6 mjeseci za 150eura. Solidan je, ekran ok ali nije nista posebno.Mladen7 napisao: 07 Nov 2018, 21:12 Možda Samsung Tab S2 ,a ne znam da li se uklapa S 3 u tu cifru.
RNE-L21
Imao sam prije par godina iPad Air 2 koji je imao fenomenalan ekran i kvalitet izrade. Ali Tab A 10.1 radi posao kako treba.
Ubacis Nova Launcher i bice duplo brzi.
Ja uzeo Tab 10.1 za 165 eur skoro, odlican za taj novac.
Apropo P20 Pro i Mate 20 Pro, za prosecnog korisnika, po meni za 330 eur razlike bolji je P20 Pro. DxO indeks kamere najbolji na trzistu (bar je bio pre izlaska Mate 20 Pro), Super AMOLED ekran.
Kako je baterija fiksna, i nakon 2 god ionako ce biti istanjena, bolje je za tih 330 eur otici na neko lepo putovanje.
Inace pre neki dan je P20 bio 399 eur u Saturnu.
@passenger gde nalazis info sta ce biti na popustu 23.11 za Schwartzer Freitag?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Apropo P20 Pro i Mate 20 Pro, za prosecnog korisnika, po meni za 330 eur razlike bolji je P20 Pro. DxO indeks kamere najbolji na trzistu (bar je bio pre izlaska Mate 20 Pro), Super AMOLED ekran.
Kako je baterija fiksna, i nakon 2 god ionako ce biti istanjena, bolje je za tih 330 eur otici na neko lepo putovanje.
Inace pre neki dan je P20 bio 399 eur u Saturnu.
@passenger gde nalazis info sta ce biti na popustu 23.11 za Schwartzer Freitag?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
- passenger
https://www.blackfridaydeals.ch/huawei- ... ck-friday/
Damit ist die Wahrscheinlichkeit sehr hoch, dass wir das Huawei P20 Pro am Black Friday für unter CHF 600.- sehen. Höchstwahrscheinlich wir der Preis CHF 599.- betragen, aber auch ein Preis der leicht darunter liegt z.B. CHF 579.- oder gar CHF 549.- sind durchaus möglich
moguće su cene od 579 ili 549 chf
Damit ist die Wahrscheinlichkeit sehr hoch, dass wir das Huawei P20 Pro am Black Friday für unter CHF 600.- sehen. Höchstwahrscheinlich wir der Preis CHF 599.- betragen, aber auch ein Preis der leicht darunter liegt z.B. CHF 579.- oder gar CHF 549.- sind durchaus möglich
moguće su cene od 579 ili 549 chf
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Hvala svima.
Uzimam onda A 10.1
Što se tiče kamera na smartfonima evo tih ocena.
Pass ima p20 pro i bolesno dobar način snimanja noću, treba pomenuti to.
RNE-L21
Uzimam onda A 10.1
Što se tiče kamera na smartfonima evo tih ocena.
Pass ima p20 pro i bolesno dobar način snimanja noću, treba pomenuti to.

RNE-L21
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Mate 20 Pro ima i ultra wide kameru, koju P20 Pro nema. Sem ako sam omašio nešto. To bi mogla da bude dosta dobra stvar za nekog ko stalno slika planine i doline
Sa druge strane, nikako ne mogu da probijem psihološku barijeru da mobilni koji može da ispadne, da se razbije, traje uvrh glave par godina... košta kao dobar laptop.

Sa druge strane, nikako ne mogu da probijem psihološku barijeru da mobilni koji može da ispadne, da se razbije, traje uvrh glave par godina... košta kao dobar laptop.
- passenger
već naručeno

E ovo meni treba... po modelima telefona ide?
Sent from my SM-J610FN using Tapatalk
Sent from my SM-J610FN using Tapatalk
- passenger
@Swemir,ne. Montira se na bilo koju kameru
Aliexpress I kucaj wide angle lens. Uzmi skuplju varijantu, ne ove od po 1-2$.
Aliexpress I kucaj wide angle lens. Uzmi skuplju varijantu, ne ove od po 1-2$.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dakle, uzmi neki od 3-4$ 
Juče je lik snimao sa nekim fensi dodatnim sočivom na telefonu. Sam nosač/držač je neka skalamerija.
Elem, juče se setih da mi za nekih 5-6meseci ide obnova ugovora. Garancija na P10 mi je 3god, odnosno još godinu i 5 meseci. Ljudi često jedva čekaju da istekne ugovor, pa da nešto menjaju, a ja ne vidim razlog (bez obzira na garanciju)
Telefon radi kao sat (verovatno sporije u odnosu na nov, ali nije primetno za moje potrebe), još uvek nisam uspeo da ga skršim, a i nisam od onih koji jedva čekaju da zamene za nešto novije, drugačije, modernije, ma šta god, samo da istekne ugovor.
I dalje, najveća zamerka je baterija. Dosta ga koristim, ali ipak bih očekivao da potraje malo duže.
TapaT

Juče je lik snimao sa nekim fensi dodatnim sočivom na telefonu. Sam nosač/držač je neka skalamerija.
Elem, juče se setih da mi za nekih 5-6meseci ide obnova ugovora. Garancija na P10 mi je 3god, odnosno još godinu i 5 meseci. Ljudi često jedva čekaju da istekne ugovor, pa da nešto menjaju, a ja ne vidim razlog (bez obzira na garanciju)

Telefon radi kao sat (verovatno sporije u odnosu na nov, ali nije primetno za moje potrebe), još uvek nisam uspeo da ga skršim, a i nisam od onih koji jedva čekaju da zamene za nešto novije, drugačije, modernije, ma šta god, samo da istekne ugovor.
I dalje, najveća zamerka je baterija. Dosta ga koristim, ali ipak bih očekivao da potraje malo duže.
TapaT
Uzeo uz novi ADSL ugovor T3 od 7 inča. Generalno, baš prosek, ekran mora da se kucne da bi reagovao, malo sporije se kači na net....nuk napisao: 07 Nov 2018, 20:53Nahvališe svuda Huawei media pad T3 ako ćeš nov, il da dodaš malo za Ipad, ili ne dodaš i uzmeš polovanHeinz napisao:Koji tablet za 250-300€ npr?
Sent from my x2 using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Možda je mislio na M3
El zna neko nekog proverenog za telefone da ih dovlaci iz Madjarske? Cuo sam da ima par tih koji dosta dugo rade, pa da vidim koja je cena i isplati li ustedeti koji evro tako.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока