Hvala za recenziju, pretpostavljam da auto ima "obična" sedišta na koja se mnogi žale, navodno su sport sedišta dosta bolja ali ja nisam imao dodira pa nemam komentar. Ti si se onda vozio u 3v verziji bez okvira vrata, lepo izgleda ali ja bi ipak 5vTheWickerMan napisao: 02 Nov 2018, 15:40 Crna Giulietta izgleda top![]()
BTW, ostah ti dužan utiske sa F20. Glavni utisak : sedišta. Neudobna, plitka, ispadam iz njih. Vadi ih što se sedi nisko. Definitivno vredi se isplati uzeti bolja sedišta. 2.0 143 ks ide jako lepo, malo je bučniji ali nije problem. Menjač klasičan BMW, krut i precizan. Prostora pozadi tanko, moja Alfa ga šije. Vozio sam ga u svim uslovima, na autoputu na 180 km/h nije bučan, na magistrali lepo leži iako je na 16". Jako mi se sviđaju vrata bez okvira, to mi je dobar fazon. Sve u svemu, prijatno me iznenadio.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

B8 sam vozio, pre bi ga poredio sa Passatom od oca, mnogo lepše se vozi i bolje je "ušuškan" u odnosu na Passata. Ne kažem da ne može na crtu sa BMW-om, ali ja ne volim da poredim utisak iz vožnje FWD auta u odnosu na RWD. Po meni F30 izgleda ipak modernije i novije u odnosu na B8 FL, prednost (mala) je i to što je malo manji i ima rwd pa je lakši za vožnju u gradu. Multimedija je nešto bolja od ove koju je konkretan primerak imao (samo CD radio i onaj display). Kako god, drugar je odlučuo da poruči nov auto i ovaj neće na doboš pre februara-marta a ja ću do tada sigurno ili nešto kupiti ili imati novac za f30

Pratiću oglase marljivo, pa ako šta bude zanimljivo, pišem

Off topic:
Za Golfa i sl. mi je iz moje porodice rečeno da ću to parkirati na početku ulice, nikako ispred kuće