BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Bas je mocna pojava. Najmocnija pojava od svih bwa-a trenutno. Kao i S-coope sto mocno izgleda kad ga ugledas
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Rock, nemoj ovo sa dimenzijama E klase da mi uporedjujes sa S klasom 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nemoj ni ti da uporedjujes E coupe koji postoji sa motorom od 184ks sa ovim.
- passenger
Šef razvoja BMW 8 kaže da nije konkurent S klasi, al mi ćemo ovde to i dalje da tvrdimo (12 cm kraći od S klase, otprilike dužine kao E kupe).
Kakve veze ima bazni motor? Kod bmw 8 je bazni motor dizel, pa ga ipak uporedjuju sa Aston Vantage i 911 i Mercedes-AMG GT - nijedan nema dizel od njih.
Kakve veze ima bazni motor? Kod bmw 8 je bazni motor dizel, pa ga ipak uporedjuju sa Aston Vantage i 911 i Mercedes-AMG GT - nijedan nema dizel od njih.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kako nema veza, pa mnogo je ekskluzivniji od E koji je samo kupe verzija auta koji se godisnje proda u preko 350.000 primeraka a u baznoj verziji ima taj motor i kosta vise nego duplo manje od najjeftinije osmice. Ne mislim ni da je direktni konkurent S, sto sve mora da se uporedjuje sa MB. Ja ga vidim kao DB11 za "siromasne" , Vantage je dosta manji i vise je sportski auto nego ova dva koji su klasicni (2+2) grand tourer-i.
Pa da, vise je DB11 pandan nego S Coupe, pominjali su to i u nekim review-ima.
Ali po meni, tek M8 ce biti prava bomba, ovo je OK, ali vise dodje kao neki teaser za M8.
Ali po meni, tek M8 ce biti prava bomba, ovo je OK, ali vise dodje kao neki teaser za M8.
- passenger
ne kažem da je konkurent E klasi, nego da sa ''dimenzijama E klase'' nije konkurentant S klasi.
Više tu radi uloga cene od motora. Ponavljam se, 8er ima dizel 6 cilindara, pa ga stavljaju u koš sa pomenutim autima koji neće najverovatnije nikad da stave dizel. Guraju se u taj segment.
Pravi razlog ne poredjenja sa S klasom, kako kaže šef razvojnog tima, je:
denn das neue BMW 8er Coupé tritt nicht als luxuriöser GT an, sondern als reinrassiger Sportwagen
nije luksuzni GT, već rasna sportska mašina.
Više tu radi uloga cene od motora. Ponavljam se, 8er ima dizel 6 cilindara, pa ga stavljaju u koš sa pomenutim autima koji neće najverovatnije nikad da stave dizel. Guraju se u taj segment.
Pravi razlog ne poredjenja sa S klasom, kako kaže šef razvojnog tima, je:
denn das neue BMW 8er Coupé tritt nicht als luxuriöser GT an, sondern als reinrassiger Sportwagen
nije luksuzni GT, već rasna sportska mašina.
Malo oko oznaka.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Za CSL varijantu, bolje da su napisali garaža
Verovatno će opet biti limitirane serije i neće ih ni na ulicu izaći mnogo, a na stazu tek poneki.

Ja sam samo napisao da su i 8-ca i S-coope mocni kao pojava a ne da su direktni konkurenti.passenger napisao: 11 Nov 2018, 09:31 Rock, nemoj ovo sa dimenzijama E klase da mi uporedjujes sa S klasom![]()
E-coope je lep ali nije neka pojava kad ga vidis na ulici.
Ne znam sto si me skapitao da sam ih direktno uporedjivao kao direktne konkurente?

- passenger
Može ban ovde?
Hahaahah... Moze sto ne bi moglo 
Pa realno moje misljenje je takvo. Jeste jako lep auto alk kad ga vidis nema taj woow efekat kao s-coope, Amg gt, 8-ca, Aston, Maser...

Pa realno moje misljenje je takvo. Jeste jako lep auto alk kad ga vidis nema taj woow efekat kao s-coope, Amg gt, 8-ca, Aston, Maser...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
A s kupe izgleda kao laguna kupe xl, uživo pleni veličinom.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- passenger
I ovde jedan ban ako može?
Danas praznik, al nadam se da administracija radi.
Danas praznik, al nadam se da administracija radi.