Kupovina 10-12k evra
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Kupovina 10-12k evra
Nije valjda da ima BMW 2012+ u D segmentu bez tempomata? :O
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ako ima sa ratkapama, jednozonskom klimom (bez duvaljki nazad), što ne bi bio i bez tempomata. Nisam siguran ali sam ih vidjao bez navedenog tempomata...
I ovaj moj, po rečima vlasnika, nema USB
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
I ovaj moj, po rečima vlasnika, nema USB

Kod. Mene ima 2 usb-a. U naslonu za ruke i u kaseti jos jedan. Pogledaj ti dobro. Zbog muzike
- Risto
Ti imaš navigaciju?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čestitam. Pomalo sma pratio temu, ali nisam se mešao. na početlu sam hteo reći da ako ned uzmeš BMW neće to biti to, ali reko bolje da ćutim. Ipak sam bio u pravu. Odličan izbor. Bravo.
Posetite www.garaza.rs !
Risto mani pricu daj slike! 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Premijum

- Risto
Auto je još u Beču, neću ga preuzeti pre petka, možda tek u ponedeljak 
Realno, bolje što sam uzeo BMWa, sada sam baš srećan zbog auta.

Realno, bolje što sam uzeo BMWa, sada sam baš srećan zbog auta.
Ko ce cekati nedelju dana
. Jesi video kojeces gume? Jesu 16 ili 17"?

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Što tako dugo.Ovde se sve zavrsava veoma brzo.Što on nije odmah juce odjavio i ti sa odjavom,kupoprodajnim i polisom odmah registruješ u K.Sutradan posle posla na voz i za 3,5 sati si u Beču
Volvo XC90 II D4
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bas mi je drago da si pazario. Napravio si veliki potez i trud da odes iz ove ludare i red je da sebe pocastis ako vec mozes. Srecno.
- Risto
Ispravka za USB, nađoh na nekoj slici koju mi je poslao da ima usb.
17ke su felne, biće neki "premium" u zavisnosti od cene. Što se tiče preuzimanja, ja sam kriv
On je hteo da mi ga odmah preda u nedelju ali ja nisam hteo da nosim novac sa sobom zbog opreza pa...
Ja još uvek nisam završio stvar oko osiguranja, tako da i tu gubimo vreme. Ja želim da dobijem što bolji stepen a to onda traje. On sada mora poštom da mi pošalje original papire kako bi ja odradio registraciju i dobio tablice.
Edit:
Darko,
i pored otežavajućih okolnosti ovo je jako dobra odluka.
17ke su felne, biće neki "premium" u zavisnosti od cene. Što se tiče preuzimanja, ja sam kriv

On je hteo da mi ga odmah preda u nedelju ali ja nisam hteo da nosim novac sa sobom zbog opreza pa...
Ja još uvek nisam završio stvar oko osiguranja, tako da i tu gubimo vreme. Ja želim da dobijem što bolji stepen a to onda traje. On sada mora poštom da mi pošalje original papire kako bi ja odradio registraciju i dobio tablice.
Edit:
Darko,
i pored otežavajućih okolnosti ovo je jako dobra odluka.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kako je oko predaje novca? U AT je samo 400 eura limit po danu sa bankomata. U CH misllim 4-5000 CHF
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- meidling
Aha,razumem,mada je to oko placanja moglo da se odradi i na drugi nacin.
Cim ti stigne abmeldung i Typenschein idi odmah do osiguranja i napravi polisu da mozes da registrujes auto.A kad bude proslo ovo sa potvrdom oni ce ti poslati novu polisu i vratiti razliku koju si uplatio.Odprilike mislim da bi ti mesecna rata u stufi 9 bila oko 130 € a sa bonusom oko 70.
I podseti ga da ti obavezno posalje izvestaj o zadnjem tehnickom pregledu(Prüfbericht nach § 57a KFG)jer je on obavezan.Ako zelis saobracajnu tipa plasticne kartice moras zatraziti prilikom prijave(kosta oko 20e)inaces ces dobiti papirnu.
Ako ti ne ostavi prvu pomoc i trougao imas odmah tu u blizini Forstinger i ATU tako da mozes kupiti,na benzinskoj su cene paprene.Ma sve je tu u krugu dvojke.Salim se , zivim u tom delu grada tako da ako treba jos neki info ti se javi.
Predpostavljam da je auto u garazi ili na privatnom parkingu?
Cim ti stigne abmeldung i Typenschein idi odmah do osiguranja i napravi polisu da mozes da registrujes auto.A kad bude proslo ovo sa potvrdom oni ce ti poslati novu polisu i vratiti razliku koju si uplatio.Odprilike mislim da bi ti mesecna rata u stufi 9 bila oko 130 € a sa bonusom oko 70.
I podseti ga da ti obavezno posalje izvestaj o zadnjem tehnickom pregledu(Prüfbericht nach § 57a KFG)jer je on obavezan.Ako zelis saobracajnu tipa plasticne kartice moras zatraziti prilikom prijave(kosta oko 20e)inaces ces dobiti papirnu.
Ako ti ne ostavi prvu pomoc i trougao imas odmah tu u blizini Forstinger i ATU tako da mozes kupiti,na benzinskoj su cene paprene.Ma sve je tu u krugu dvojke.Salim se , zivim u tom delu grada tako da ako treba jos neki info ti se javi.
Predpostavljam da je auto u garazi ili na privatnom parkingu?
Volvo XC90 II D4
- meidling
Mogao je da podigne u Foyersu svoje banke na Bargeld-Menageru do 3000 €,i da online podigne limit na Sparkontu ako ga ima.passenger napisao: 13 Nov 2018, 16:43 Kako je oko predaje novca? U AT je samo 400 eura limit po danu sa bankomata. U CH misllim 4-5000 CHF
U ugovoru je mogao da odabere opciju da isplati ostatak prilikom primopredaje auta ili da mu uplati ostatak online bankingom.
Evo obrazca gde su navedeni neki od primera
https://www.oeamtc.at/thema/autokauf/oe ... g-16183842
Volvo XC90 II D4