Zemljače, da idem tako često u stari kraj kao ti - ne bih vozio na Savama kao sada već bih odmah obuo Conti, i to najbolje koje imaju.

Tamo zima definitivno nije smejurija kao ovde u NS-u.

Zemljače, da idem tako često u stari kraj kao ti - ne bih vozio na Savama kao sada već bih odmah obuo Conti, i to najbolje koje imaju.
Tera me maler sa skupim gumama, ne mogu sastave dva mjeseca citave. Prve zimske na vektri su mi bile continentalke, isjeko ih sa unutrasnje strane po boku, dve desne. Miselinke ljetne, dve ljeve sjebo na rupcagi sve zajedno sa kompletnim trapom se pokrivilo. Za to se vec cetiri godine tuzim sa putevima srbije.Saša napisao: 14 Nov 2018, 20:35Zemljače, da idem tako često u stari kraj kao ti - ne bih vozio na Savama kao sada već bih odmah obuo Conti, i to najbolje koje imaju.
Tamo zima definitivno nije smejurija kao ovde u NS-u.![]()
Sutra je sneg kod mene u najavi, 6-12cm.Saša napisao:Bogami, jutros mraz u NS-u, vidim da je noćas bilo oko nule. Vreme je da stavim zimske gume. Verovatno ću uraditi danas ako dođem pre mraka, ili sutra.
TT
Iako je bilo protivljenja, ja sam uzeo Fuldu, koju sam i bacio istrošenu proletos. Bio sam zadovoljan, iako sam je vozio samo jednu zimu (poslednju za taj set), vozio je kojekude, bez problema. Malo pogledao testove, sasvim se ok pokazala, oni indexi C/B su OK. Iako je sve to sviranje....lakše mi da prelomimDjole napisao:Drugari treba mi savet oko kupovine zimskih guma, budzet je 6.000 din po komadu.
Lokalni vulkanizer mi nahvalio Uniroyal MS Plus 77, da li je stvarno u tom cenovnom rangu dobra kupovina?
Ja sam gledao Hankook, Fuldu i Kleber... kontam da je to taj cenovni rang.
Kleber je dobro prosao na testovima, a uklapa se u cenu. Jos ce ti i ostati love.Djole napisao: 17 Nov 2018, 19:23 Drugari treba mi savet oko kupovine zimskih guma, budzet je 6.000 din po komadu.
Lokalni vulkanizer mi nahvalio Uniroyal MS Plus 77, da li je stvarno u tom cenovnom rangu dobra kupovina?
Ja sam gledao Hankook, Fuldu i Kleber... kontam da je to taj cenovni rang.