Dobro veče
Re: Dobro veče
Ti potpises ugovor sa njima. Kablovska ide na tebe
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, imaš taj "podstanarski" ugovor. Kada se odseliš, možeš preneti sa sobom, a vlasniku se vraća ono što je imao ranije.
Tako je u teoriji. Mojoj devojci je bilo malo drugačije u praksi, ali je posle malo natezanja i pretnji došlo skoooro na svoje
TapaT
Tako je u teoriji. Mojoj devojci je bilo malo drugačije u praksi, ali je posle malo natezanja i pretnji došlo skoooro na svoje

TapaT
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Uvek ti uzimaš to na svoje ime, nije realno drugačije, zamisli ti mu kažeš da ti treba paket od 50 evra i onda za 3 meseca odeš iz stana 
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Ok hvala ljudi. Nisam nikada ranije stanovao pa ne znam. 
Poslato sa mog(a) RM-320 koristeći komšijin vajrles

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Za potpisivanje ugovora ti ne traže ništa, ali za raskidanje mora ovlašćenje od vlasnika stana.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Meni u sbbu nisu tražili ništa za raskid, dok za potpisivanje tražili da donesem bilo koji račun na kom piše adresa na kojoj će biti usluga.
A da li onda u sbb-u vazi kao i kod telenora sto je vlada radio? Ako raskinem ugovor posle 5 meseci da mogu samo da platim razliku u ceni zbog popusta ili mora full 2 godine da se ima ugovor?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Po novom izgleda mora full 2 godine, tako su i meni rekli jer sam trenutno bez ugovora pa sam hteo drugi paket uz ugovor ali su mi odmah napomenuli da nema opcije da menjam. Čak ni ako bi hteo skuplji paket. Neko kaže da je to budalaština i da ne mogu tako da postupe, ali ajd ti izađi sa njima na kraj.
Kad smo već kod Telenora, pre neki dan primetim nešto veće trenutno zaduženje od očekivanog. Uđem u detalje i vidim da mi se tarifira neki dodatak. Odem u dodatke i proverim, svi odabrani su besplatni. Ne bilo mi teško, okrenem call centar i pitam o čemu se radi. Krenuli da naplaćuju po 350 din za 1GB dodatnog interenta što je uključeno kao dodatak prošle godine, bila neka akcija, ne sećam se. Bilo besplatno godinu dana i oni nastavili ali sad naplaćuju. Bez ikakve informacije korisniku. Rekoh joj da odmah to ukine. Inače sam najzadovoljniji Telenorom do sad, ali počeli su da jedu govna i oni.
Kad smo već kod Telenora, pre neki dan primetim nešto veće trenutno zaduženje od očekivanog. Uđem u detalje i vidim da mi se tarifira neki dodatak. Odem u dodatke i proverim, svi odabrani su besplatni. Ne bilo mi teško, okrenem call centar i pitam o čemu se radi. Krenuli da naplaćuju po 350 din za 1GB dodatnog interenta što je uključeno kao dodatak prošle godine, bila neka akcija, ne sećam se. Bilo besplatno godinu dana i oni nastavili ali sad naplaćuju. Bez ikakve informacije korisniku. Rekoh joj da odmah to ukine. Inače sam najzadovoljniji Telenorom do sad, ali počeli su da jedu govna i oni.
Posetite www.garaza.rs !
Trebalo bi da moze to razlika u ceni puta broj meseci koliko si koristio uslugu. Bar je o tome bilo reci pre par meseci, ali nisam siguran da li je usvojeno. Mada kao sto su ti rekli, kod sbba mozes da prenosis ugovor sa adrese na adresu, to sam i ja radio. Cak sam razmisljao da se selim u drugi grad, pa pitao moze li to, operater rekao da mozda moze, ali morao bi da proveri. Meni se nije cekalo, pa je na tome ostalo.sebekkg napisao: 15 Nov 2018, 09:16 A da li onda u sbb-u vazi kao i kod telenora sto je vlada radio? Ako raskinem ugovor posle 5 meseci da mogu samo da platim razliku u ceni zbog popusta ili mora full 2 godine da se ima ugovor?
Preporuka za servis za zamenu soferke?
Soferka Zamena
Mobile 060 6642525
Ne znam kako se momci zovu, kod Dusanovackog mosta su, meni su vrhunski odradili.
Mobile 060 6642525
Ne znam kako se momci zovu, kod Dusanovackog mosta su, meni su vrhunski odradili.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
BGD Autoglass se zovu. Nemam iskustva sa njima, ali eto, ako treba ime 
Ja sam menjao kod Ivanića, reparirao u CarGlass-u. Sve OK. Ništa ne curi
TapaT

Ja sam menjao kod Ivanića, reparirao u CarGlass-u. Sve OK. Ništa ne curi

TapaT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja menjao u Carglassu u Zemunu pre neki dan. Sve je zavrseno za nekih 45 min, kineska soferka. Ivanic nudio navodno originalnu tj iz prve ugradnje za 3 hiljade vise, 3 sata traje ugradnja i zakazuje se danima unapred.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Michelle Aeschbacher
je ovo žensko ili muško?
Ne znam šta da pišem posle ''Dear'' 
je ovo žensko ili muško?

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''