Enterijer automobila
Re: Enterijer automobila
mulsanne 

Floyd napisao:Jao bre, pa gde onu seljanu od Q7 ubacise na ovu listu![]()

Nešto gadnije nisam skoro video.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ocigledno se long verzijama executive limuzina prikazuju zadnje klupe,jer ga kupac uzima po tome,ne po prednjem delu koji mu je u tom slucaju totalno nebitan...Grujic napisao:A koja je fora da se nekima prikaze zadnja klupa a nekima prednja konzola?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
a ovo je ?fq400 napisao:
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Maybach ili S Long
- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
A sad nešto stvarno ektremno. Prvi put kada sam čuo nisam verovao, mislio sam da me zezaju, ali posle malo guglanja vidim da je istina. Naime, među ruskim milijaredima i mafiom koji hoće da se dokažu u visokom društvu ultimativni pokazatelj moći i bogatstva je enterijer napravljen od kože kitovog penisa. Verovali ili ne.
Dartz Kombat Red Diamond Edition SUV košta oko 1,5mil. USD, blindiran pločama od kevlara, pozlaćenim neprobojnim prozorima, sa dijamantskom instrument tablom i enterijerom od kože kitovog penisa.
Ovo je jedini model koji se zvanično nudio sa ovakvim enterijerom, nakon reagovanja udruženja za zaštitu životinja ovako nešto je postalo ilegalno, što mu je samo diglo cenu i učinilo ga još većom eskluzivom.
Evo kako to izgleda.

Ne znam da li je ružniji spolja ili iznutra, ali koga je to briga. Ruska mafija i onako nema preteran smisao za estetiku. Bitno je da košta 1,5m USD.
Dartz Kombat Red Diamond Edition SUV košta oko 1,5mil. USD, blindiran pločama od kevlara, pozlaćenim neprobojnim prozorima, sa dijamantskom instrument tablom i enterijerom od kože kitovog penisa.
Ovo je jedini model koji se zvanično nudio sa ovakvim enterijerom, nakon reagovanja udruženja za zaštitu životinja ovako nešto je postalo ilegalno, što mu je samo diglo cenu i učinilo ga još većom eskluzivom.
Evo kako to izgleda.

Ne znam da li je ružniji spolja ili iznutra, ali koga je to briga. Ruska mafija i onako nema preteran smisao za estetiku. Bitno je da košta 1,5m USD.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ono jes malo ćunerski spolja, ali rekao bih da je u .ru takav izgled čak i poželjan. Doduše za te pare očekivalo bi se da instrument tabla ne izgleda k'o na Ladi Sačmari ili sličnom autu. 

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne znam za vas, ali ja bih uvek imao neku gorcinu u stomaku kada bi pipao tu kozu, bez obzira na njen kvalitet, cenu i sl.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Sta je bre ovo?