Novi Sad
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Novi Sad
Atachovo sam 10 slika. Ne vide se??
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja ih vidim sve.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne
TapaT
TapaT
- Darko
Hvala brate moj.
Ima tu jos stosta da se slika. Ja sam bezveze opalio nekoliko fotki.
Sad kapiram zasto niko od zvanicnika nije dosao na otvaranje najveceg trz. centra u srb.
Gde god da pogledas izgleda raspalo. Kao da su deca od 5 godina radila zavrsne radove. Tesko je naci ispravnu plocicu. Na dosta mesta nema ni fugne. Cak ima delova gde je ispala plocica pa su prekrili necim.
Big posle 4 god i merkator posle 10 izgledaju kao novi.
Ako ovako izgleda ono sto se vidi, kako tek izgleda ono sto je ispod? Od podzemnih voda pa nadalje.
Imao sam strepnju da se popnem pokretnim stepenicama. Preopterecene su. U jednom momentu su se pokvarile na poslednjem nivou i majstori sve raskupusali.

Ima tu jos stosta da se slika. Ja sam bezveze opalio nekoliko fotki.
Sad kapiram zasto niko od zvanicnika nije dosao na otvaranje najveceg trz. centra u srb.
Gde god da pogledas izgleda raspalo. Kao da su deca od 5 godina radila zavrsne radove. Tesko je naci ispravnu plocicu. Na dosta mesta nema ni fugne. Cak ima delova gde je ispala plocica pa su prekrili necim.
Big posle 4 god i merkator posle 10 izgledaju kao novi.
Ako ovako izgleda ono sto se vidi, kako tek izgleda ono sto je ispod? Od podzemnih voda pa nadalje.
Imao sam strepnju da se popnem pokretnim stepenicama. Preopterecene su. U jednom momentu su se pokvarile na poslednjem nivou i majstori sve raskupusali.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Neko se debelo nabrao para u izgradnji tog TC
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kakva bruka i sramota!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Lomim se da li da odem danas, because nedelja... Videcu kad pridjem kolika je guzva.
- Darko
Radi garaza pa mozes lako parkirati.
Treba da vidite behaton ploce pre samog glavnog ulaza. Sve rasklimano, krivo poredjano, na vecini okrnjeni coskovi. Kao da je to neko lopatom izbacio. Nerealno
Treba da vidite behaton ploce pre samog glavnog ulaza. Sve rasklimano, krivo poredjano, na vecini okrnjeni coskovi. Kao da je to neko lopatom izbacio. Nerealno

Sa razlogom sumnjam u konstrukciju objekta...
1. Od pocetka je kriminal u pitanju.
2. Los prvi projekat uradjen u africi prepakovan kod nas zbog licenci dva put u sumnjivim firmama koje su bile u blokadi ili nisu ni postojale.
3. Gradnja bez pravilnika kojinstruka nalaze
4 nema metodologije i organizacije kontrole
5. Ne moze se postom opisati neozbiljnost poduhvata sto neide sa ovako velikim investicijama
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Novi Sad
Jezivo, i slike i iskustva. Mada to je sad postalo pravilo u gradnji u celoj zemlji sa traljavim investitorima (grad, država ili kojekakvi muljatori). Grdelica, Ub, Beograd na vodi, i sl... Dosta stambenih zgrada po Beogradu je sa neupotrebljivim ili frustrirajućim rešenjima i izvođenjem.
Ali pošto nisi jedini, evo da pojasnim: Moji klinci, 3.5, 7 (od juče) i 9.5 vole prirodu, vole šumu, da pecaju, vole životinje, boravak na selu, imaju dodira sa domaćim životinjama bar jednom mesečno, svaki trenutak provode na vazduhu jer je to neophodno za pravilan razvoj. U parkiću su često kad druge dece nema, i leti na vrućini i zimi kad je ladno, nebitno. Nisu baš ekstremni, dokle god se neko od nas ne smori. Vozili su bicikle bez pomoćnih točkića sa 5 godina. Znaju, sem ono najmanjeg, da samostalno plivaju, skijaju, igraju nadprosečno fudbal, košarku. Dakle, nisu mall rats.
E kad tako aktivna deca treba da provedu s mamom par sati u gradu koji posete u proseku jednom u par godina, moram da znam da joj preporučim gde će joj prosto biti najlakše da provede vreme s njima. Ovi veći naravno nisu neki problem, ali treći, pa kad ovi drugi vide pažnju, itd... puno faktora za ozbiljan napor. Obzirom na vremenske okolnosti, koje jesu prosečne za ovo doba godine ali zahtevaju ozbiljniju pripremu za boravak napolju, ipak je to 2-3 sata boravka na vetrovitom i hladnom danu (još popodne do uveče, po mraku). Pogotovo manja deca mora da se malo pripaze jer imaju pre svega osetljivu kožu lica, nisu naravno ni svi jednako osetljivi, neki više a neki manje.
Naravno, nismo imali pojma npr. da je trg, centar ukrašen inače bi ostali tamo i tu po centru dok ja obavim svoje obaveze a ne da ih zavlačim u tržnjak. I ja to isto mrzim, dobro ne baš kao Saša, mada je super ideja
s onim ladnim vetrom što je doneo sneg verovatno samo mami ne bi smetao.
Inače je zanimljiviji centar grada sa onih par različitih tržnjaka nego onaj glupavi BIG, ni normalno skretanje nisu napravili...
Ne razumeš, ali si spreman odmah da sudiš kako šta neko nešto radi jer je ovakav ili onakav. Pre svega mlađi si, neobrazovaniji, manje km za volanom i životom, dakle nemaš pokrića za te epitete koje lepiš a krenuo sa besmislenim komentarima.passenger napisao:Čim sam pročitao tvoj nik, znao sam da će doći jedan od glupih odgovora. Drugačije ne umeš. Da ne nagadjam zašto, ali, ili si bezobrazan, glup, idiot itd.
Ali pošto nisi jedini, evo da pojasnim: Moji klinci, 3.5, 7 (od juče) i 9.5 vole prirodu, vole šumu, da pecaju, vole životinje, boravak na selu, imaju dodira sa domaćim životinjama bar jednom mesečno, svaki trenutak provode na vazduhu jer je to neophodno za pravilan razvoj. U parkiću su često kad druge dece nema, i leti na vrućini i zimi kad je ladno, nebitno. Nisu baš ekstremni, dokle god se neko od nas ne smori. Vozili su bicikle bez pomoćnih točkića sa 5 godina. Znaju, sem ono najmanjeg, da samostalno plivaju, skijaju, igraju nadprosečno fudbal, košarku. Dakle, nisu mall rats.
E kad tako aktivna deca treba da provedu s mamom par sati u gradu koji posete u proseku jednom u par godina, moram da znam da joj preporučim gde će joj prosto biti najlakše da provede vreme s njima. Ovi veći naravno nisu neki problem, ali treći, pa kad ovi drugi vide pažnju, itd... puno faktora za ozbiljan napor. Obzirom na vremenske okolnosti, koje jesu prosečne za ovo doba godine ali zahtevaju ozbiljniju pripremu za boravak napolju, ipak je to 2-3 sata boravka na vetrovitom i hladnom danu (još popodne do uveče, po mraku). Pogotovo manja deca mora da se malo pripaze jer imaju pre svega osetljivu kožu lica, nisu naravno ni svi jednako osetljivi, neki više a neki manje.
Naravno, nismo imali pojma npr. da je trg, centar ukrašen inače bi ostali tamo i tu po centru dok ja obavim svoje obaveze a ne da ih zavlačim u tržnjak. I ja to isto mrzim, dobro ne baš kao Saša, mada je super ideja

Inače je zanimljiviji centar grada sa onih par različitih tržnjaka nego onaj glupavi BIG, ni normalno skretanje nisu napravili...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Izbaciće to brzo, ili će smanjiti na minimum. Dok se ne otvore neki kafići i sl.blaugrana napisao: 18 Nov 2018, 09:13 Ono sto sam zaboravio da napisem. Promenada je za bleju tinejdzera vr'
Imaju fotelje, kao garniture, net... Gledam svi izvaljeni, noge ispruzene...bojim se da namestaj nece dugo izdrzati takvu torturu
Ceo poslednji sprat je u kaficima i fast foodovima.
Cuo sam pre neki dan da je neka IT kompanija uzela ceo Merkator.
Malo mi zvuci pretenciozno, al' ajd
Dzi, sta mislis da je samo BG okicen?
Jos treba da stigne ukrasa, disemo za vratom BGu
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Evo malo nasih ukrasa:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Novi Sad
blaugrana napisao:Ceo poslednji sprat je u kaficima i fast foodovima.
Schneider.
Samo ne znam koji tacno deo.
Poslednja izmena od Laki021 u 19 Nov 2018, 10:24, izmenjeno 1 put ukupno.