Plate i životni standard u razvijenim zemljama

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
hidroponika
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2017, 13:53

Post od hidroponika »

Koja kola ja vozim to je stvar mog licnog izbora jer sam ih sam zaradio i kupio. A Fijat nema nikakve veze sa nasom zemljom i patriotizmom. I onako koriste radnike kao robove. Kakav je ugovor izmedju Fiata i Srbije smo imali prilike mnogo puta da cujemo i koliko je stetan. Ja sam vrlo svestan koliki su lopovi trenutno na vlsti, imam privatnu firmu i znam i da su nameti sve veci, znam i da drzavne firme ne plate racun ni posle 90 dana nego npr 150. Znam i da se poklanja zemlja, da se krade na svim nivoima ali zar nije isuvise prosto otici. Ja i dalje mislim da treba i da se ima zasta boriti.
Somi u potpunostibse slazem sa tobom, isto sve mi radimo, hvala bogu radimo oboje , putujemo. Isto razmisljam o deci i sta da radimo sutra kad krenu u skolu, sta dalje ali kao sto rekoh opet mislim da imam obavezu da ih vaspitam da imaju nacionalnu svest i pripadnost. Nikada nikom nisam reko budala si sto ides, imam mnogo prijatelja po inostranstvu. Oba kuma su mi u Nemackoj. Ali opet ponavljam da mislim da ovi na vlasti to i zele, da nas isele i rasele svuda po svetu a onda ce oni sa nihovom bratijom da vladaju dozivotno. Ne znam. Kako kaze slogan onog youtube kanaala ustani,zivi,bori se ne kloni....
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama

Post od nikaragva »

Pa zar nije bolje da se sirimo svuda, da zauzimamo sto vise? Pogledaj kineze i siptare kako penisom osvajaju svet.
Ovako ako ostanemo u Srbiji, sve ce nas potamaniti, sto tudjini, sto nasi domaci izdajnici.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

"...kako penisom osvajaju svet.."

Patos :rofl:
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Hidroponika, mislim da si promasio forum...
Ako u ovoj zemlji ista postoji, to su mesta gde se okupljaju brojanicari/navijaci/trenerkasi. Ovo je jedno od jaaako retkih mesta gde to nije slucaj.
hidroponika
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2017, 13:53

Post od hidroponika »

Daleko smo mi od njih i njihovog penisa. Mi imamo po jedno dvoje dece a oni pet sest i vise. Oni ce istim porobiti Evropu. Mislim na muslimane. Bas sam pre par dana citao tekst kako ce do 2050 u Evropi vecinsko stanovnistvo biti islamsko.
Evo ako vas ne mrzi, procitajte.....
http://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=428&cl=07
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

U tom slucaju je najbolja emigracija u USA, poslednji bastion hriscanstva.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Za sta obicna raja ima da se bori sa 40-50k dinara plate?
Ono sto primecujem da velika vecina koja gaji taj kult borbe...u Srbiji ima dobar privatan biznis

Edit: Matijevic jos nije zatvorio Tabloid? :)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jel ovo opet onaj drug Crni vaskrsao?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

I meni liči na taj mozak ;)

Što se tiče "u boj, za narod svoj" družine, jedna ekipa se fino ovajdila od privatnog biznisa ali se napatila dok su skupljali kapital, pa su "svesni" koliko je situacija loša ali i dalje znaju da se za maiku Serbiu vredi boriti. Druga ekipa su oni koji svoje rintanje za bedne novce tumače kao vrhunsku žrtvu za dobrobit otadžbine, a sva nada je položena u strpljenje jer jednom mora biti bolje. Treće ekipe nema :mrgreen:

Jedino za šta se vredi boriti su deca. Sve ostalo je propaganda, mitologija i ostale isprazne priče.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Dok sam radio na tome da imam dovoljno, uradio sam najbitniju stvar...dobio dete.

Sa detetom shvatio da to dovoljno nije ono pravo, i da je dete ''cist papir'' koje upija dobre i lose stvari oko sebe. Nazalost, mozda je problem do mene pa vidim da ima mnogo losih stvari i da bih voleo da raste u drugom okruzenju.

Kakvo srpstvo, junacenje, boj i himne u 2018-toj...
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

To je prevazidjeno, danas se na druge nacine pokazuje ljubav i zelja za ocuvanja sopstvene zemlje.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

somi-car napisao: 21 Nov 2018, 09:39 Kakvo srpstvo, junacenje, boj i himne u 2018-toj...
1.000.000 X :plusone:
(Moram da citiram iako je post iznad....)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ljudi imaju razlicite zivotne stavove i sve treba postovati. Ja sam se jako namucio pocetkom '90 u silnim (studentskim) protestima i akcijama. Toliko da sam na kraju te dekade tacno shvatio gde sam i ko mi je u okruzenju... i otisao sam bez vecih razmisljanja... Inace covek moze da nadje (trajniju) srecu somo u samom sebi. Druga (potencialno kvalitetnija) okolina i sama promena moze smo da pomogne u tom procesu - nikako da bude odlucujuci proces. Ljudi nisu svesni da npr izbor zivotnog partnera je beskonacno vazniji od svih para i zivotnih udobnosti. Dobra zena ce se uklopiti i skladno ziveti cak i kada nema za osnovno - uz konstruktivno snalazenje, a losa ce cak i u neogranicenom bogatsvu vec nesto naci da zagorca svima zivot....

Inace Holandjani su bas fascinirani pojmom srece i cesto imaju diskusije na tu temu... Jako intersentani serijali... Inace bas pre neki dan gledam na TVu neku diskusiju o eutanaziji u slucaju demencije. Zadnjih godina je bas povedena velika raspravka u drustvu o tom zadnjem (potencijalnom) stadiumu slobode, finalne odluke o sopstvenom zivotu.
Poslednja izmena od ljuba u 21 Nov 2018, 09:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
DasAuto
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2015, 15:05

Post od DasAuto »

hidroponika napisao: 21 Nov 2018, 09:10 Daleko smo mi od njih i njihovog penisa. Mi imamo po jedno dvoje dece a oni pet sest i vise. Oni ce istim porobiti Evropu. Mislim na muslimane. Bas sam pre par dana citao tekst kako ce do 2050 u Evropi vecinsko stanovnistvo biti islamsko.
Evo ako vas ne mrzi, procitajte.....
http://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=428&cl=07
Citas gluposti.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ralee napisao:To je prevazidjeno, danas se na druge nacine pokazuje ljubav i zelja za ocuvanja sopstvene zemlje.
A te druge nacine niko od samozvanih rodoljuba ne primenjuje. Sta vise, destruktivni su.
Odgovori