Gaginh0 napisao:A jbg u globalu tu ima nekih zanimljivih prica da se cuje, dosta tih ljudi sto gostuju kod Marica i na Balkaninfo su pametni, samo su bili na drugoj strani zakona, a naravno ima i sljama koji ne zasluzuje ni 1 minut na televiziji/internetu.
Niko normalan ne gostuje kod onog balavog degena Teše i kod pijanog Marića, za ovog drugog niti iko pametan. Kod ovog prvog što pljuje dok priča se i zajebe neki gost, mada retko.
Nisam rekao da sve ljude interesuju teme koje se provlace kod doticnih, kao sto ne interesuju svakog satovi, piva, kafe ili nesto cetvrto... Samo sam hteo da kazem da svako ponesto moze da cuje u tim emisijama.
Gledao Tešu par puta kad sam video neke meni interesantne goste (konkretno Mikri i Ajs Nigrutin i još neko ali ne sećam se, dal Sandulović možda), izlazi na YT kao trending. O Mariću znam dovoljno, i da mu je vojvoda od šampite redovan gost, i drugi osuđivani ratni zločinci, ali tu se verovatno nećemo složiti.
Kao kad bih ja rekao gledas Mikrija i Ajsa narkomane, ali tu se verovatni nebi slozili.
Kinkretno mene zanima provod devedesetih pa su mi zato bili zanimljivi Lukas, Bulat, Zabac. Zatim drzavna sluzba kao npr Boza Markovic, itd. Danasnje klince interesuje spid, ekser i mdma pa su im zanimljivi Ludi Srbi, dileri sa Karaburme itd. Svako ima svoje.
Glupo je reći da su svi gosti kod Teše budala i idioti. Svako ima teme koje ga zanimaju a spektar gostiju je jako širok. Ne bi preporučio gledanje svakog gosta ali ima tu i zanimljivih gostiju. Retko možete čuti neke ljude, recimo Škabo, on je gostovao kod Teše čak 2 puta. Nekada odgledam i neke "idiote" poput Fox-a, pa onda skontam kakva je to glava. Gledao sam i Grua, Ilu, Marlona ali Bulata, Bilanovića i sl. Za neke tek na takvim gostovanjima skontam ko su i kakvi likovi.
Ne skontas ni tada. Bulat strejt, crta ikone, pun postenja pa "padne sa drogom" ili tako neka slicna afera. Lukas svaki put na tv-u je "cist vec duze vreme" pa ga posle 2 dana snime kao da je suzavac jeo...
Ovo "skontaš kakvi su" shvati ograničeno, nisam siguran za rođenog brata da znam 100% kako razmišlja a ne za nekog koga gledam sat vremena na tv-u/yt-u.
Ali za neke lako skontaš po priči bar nešto, tipa kako razmišlja, šta ceni i sl.
Ovo "skontaš kakvi su" shvati ograničeno, nisam siguran za rođenog brata da znam 100% kako razmišlja a ne za nekog koga gledam sat vremena na tv-u/yt-u.
Ali za neke lako skontaš po priči bar nešto, tipa kako razmišlja, šta ceni i sl.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Naravno, to uvek stoji, zato sam i rekao da me najvise interesuju te price i anegdite iz devedesetih, vise od same licnosti naratora.