dragvorl napisao: 22 Nov 2018, 22:13 Cekaj, pa i ja sam cinkara, prijavio sam pijanog sto je krivudao sa Venca kad se spustao.![]()
I to kakva!
Zbog:
pod 1) sa Venca i ne možeš a da ne krivudaš
pod 2) ako nije išao u suprotnom pravcu sve oke'
dragvorl napisao: 22 Nov 2018, 22:13 Cekaj, pa i ja sam cinkara, prijavio sam pijanog sto je krivudao sa Venca kad se spustao.![]()
Pa, da proverim kakvo je stanje tamo negdedragvorl napisao: 23 Nov 2018, 09:02 Zasto pitas? Pa normalno je da nema, a WC je iskljucivo za osoblje i zakljucan.
U nacionalnom parku Triglav voda iz cesme nije za pice usled zagadjenja. O tome obavestavaju postavljene objave inspekcije.Darko napisao: 22 Nov 2018, 11:15 Najveca ocigledna razlika za turistu u slo je fantasticna cistoca, sredjenost, i neverovatno ocuvana priroda i zivotna sredina.
Nalupetao si se za sve pare, izvini na izrazu ali prikladniji nisam uspeo da nadjemljubitelj napisao: 23 Nov 2018, 10:03U nacionalnom parku Triglav voda iz cesme nije za pice usled zagadjenja. O tome obavestavaju postavljene objave inspekcije.Darko napisao: 22 Nov 2018, 11:15 Najveca ocigledna razlika za turistu u slo je fantasticna cistoca, sredjenost, i neverovatno ocuvana priroda i zivotna sredina.
Vintgar, kultno turisticko mesto u Slo je prljavo, nesredjeno.
2 primera koje turista primeti.
Bledsko jezero, voda zagadjena, mutna, zivotna sredina zagadjena prevelikom koncentracijo hotela, autobusa, vozila i ostalog na premalom prostoru da to sve izdrzi a to utice na okolnu prirodu.
Ali, generalno jeste mnogo cistija Slovenija vec decenijama i to je prosto tako jer je drugacija opsta kultura i stav drustva kao celine prema okolini.
Slovenija je jos daleko od sredjenosti generalno, pri poredjenju sa drugima slicnim zemljama a naravno jeste sredjenija od Srbije.
A ni Srbija nije jedan pojam, ima u Srbiji i sredjenih lokaliteta kao i haoticnih po pitanju smeca i otpada.
Samo treba mrdnuti malo iz centra velikih gradova i otici u prirodu.
ljubitelj napisao: 23 Nov 2018, 10:03........ ima u Srbiji i sredjenih lokaliteta kao i haoticnih po pitanju smeca i otpada. Samo treba mrdnuti malo iz centra velikih gradova i otici u prirodu.