Beograd
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Re: Beograd
Dok nisu kaznili savez pre par godina, deca su išla i na pripreme i nisu se plaćala takmičenja u organizaciji saveza. Od kada su ih kaznili, plaća se sve. Kazna je istekla, ali pare i dalje uzimaju, navikli. Više mi nije ni žao što je moja ćerka odustala od takmičenja (ona je prva generacija koja nije imala pripreme zbog kazne savezu). Šteta za neke nove klince, ali se na kraju sve svede na to da roditelji moraju sve živo da iskeširaju.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
3 mesta u jednom

I oni su Beogradžani.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
viewtopic.php?p=850861#p850861
Da postavim i ovde.
Pančevački most se zatvara za saobraćaj tokom noći, u naredne dve nedelje. Ko putuje od 00-05h, neka pogleda o čemu se radi.
TapaT
Da postavim i ovde.
Pančevački most se zatvara za saobraćaj tokom noći, u naredne dve nedelje. Ko putuje od 00-05h, neka pogleda o čemu se radi.
TapaT
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Evo gledam BG-hroniku.
Vest da su jutros nepoznati (?!, pa naravno da su nepoznati) lopovi provalili u prostorije humanitarne organizacije "dečje srce" http://decjesrce.rs/site/cyr/ i ukrali kasu u kojoj je bilo oko 800.000RSD.
I šta sad??
Otvoriti temu "Zašto je srbijau gde jeste?"
Vest da su jutros nepoznati (?!, pa naravno da su nepoznati) lopovi provalili u prostorije humanitarne organizacije "dečje srce" http://decjesrce.rs/site/cyr/ i ukrali kasu u kojoj je bilo oko 800.000RSD.
I šta sad??
Otvoriti temu "Zašto je srbijau gde jeste?"
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Meni je neverovatno da oni drže tolike pare na gomili-bez nekog obezbeđenja. Da se razumemo-nisu to ne znam kolike pare(možda za SRB i jesu) ali nije ih lako sakupiti
Da li su i alarm imali, video nadzor?
Da li su i alarm imali, video nadzor?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
https://www.danas.rs/beograd/novo-dekor ... na-gazeli/
Novo dekorativno osvetljenje na „Gazeli”

...
– Vrednost radova na postavljanju dekorativnog osvetljena iznosi oko 102 miliona dinara – istakao je Vesić.
...
Novo dekorativno osvetljenje na „Gazeli”

...
– Vrednost radova na postavljanju dekorativnog osvetljena iznosi oko 102 miliona dinara – istakao je Vesić.
...
Vesić će da robija samo tako...ili neće, prećiće na stranu sledećeg pobednika 

Mi smo debili, niko neće robijati, pa ljudi glasaju za ovo, o čemu mi pričamo
Sjebali su grad potpuno
Sjebali su grad potpuno
Kako se to lepo radi u Zemunu.
Covek je podigao kucu od dva sprata na vrhu ''kifle'' na Keju. Hiljade su prosle Kejom, dok ovo ruglo stoji i svi cute... niko nista da pita, kaze, ukaze...
Covek je podigao kucu od dva sprata na vrhu ''kifle'' na Keju. Hiljade su prosle Kejom, dok ovo ruglo stoji i svi cute... niko nista da pita, kaze, ukaze...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Slađana Tomašević (RTS, Beogradska hronika) ima neko slično čudovište na Dorćolu, a mislim i Aca Lukas na Banjici.
Setajuci Kejom, samo par desetina metara dalje.... Pogled na dosadnoj zgradi se nece dugo zadrzati
Pa ko ne zagleda malo bolje, nece videti kako su se vesto zakamuflirali
Beton se pod pritiskom iz prizemlja vodi svetlarnikom na vise, do 16og sprata. Menja se statika, izgled zgrade cemo tek videti.
Sto nosilaca stanarskog prava (recimo 300-400 stanara), ne pitaju sta im se radi u zgradi.
I onda se neko cudi sto se zgrade urusavaju, a deca gore po splavovima. Sve ispred nasih noseva.
Pa ko ne zagleda malo bolje, nece videti kako su se vesto zakamuflirali
Beton se pod pritiskom iz prizemlja vodi svetlarnikom na vise, do 16og sprata. Menja se statika, izgled zgrade cemo tek videti.
Sto nosilaca stanarskog prava (recimo 300-400 stanara), ne pitaju sta im se radi u zgradi.
I onda se neko cudi sto se zgrade urusavaju, a deca gore po splavovima. Sve ispred nasih noseva.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sticajem slucaja znam pricu kako je to krenulo sa nadzidjivanjem a sve se desavalo jos u drugoj polovini 90", elem lik rekao da ce da uvede u zgradu vide nadzor, okreci unutar zajednickih prostorija, popravi interfon i uradi ulazna vrata a da mu stanari daju saglasnost da se prosiri na delu gde je velika terasa na krovnom delu zgrade,. Covek se prosirio ali pri to digao i jos jedan sprat, Po sistemu dali ste mi odobrenje e sada ce te da vidite graditeljstvo na delu, pri tom zanemarivsi statiku i izgled zgrade.zuzazu napisao: 22 Nov 2018, 14:27 Kako se to lepo radi u Zemunu.
DSC04621.JPG
DSC04619.JPG
DSC04617.JPG

Prosirenje je jedno, a dizanje dvospratne kuce na krovu zgrade nesto skroz drugo jbt.
Da li su potpisali nekakav ugovor, imaju pravo da ga tuze?
@zuzazu
Nisam bas skapirao, koja je poenta ove kamuflaze? Opet nesto dozidjuju na divljaka ili?
Da li su potpisali nekakav ugovor, imaju pravo da ga tuze?
@zuzazu
Nisam bas skapirao, koja je poenta ove kamuflaze? Opet nesto dozidjuju na divljaka ili?