maniaxxx napisao: 23 Nov 2018, 15:44
123456 je postao veci Slovenac od najgoreg Janeza a zivi u gradu gde jih pola radi u Austriji iz miljeja, jer inace je u Slo sve sjajno
Zasto i kako necu da komentiram jer mi je bezveze posto se on skoluje vec 3decenije a mi smo ovce pasli na planini to vreme.
Inace, Slovenija nije toliko cista generalno, koliko se samo smeca nadje po rekama i sumama, ali napram Srbije je sterilna, tu nazalost nema poredjenja.
Tebe sam samo čekao
Imas totalno neosnovane i pausalne komentare.
Kao prvo, kakve veze ima ako Slovenci idu da rade u Austriju. Jel to menja činjenicu da je Srbija prljava? Isto tako, Austrijci idu u DE, Nemci u Holandiju ili Svicu. Po toj tvojoj logici ne valja ni u Austriji ni u De. Sasvim je normalno, da stanovnici pograničnih zona rade gde im je bolje, rade u jednoj a kupuju u drugoj drzavi i koriste prednosti obe. I to ponovo ne govori nista o cistoci Srbije.
Kao drugo, gde sam ja napisao da je u Slo sve sjajno? Nemoj da izvrćeš moje reči, To sto sam se ja očigledno bolje snašao od tebe a ti si toliko duze ovde, je druga stvar i znam da ti je trn u oku. Ali, to sam ti vec objasnio.
Kao trece, slazem se delimično sa tvojom trecom recenicom i to je sustina, mada ja po rekama i sumama nisam nasao ama bas nikakvog smeca,
I četvrto, I ne shvataj ovo lično i uvredljivo, samo moje misljenje o tebi