Naši snimci saobraćajnih situacija
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Samo sam gledao da mi se neko ne zakuca sguza... Pug je debil, cimao ga je nešto i kočio iako ispred njega nije bilo vozila. Vidi se deo na samom početku.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ludaci. Ja sam srecom danas isao taksijem. Deluje mi da je bila veca guzva zbog crnog petka, plus jos udes na gazeli i na ukljucrnju iz pravca sajma.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što mu nisi blicao nego svirao??
Boringly average, but also perfect for school run mums
Neki nenormalan dan danas definitivno.
I ja sam danas zabo lika u kamionu i malopre lika na sred ulice.
Lik stao kamionom na sred ulice i blokirao me na parkingu, ja svirnuo 2, 3 puta, on izasao iz kafane, ja ni reci, brzo je dosao, minut mozda.
Onda seda u kamion i otvara vrata, dolazi drugi lik, daje mu neke papire i nastavljaju da pricaju, mrtvi 'ladni.
Ja izadjem i kazem da se pomeri pa neka prica, on na keca kaze da sacekam, vidim li da prica...drugi lik se pametno pomerio od kamiona za to vreme.
Lepo mu kazem, nemoj da me nerviras, nego se pomeri da izadjem.
On na keca meni...pa i ti mene nerviras i sta sada.
I ta njihiva prica traje dobrih 3, 4 minuta, dakle bio sam jako strpljiv.
Ja u soku, tu mi vec pukao film i pao mrak na oci...imao je srece sto su mu vrata zakljucana, izvukao sam ga samo do ramena, pocepao jaknu i iz skoka udario jednom, kada sam mu rekao da krene ili cu da ga bijem retrovizorom, flipnuo sam bio.
Doslo mi je da mu odgrizem retrovizor koliko me je iznervirao taj bezobrazluk i sam nacin na koji je pricao.
A ako nesto nikada ne radim, to je da pravim problem is0red zgrade, jer ce sutra budala da dodje, da mi izgrebe ceo auto, da mi izbusi gumu, sta znam...
Onda idem iz kuce u Krnjaci, 3 lika oko 20ak godina po sred ulice.
Ja dodjem do njih, nista.
Svirnem, jedan se okrene, stane, ja jedva zakocim, a on se prodere "sta sviras majmuncino, nemoj da ti jebem mamu"...dvosmerna ulica, Zage Malivuk.
Ja opet u soku, zinuo, zabezeknuo se, treba mi par sekundi da samog sebe uverim da se to zaista desava.
Izadjem, pitam ga u cemu je problem. Lik se nesto savije i zaleti se ka meni, prvo sam se zbunio sta radi, jer mi se nabio u stomak glavom, pa krenuo d amlatara rukama, gledao sam ga jedno 2, 3 sekunde, a onda sam ga uspravio za jaknu i bacio na guzicu pesnicom.
Lik ustane, predje kod drugara levo i nastave lepo ivicom ulice.

Dakle, ne secam se kada sam poslednji put dosao do ovakvih situacija uopste, ali 2 puta u danu kompletni idioti nicim izazvani...nikada.
Ako neko zna iz koje je firme kamion, cisto da imam info, ako mu padne nesto glupavo na pamet...BG 1101 UP
I ja sam danas zabo lika u kamionu i malopre lika na sred ulice.
Lik stao kamionom na sred ulice i blokirao me na parkingu, ja svirnuo 2, 3 puta, on izasao iz kafane, ja ni reci, brzo je dosao, minut mozda.
Onda seda u kamion i otvara vrata, dolazi drugi lik, daje mu neke papire i nastavljaju da pricaju, mrtvi 'ladni.
Ja izadjem i kazem da se pomeri pa neka prica, on na keca kaze da sacekam, vidim li da prica...drugi lik se pametno pomerio od kamiona za to vreme.
Lepo mu kazem, nemoj da me nerviras, nego se pomeri da izadjem.
On na keca meni...pa i ti mene nerviras i sta sada.
I ta njihiva prica traje dobrih 3, 4 minuta, dakle bio sam jako strpljiv.
Ja u soku, tu mi vec pukao film i pao mrak na oci...imao je srece sto su mu vrata zakljucana, izvukao sam ga samo do ramena, pocepao jaknu i iz skoka udario jednom, kada sam mu rekao da krene ili cu da ga bijem retrovizorom, flipnuo sam bio.
Doslo mi je da mu odgrizem retrovizor koliko me je iznervirao taj bezobrazluk i sam nacin na koji je pricao.
A ako nesto nikada ne radim, to je da pravim problem is0red zgrade, jer ce sutra budala da dodje, da mi izgrebe ceo auto, da mi izbusi gumu, sta znam...
Onda idem iz kuce u Krnjaci, 3 lika oko 20ak godina po sred ulice.
Ja dodjem do njih, nista.
Svirnem, jedan se okrene, stane, ja jedva zakocim, a on se prodere "sta sviras majmuncino, nemoj da ti jebem mamu"...dvosmerna ulica, Zage Malivuk.
Ja opet u soku, zinuo, zabezeknuo se, treba mi par sekundi da samog sebe uverim da se to zaista desava.
Izadjem, pitam ga u cemu je problem. Lik se nesto savije i zaleti se ka meni, prvo sam se zbunio sta radi, jer mi se nabio u stomak glavom, pa krenuo d amlatara rukama, gledao sam ga jedno 2, 3 sekunde, a onda sam ga uspravio za jaknu i bacio na guzicu pesnicom.
Lik ustane, predje kod drugara levo i nastave lepo ivicom ulice.

Dakle, ne secam se kada sam poslednji put dosao do ovakvih situacija uopste, ali 2 puta u danu kompletni idioti nicim izazvani...nikada.
Ako neko zna iz koje je firme kamion, cisto da imam info, ako mu padne nesto glupavo na pamet...BG 1101 UP

Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Nov 2018, 22:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Vlado, nemoj da lupas tako po sireni 
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sirenu koristim samo kad dogori, onda nema druge nego lupiti po njoj
Na početku sam pomislio da će da ga baci prema meni, skapirao sam da ga ne vidi. Tek sam posle, kad sam pogledao snimak, video kako je sve počelo.
Tu je inače gužva jer se nagomila ekipa za izlazak na Dušanovcu, pa srednja vozi sporo zbog njih plus se uvek neko ubacuje desno. Ovde je isključenje skoro prazno, ovaj u Pugu je napravio zastoj jer ispred njega nema vozila a vidi se i ranije kako se stop svetlo na kombiju svako malo pali.

Blicam kad nekome hoću da skrenem pažnju, sirena je za uzbunu. Iliti: blicanje ne moraš da ispoštuješ

Tu je inače gužva jer se nagomila ekipa za izlazak na Dušanovcu, pa srednja vozi sporo zbog njih plus se uvek neko ubacuje desno. Ovde je isključenje skoro prazno, ovaj u Pugu je napravio zastoj jer ispred njega nema vozila a vidi se i ranije kako se stop svetlo na kombiju svako malo pali.
There are 10 kinds of people in the world:
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
@Xepoj87 Bokte iskuliraj ih, to može biti opasno po život sa današnjim klincima. Kažeš nabio ti se glavom u stomak, pa tako blizu da je imao nož eto problema ili da su se i ostali pridružili...
Šta je sa ljudima u poslednje vreme? Mnogo stresa i mnogo agresije. Ja bežim od tuče ali ako si sabijen u ćošak onda moraš. Samo jesu slučajevi sa pištoljem ili nožem česti i eto ti "veselja".
Poslato sa mog(a) RM-320 koristeći komšijin vajrles
Poslato sa mog(a) RM-320 koristeći komšijin vajrles
Bio je u pravu, 21. vjek je vjek nasilja
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kako je jutros car mogao da me sasije. VW Amarok, pa jos sa kukom. Klepio baja po rikvercu kao da ga je ukrao. Ona kuka mi je pred facom maltene bila. Ja svirnuo, ma kakvi. Odradio manevar i odgasirao dalje. Nisam ni imao prostora za reagovanje, pojma nemam kako me nije zalepio.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Volim te klince od 18 -20 godina sto se kurce pa kad dodje interventna onda odjednom pobele i ucute.
Gde nestade hrabrost?
Tako jedne veceri neka kafana, remecenje javnog reda i mira. Lik pijan ko dupe, dobio hrabrost valjda. Prvi je usao jedan iz interventne, ovaj se zaleteo na njega odma u fazonu sta je bilo i zamahne, promasi i preturi se.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nisam razumeo, kome se prvo kurce pa ucute interventnoj?
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Možda klot pandurima 
Mada ovaj hokajev se zaleće i na interventnu kao na žuto svetlo
Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Mada ovaj hokajev se zaleće i na interventnu kao na žuto svetlo

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
To kolektivno ludilo ce sad trajati sve do nove godine, s tim sto kulminacija dolazi poslednjih 10ak dana kad pocnu da pristizu gastosi. Tada je najbolje uzeti odmor i ne izlaziti iz kuce uopste. Period godine koji ubedljivo najvise mrzim i kada sam pod najvecim stresom.
A onda 1.januara kao da je neko odradio hard reset.
A onda 1.januara kao da je neko odradio hard reset.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa po klubovima, na ulici. Izigravaju neko ludilo, kao face su itd. Skoro je jedan tako razbio ulaz u zgradu jednu i gadno isekao ruku. I to sve u 4-5 ujutru. Posle je kukao. A pre toga su isli ulicom i drali se.Grujic napisao:Nisam razumeo, kome se prvo kurce pa ucute interventnoj?
Zasto je razbio? Ko ce ga znati.
@Igor_harris Istina i slazem se. Volim praznike ali od ljudi poludim u vezi istih...