Automobil do 7000e
Re: Automobil do 7000e
sta fali 147ici, lepotica za mita
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Fali joj sto je Euro4. Nažalost. Inače ne bih je menjao.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Mislim da je pametnije da tražim nešto mlađe i manje. Ne trebaju mi velika kola i potrošnja koja ide uz njih.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Kako vam se čini ovaj?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... dai-i30-14
Koja je realna cena?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... dai-i30-14
Koja je realna cena?
3-4 soma vredi sigurno.
Šta mislite o BMW 116-ici? Da li je skup za održavanje i jel mogu da očekujem ozbiljne probleme sa primercima od 100k km+?
Čini mi se da je Focus takodje solidnog kvaliteta ako nađem nekog dobrog atmosferskog benzinca. Smatram da su C4 i Megan tu negde sa njim, ali da se Focus ipak izdvaja. Možda čak kao bestbuy.
Šta biste izabrali izmedju i30 i Mazde 3?
Šta smatrate da je bestbuy za mene i moj budžet? Kao neko koga nisu zanimali automobili do relativno skoro, ovaj proces kupovine mi je ispao baš stresan. Kako biste vi sužili krug polovnjaka koji biste uzimali u obzir?
Meni bi favorit bio Polo 1.2 TSI, godište sa kaišem umesto lanca, ali takvih nema na oglasima.
Čini mi se da je Focus takodje solidnog kvaliteta ako nađem nekog dobrog atmosferskog benzinca. Smatram da su C4 i Megan tu negde sa njim, ali da se Focus ipak izdvaja. Možda čak kao bestbuy.
Šta biste izabrali izmedju i30 i Mazde 3?
Šta smatrate da je bestbuy za mene i moj budžet? Kao neko koga nisu zanimali automobili do relativno skoro, ovaj proces kupovine mi je ispao baš stresan. Kako biste vi sužili krug polovnjaka koji biste uzimali u obzir?
Meni bi favorit bio Polo 1.2 TSI, godište sa kaišem umesto lanca, ali takvih nema na oglasima.
burazer je pre 2-3 meseca prodao megana 2012. ili 13. god zaboravih, za 5500e on je prvi vlasnik, presao oko 80k km i uredno servisiran, to je bio best buy za nekog ko zeli ocuvan mlad auto za relativno malo love, mada meni je taj auto totalni promasaj, njegov je doduse berlina oznaka ako se ne varam a to su oni turci, u svakom slucaju mene je taj auto razocarao cim sam seo u njega kad ga je kupio, kvalitet izrade, komfor i voznja nikakvi, motor je 1.6 benz, mrsavo vuce a i ne trosi malo...kazu da je francuski megan bolji, svakako bolje opremljen sto sam i sam video ali i kvalitet izrade je bolji koliko mi se cini ali ja bih ipak preskocio taj auto iako mi je vizuelno vrlo dopadljiv.
sto se tice fokusa, drugar je imao 2012. 1.6 dizel, ima samo reci hvale za njega, i u voznji i po kvalitetu izrade, prodao ga letos za 6000e u top stanju, ja sam imao fokus mk2 sa istim tim motorom i mene je taj auto prijatno iznenadio u svakom pogledu, sad ih gledam po CH uzeo bih sebi mozda takav samo restyle verziju 2008.+ god mislim da dosta pruza za malo para iako nisam ljubitelj forda generalno.
mazda vs i30, sta znam ja bih pre mazdu, vise mi se svidja iako mi ni i30 nije ruzan ali nekako vise verujem mazdi i po kvalitetu i u voznji
bmw bih preskocio, c4 samo novija verzija ako na njega mislis, on se krece tu oko 6000-7000 , licno mi nije nesto dopadljiv ali mislim da je ok auto
sto se tice fokusa, drugar je imao 2012. 1.6 dizel, ima samo reci hvale za njega, i u voznji i po kvalitetu izrade, prodao ga letos za 6000e u top stanju, ja sam imao fokus mk2 sa istim tim motorom i mene je taj auto prijatno iznenadio u svakom pogledu, sad ih gledam po CH uzeo bih sebi mozda takav samo restyle verziju 2008.+ god mislim da dosta pruza za malo para iako nisam ljubitelj forda generalno.
mazda vs i30, sta znam ja bih pre mazdu, vise mi se svidja iako mi ni i30 nije ruzan ali nekako vise verujem mazdi i po kvalitetu i u voznji
bmw bih preskocio, c4 samo novija verzija ako na njega mislis, on se krece tu oko 6000-7000 , licno mi nije nesto dopadljiv ali mislim da je ok auto
Hvala OMP!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Taj Megane o kom pricas ima oznaku Generation . Losiji auto u odnosu na "originalni" definitivno.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Mazda 3 sa 1.6 benzinskim motorom je za moj ukus jako spora a trosi 9-10l, a njihovi jaci benzinci se nisu proslavili, tako da bih ja to izbegavao.
1.6 je isti motor kao i u Fokusu inace i najbolji je od njihovih benzinaca, tako da, ako ti te performanse i potrosnja odgovaraju, onda baci pogled.
Samo uzmi u obzir da je auto dugacak 4.4m, sto je recimo kao prosecan karavan C segmenta, a ti si krenuo od B segmenta ako se dobro secam.
1.6 je isti motor kao i u Fokusu inace i najbolji je od njihovih benzinaca, tako da, ako ti te performanse i potrosnja odgovaraju, onda baci pogled.
Samo uzmi u obzir da je auto dugacak 4.4m, sto je recimo kao prosecan karavan C segmenta, a ti si krenuo od B segmenta ako se dobro secam.
Ne svidja mi se Focus, radije bih neki hečbek, ali ako je poudzana mašina koja malo troši, a pritom ne košta boga oca, neću uopšte da razmišljam.
tacno generacija a francuz je onda berlinaHeineken napisao: 24 Nov 2018, 15:52 Taj Megane o kom pricas ima oznaku Generation . Losiji auto u odnosu na "originalni" definitivno.
ja sam jedno vreme bio zagrejan za mazdu 3 1.6 benz ali sam odustao, sad gledam 6icu dizel kao jednu od opcija za sebe, 6icu sam vozio i znam kakva je i svideo mi se auto generalno u svemu, naravno samo restyle verzija dolazi u obzir
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Pisao sam vec kakve muke muci komsa sa mazdom 6..
Ono je tragedija, sve sto je moglo zadesilo ga je. Pre neki dan zveknuo i menjac petobrzinac je u pitanju . Posle njegovog iskustva dize mi se kosa na glavi kad cujem da neko spomene Mazdu. On nazalost nije imao srece sa ovom kupovinom

Ono je tragedija, sve sto je moglo zadesilo ga je. Pre neki dan zveknuo i menjac petobrzinac je u pitanju . Posle njegovog iskustva dize mi se kosa na glavi kad cujem da neko spomene Mazdu. On nazalost nije imao srece sa ovom kupovinom