Dobro veče
Re: Dobro veče
Jbg. Sranje se desi kad se čovek najmanje nada.
Baš sam pisao o tome u drugoj temi.
Koja je rasa psa?
Baš sam pisao o tome u drugoj temi.
Koja je rasa psa?
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Cvrc, samo si trebao da uzmeš malo zejtina na krpicu i da to mesto gde je lepak premažeš time, sačekaš dva minuta i posle predješ alkoholom. Brz oporavak.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li je moguce ? Koji pas ?
Ma zajebi psa, koji laptop?
Šalim se, brz oporavak ti želim

Šalim se, brz oporavak ti želim
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Sinoć šetali po centru u toku tonske probe za koncert #понос1918. Par crtica iz šetnje.
Juneća glava je u ulici Modene ispred zgrade SPS-a sa Škodom Superb mk2 uparkiravao tako što je udarao po malo auto ispred koga se uparkiravao. Onda je konačno uparkirao i otišao.
Par metara dalje u ulici Ignjata Pavlasa prekoputa studija M gospodža je u Oktaviji A5 pokušala da parkira na ogradi koja štiti mlado drvo. Najžalosnije je to što je u tome odustala kad joj je dingospo, u čijoj je pratnji bila, rekao da IPAK ne može jer će udariti u "ovo metalno".
Muka i patnja bahatih Škodaša.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Juneća glava je u ulici Modene ispred zgrade SPS-a sa Škodom Superb mk2 uparkiravao tako što je udarao po malo auto ispred koga se uparkiravao. Onda je konačno uparkirao i otišao.
Par metara dalje u ulici Ignjata Pavlasa prekoputa studija M gospodža je u Oktaviji A5 pokušala da parkira na ogradi koja štiti mlado drvo. Najžalosnije je to što je u tome odustala kad joj je dingospo, u čijoj je pratnji bila, rekao da IPAK ne može jer će udariti u "ovo metalno".
Muka i patnja bahatih Škodaša.
Iz moje perspektive Škoda je BMW za sirotinju. Sve više usijanih glava viđam u tim novijim oktavijama.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Naravno. Mnogi zamišljaju da voze barem Audi A6 odgovarajućeg godišta.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
A vi kako te
Otisao u pauzu na kafu, kad ono drugar radi tamo. Fino me docekao covek.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jednom sam usao u pause posle otvaranja. Delovalo mi je kao skup sumnjivih faca i devojaka silikonjara. Mozda sam naisao na takav momenat/dan, ne znam..
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U svakom malo napucanijem ih ima. Ne obazirem se na to vise, iako sam kao mladji bio okruzen takvim sojem ljudi. Cak i kad sretnem neke stare poznate ljide, samo mahnem i toeto.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Pas je valjda neki belgijski ovcar,tako nekako.Kratka dlaka.Visok.Deluje mlad i negovan.Samo me okrznuo kroz pantalone,zabo ocnjake ko vampir.I povukao se nazad.Nije duboko,ali jednostavno los osecaj.Mogao me ladno scepati za muskost posto je ugriz u toj visini,samo na desnom butu.
Nisam se nadao,mozda malo u podsvesti,ne volim pse.Nisam uspeo ni da se trgnem.Refleks nula.Prisao sam na pola metra,bas zbog distance.I rekoh joj da se pomeri,da ne idem ulicom.Blokirala je prolaz..Bolje da sam sisao na ulicu.Sad vrtim film,povodac je bio dug,nije ga drzala k nozi.
Panduri su dosli brzo,iako nije njihiva nadleznost.Uzeli podatke i rekli da prijavim komunalcima.
U bolnici svi spominju pare,valjda misle da sam dosao zbog para.Nema para,nije lutalica.Meni strah od infekcija,zato sam i zapucao odma na hitnu...
A laptop ,neki asus,budzetska varijanta 300 evra.

Znaci malinoa... jbg jos si i dobro prosao. Radni pas koji je sve vise u upotrebi od strane vojske i policije umesno nemackog ovcara.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ma da, sta ce brnjica, nece on da grize.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne postoji opravdanje vlasnika za ovako nesto a sto se psa tice - ujeo te je bas zbog boldovanog. Verujem da ti to zvuci kao nebuloza ali nije.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Darko napisao: 25 Nov 2018, 13:56 Jednom sam usao u pause posle otvaranja. Delovalo mi je kao skup sumnjivih faca i devojaka silikonjara. Mozda sam naisao na takav momenat/dan, ne znam..
Investitori koji su gradili tu zgradu to i drze. Tacnije, neko im to radi da oni imaju gde da sede. Mada su oni konkretno ok, razne njuske tu dolaze i nije bilo do momenta samo...