Slatkiši & čokolade & kremići :)
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Probah sinoć Delhaize krem (sa mrvljenim lešnicima, bez palminog ulja, šta god ti značilo).
OK je, nije mnogo sladak, može na 'leba. Za palačinke ćemo videti, ako ih nekad dočekam.
Piše da se čuva na sobnoj T. Bude rastopljen i ima izdvojene tečnosti (ulja). U frizu ne bude skroz tvrd, ali se razdvajaju sastojci, u smislu toga što delovi pobele, kao šećer.
Kako god, može da prođe kod mene, jer nije presladak. Pitanje je kada ću pojesti sadržaj ove male teglice, jer baš slabo jedem kremove. Palačinke dosta retko jedem, jer niti ih pravim, niti podržavam da se neko mlati sa njima. Radije ih neću jesti.
TapaT
OK je, nije mnogo sladak, može na 'leba. Za palačinke ćemo videti, ako ih nekad dočekam.
Piše da se čuva na sobnoj T. Bude rastopljen i ima izdvojene tečnosti (ulja). U frizu ne bude skroz tvrd, ali se razdvajaju sastojci, u smislu toga što delovi pobele, kao šećer.
Kako god, može da prođe kod mene, jer nije presladak. Pitanje je kada ću pojesti sadržaj ove male teglice, jer baš slabo jedem kremove. Palačinke dosta retko jedem, jer niti ih pravim, niti podržavam da se neko mlati sa njima. Radije ih neću jesti.
TapaT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Samo iskrivim kasiku, ako ga drzim u frizu. Lakse mi ovako na sobnoj temperaturi da stoji, eksiram ga.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni, opet, nikako nije bilo jasno kako neko moze da pojede 2-3 i kaze najeo sam se. Kao mali sam imao srece da je moja sestra jedna od njih.

Tebra, ali 40...pa tu bih vec oslepeo 
Mislim, koliko krema ili dzema stane u 40 palacinki, 2 tegle?

Mislim, koliko krema ili dzema stane u 40 palacinki, 2 tegle?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Niko nijje spominjao krem 
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Pa on to rece 

Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Nov 2018, 18:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- DukeNS
Ne citas pazljivo... 4-5 pekmez (samo sipak!), pa jedna sa solju i tako u krug. Tek zadnjih par sa eurokremom
Kao sto rekoh, to se samo jednom desilo, ali je 25-30 bilo standard...

Kao sto rekoh, to se samo jednom desilo, ali je 25-30 bilo standard...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Lakse ide sa pekmezom, nego sa kremom
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
H4wkeye napisao:Meni je 3 skroz dovoljno. Verovatno bi mogao jos neku ali ovo mi taman.
Pa jedino ako su one kupovne sa dosta vecim precnikom i debljinom pa i da razumem

Ps. I moram neki gazirani sok uz to.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Domaće sa pekmezom mogu da se jedu bez prestanka, ukoliko se drži pravilan ritam. Dobro, u nekom trenutku bi nastupila koma, ali realno, nikada se nisam prejeo, samo bi mi proradila savest 
TapaT

TapaT
Mene ima na kilo ali 5-6 mi je gornja granica. Doduše imam onu električnu ploču pa su i palačinke veće nego iz tiganja ali i manje od onih sa kioska.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
- DukeNS
Ja sam uvek bio mrsav i drugari su mi govorili da ne samo da imam pantljicaru, vec i da moja pantljicara ima pantljicaru
Sad svega jedem mnoooogo manje, ali i dalje ne mogu da se ugojim (dobro, stomak vise nije ravan), ma koliko da pojedem. Nadam se da ce tako i potrajati...

Sad svega jedem mnoooogo manje, ali i dalje ne mogu da se ugojim (dobro, stomak vise nije ravan), ma koliko da pojedem. Nadam se da ce tako i potrajati...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ma obicne, ja ih przim u onom plitkom tiganju za palacinkeKornjaca Rade napisao: 25 Nov 2018, 19:29H4wkeye napisao:Meni je 3 skroz dovoljno. Verovatno bi mogao jos neku ali ovo mi taman.
Pa jedino ako su one kupovne sa dosta vecim precnikom i debljinom pa i da razumem. Ja ovih domacih mogu da pojedem 15-20 sa dzemom, sa kremom malo manje.
Ps. I moram neki gazirani sok uz to.

- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Slatkiši & čokolade & kremići :)
Darko napisao:@duke probaj lino ladu gold sa slike pa javi utiske i poredjenje sa eurokremom
Eurokrem je nekada davno imao 12% lesnika, sada valjda ima 3%.
Ji 4Tze napisao:Ima takav kao pre, zove se Krem Krem.Darko napisao:Ja verujem da taj eurokrem nema veze sa onim od pre 20 godina.passenger napisao: 06 Nov 2018, 18:38 doneo kolegi kanticu eurokrema. Nije jeo 20 godina, pominjao pre odmora i ja ga iznenadio. Posle mi pokazao kanticu, sve prstom uzimao na pauzi i lizao s prsta
dragvorl napisao:
Nemas to u prodaji, narucis od coveka ko pravi, bio je tehnolog u Takovu pre. Ja sam pre bas dosta narucivao, sad vise ne jedem kremove, ali je dobar i povoljan. Evo kontakta, mada nisam zvao godinama: 066144848 Novak. Mozes naruciti crni, beli ili mesano.
pedja napisao:Ja mu bio na gajbi
U GMu je, a tamo možeš kupiti u svakoj prodavnici/trafici. Po BGu i NSu ima, kako mi reče. Kupuju ljudi za manje prodavnice. E sad, koje...ko će znati.
DukeNS napisao:Kazu da je kao euro krem nekada. Jos da neko dojavi gde u NS ima da se uzme...
grujicd napisao:Brate mili, lakše drogu nabaviti nego krem krem
Ја данас набавио, донио другар из Г. Милановца. Одличан укус, не могу рећи да ли је исти или само сличан као Еурокрем јер сам временом толико навикао на оригинал да ни сам нисам примјетио пад квалитета, па сам се фрапирао кад сам неки дан овде прочитао да тренутно има само 3% љешника у саставу, па брже боље отрчао до кантице да провјерим (и увјерио се да је тако)pedja napisao:KremKrem ima novu ambalažu.
Ne znam kakva je, ali danas mi rekoše.

Елем, изненађења по питању Крем Крема - на овом не пише колико љешника има...а производња је у Шапцу

Sent from my iPhone 8 Plus