Heineken napisao: 26 Nov 2018, 20:57
Valjda sam mamac za budale
Batrovci nikad problema nije bilo ni na Gunji ...
A jel imas HR pasos i ako imas da li sa njim prelazis?
Posto moj cale godinama koristi samo HR pasos i nikad nije imao problema na granicama (Makedonija, Grcka, Madjarska, Crna Gora...), cak su ga pustali bez ikakvih provera. Dok su meni Madjari vadili sedista iz auta, Crnogorci svaki put trazili prijavu boravka, Makednoci punomoc i medjunarodnu dozvolu, itd...
I mene često detaljnije proveravaju jer vide u pasošu da sam rođen u Karlovcu, Hrvatska. Recimo, ranije (dok nije bilo ovih biometrijskih pasoša) dok bi drugima samo pogledali u pasoš i udarili pečat, iz mog bi podatke obavezno kucali u računar da vide hoće li šta izaći.
Heineken napisao: 26 Nov 2018, 20:57
Valjda sam mamac za budale
Batrovci nikad problema nije bilo ni na Gunji ...
A jel imas HR pasos i ako imas da li sa njim prelazis?
Posto moj cale godinama koristi samo HR pasos i nikad nije imao problema na granicama (Makedonija, Grcka, Madjarska, Crna Gora...), cak su ga pustali bez ikakvih provera. Dok su meni Madjari vadili sedista iz auta, Crnogorci svaki put trazili prijavu boravka, Makednoci punomoc i medjunarodnu dozvolu, itd...
passenger napisao: 09 Nov 2018, 17:49
Koelginici stajao Cheeroke 3.0 crdi oko 6 meseci u našoj garaži na poslu. Pre 2-3 nedelje joj vadio aku ispod sedista da napuni.
Danas vratio aku I upalio, a neće ručnu da pusti. Posle pola sata pokusaja, zvali smo Jeep I kaze lik nema druge, samo po gasu. Ja udarao čekićem I pribao napred-nazad I popusti. Kako je puklo, ova se presekla
Crko danas akumulator i alternator. Lepo sam joj govorio da kupi drugi aku.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''