Ja imao onaj ispod omorika 1 (miks M ranije) i kad mi je istekao ugovor pre neki dan podnesem zahtev za prelazak u vip, posle dva dana zovu iz mts-a i nude omorika 1 ali sa 7gb interneta i 3 meseca gratis
Ako ti 4gb neta radi posao, Omorika je najbolja varijanta. Meni ti neo paketi imaju smisla tek za neki drastičan mesečni saobraćaj, za moje potrebe sam uvek bolju matematiku pravio na paketima sa odredjenom količinom minuta.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Meni sem neta ostalo i ne treba. Jbt 100gb mesecno bukvalno ne mozes potrositi u normalnim uslovima. Rekord mi je bio 17gb, i to kad sam davao hot spot lap topu da bi gledao filmove. Da je non stop ukljucen, ode 7-8gb na muziku, chat, forum.
Vladapetr napisao: 28 Nov 2018, 09:52
Drugi provajderi nisu mts, dakle sve je bolje
Ako ti 4gb neta radi posao, Omorika je najbolja varijanta. Meni ti neo paketi imaju smisla tek za neki drastičan mesečni saobraćaj, za moje potrebe sam uvek bolju matematiku pravio na paketima sa odredjenom količinom minuta.
Ima i dobar biznis paket. Libero 1. Za 1700 din dobije se 10 gb i svasta nesto u romingu.
Odlična je ta tarifa kome treba više neta, a ne razgovara mnogo.
Inače, može se u VIP-u dodati još minuta ili SMS-ova preko dodataka i korektne su cene.
Npr. 219 dinara je 120 minuta, 139 dinara je 500 SMS-ova itd.
Ja sam uzeo pre par dana tu Intarifu sa SMS dodatkom i za moje potrebe ubedljivo najjeftinija varijanta, a LTE pokrivenost odlična.