2018 Mazda 3
- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Re: 2018 Mazda 3
Ako sam dobro razumeo predstavljena je nocas i ovo su produkcijski modeli. Ljubitelj sa hatcha ali ovde mi sedan bolje izgleda.
Iako je hatch dosta slican Kai konceptu, ipak manji tockovi i visa linija krova je pokvarila malo proporcije i nije mi tako "vau" kao sto sam mislio da ce biti.
Svakako aku bude cenom tu oko aktuelnog civic-a i nove corrole, meni licno 3-ka sedan deluje kao najbolja kupovina. Cekam i neki test da se pojavi na netu ali nema jos nista..
Iako je hatch dosta slican Kai konceptu, ipak manji tockovi i visa linija krova je pokvarila malo proporcije i nije mi tako "vau" kao sto sam mislio da ce biti.
Svakako aku bude cenom tu oko aktuelnog civic-a i nove corrole, meni licno 3-ka sedan deluje kao najbolja kupovina. Cekam i neki test da se pojavi na netu ali nema jos nista..
Poslednja izmena od propeler u 28 Nov 2018, 09:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Hrom lajsna na sedanu iznad prozora... Vidim nesto mi cudno.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sačekaću sa krajnjom ocenom, ali mi za sada ne deluje da ću se skenjati što vozim "stari" model. Zadnji deo heča, posmatrano sa boka mi deluje jako čudno. Otvor gepeka je izgleda minijaturan. Jedino mi unutrašnjost fino obećava. Limuzina u ovom slučaju lepša...

Očekivao sam više na osnovu koncepta. Zadnji deo sport verzije mi deluje izduženo, nekako čudno, mada treba videti uživo. Limuzina deluje elegantnije, sviđa mi se zadnji kraj.
Unutrašnjost deluje lepše, ali ništa da žurim sa zamenom.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Podizu lestvicu dizajna sa svakim novim modelom.
Ovo je prvi put da mi se sedan vise svideo od hatcha.
Dizajn enterijera je bas sveden maksimalno, vodili su se filozofijom "manje je vise", mada ja vise volim kad tu ima sto vise moderno tehnoloskih zezancija.
Opet ovaj ekran nakalemljen na instrument tablu, mozda malo srecnije nego prosli put.
Volan mi je lepsi kod proslog modela.
I naslon za ruku napokon resen i to nikad bolje resenje. Sada je ceo ovaj centralni tunel fakticki naslon. Samo jos da sve to uklope kao sto su i do sada radili i bice vrhunski. Naravno i cena da ostane ista.
Ovo je prvi put da mi se sedan vise svideo od hatcha.
Dizajn enterijera je bas sveden maksimalno, vodili su se filozofijom "manje je vise", mada ja vise volim kad tu ima sto vise moderno tehnoloskih zezancija.
Opet ovaj ekran nakalemljen na instrument tablu, mozda malo srecnije nego prosli put.
Volan mi je lepsi kod proslog modela.
I naslon za ruku napokon resen i to nikad bolje resenje. Sada je ceo ovaj centralni tunel fakticki naslon. Samo jos da sve to uklope kao sto su i do sada radili i bice vrhunski. Naravno i cena da ostane ista.
Jos da ne truli i prava masina.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Hatch kao da ima neku grbu pozadi, limuzina i enterijer odlicni.
Mene hatch malo podseca na alfasud ako se je iko seca
. Verovatno je pouzdanija od njega. Cekamo testove 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Moj buduci auto.

- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Vrlo lako i moj.. cekam ga vec mesecima da se pojavi pa da biramo nesto iz ponude civic, corola, mazda 3. Bitno je i koji ce benzinci biti u ponudi kod nas i kakve ce cene biti. Verujem da ce se pojaviti ponuda kod nas do marta i sajma sa formiranom cenom i paketima.
Malo mi je splasnula euforija kad videh konacni hatch jer sam gledao godinu dana u onaj koncept, ali sedan je zato top, barem po ovim slikama... videcemo sta jos nudi osim lepote.
Malo mi je splasnula euforija kad videh konacni hatch jer sam gledao godinu dana u onaj koncept, ali sedan je zato top, barem po ovim slikama... videcemo sta jos nudi osim lepote.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
Geza, Geza!