Računari
Re: Računari
Ko pravi taj ekran?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ne znam, sa Ali je ponuda.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
To ti je lutrija, cim je proizvodjac "bezimeni". Moze valjati, moze ne valjati, moze prestati raditi za neko vrijeme...ja to ne bih. Da ima ime proizvodjaca pa da izguglas utiske moglo bi.
Ima li neko link za office aktiviran, ali bez virusa?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li mogu hard disk iz desktop racunara, nekako, pomocu nekog kabla, prikljucka, da povezemna laptop ?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mozes, tako sto kupis ovo: https://www.emmi.rs/hard-diskovi-(hdd)- ... ctId=75346
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Trebalo bi da moze kao varijanta externog diska. Ali ti treba fioka u koju ces staviti taj HDD.
Evo Kuzmanovic bio brzi i konkretniji
Evo Kuzmanovic bio brzi i konkretniji

Sa kojim programom mogu da radim dnevni automatski backup par foldera sa laptopa i da tim fajlovima mogu da pristupim sa računara drugog ili sa mobilnog telefona?
Imam Dropbox, (tu nema opcija) i Google drive i kod Google drive ima fina opcija ali do tog foldera moram preko sajta da pristupim a ja bih voleo da mogu da napravim prečicu na destktopu za isti taj folder.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Imam Dropbox, (tu nema opcija) i Google drive i kod Google drive ima fina opcija ali do tog foldera moram preko sajta da pristupim a ja bih voleo da mogu da napravim prečicu na destktopu za isti taj folder.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Napišeš malu skriptu u Scheduled Task opciji Windowsa, koja u terminima koje odrediš kopira taj folder u destinaciju koju zadaš. Ja sam tako odradio bekap kase na jednom problematičnom računaru, namestio da mi se sa hard diska kopira u folder Gugl drajva i radi kao sat. Ne znam napamet proceduru, našao sam je na netu ali je ultra lako - tipa jedan ili dva reda. Probaj, ako ne nadješ viči da potražim.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Nije mi palo na pamet takvo rešenje. Provalih da za divno čudo onaj onedrive koji toliko forsiraju ima tu opciju pa ću da istesiram u narednim danima pa ako ne valja onda prelazim na to rešenje preko Google drive.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sumnjam da OneDrive ima mogućnost da pristupa drugim folderima i kopira ih, nekako mi je to neprirodno. Al svakako probaj.
There are 10 kinds of people in the world:
Ne kopira ih već sinhronizuje promene u tom folderu na računaru . Ako u taj folder na računaru ubacim word dokument i na onedrive će se pojaviti, ako ga izmenim u onedriveu i na računaru će se izmeniti.
Tako mi barem deluje da funkcioniše tek sam počeo da testiram.
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Šta je problem sa Dropboxom? On upravo radi to što hoćeš, sinhronizuje folder na računaru sa cloudom. Ako se uloguješ sa istim nalogom imaćeš isti sadržaj na svim računarima i telefonima u odgovarajućem folderu, nećeš morati da pristupaš preko weba.
edit: problem sa Dropboxom može da bude to što ne možeš da izabereš različite foldere za sinhronizaciju, već sve mora da bude na jednom mestu.
edit: problem sa Dropboxom može da bude to što ne možeš da izabereš različite foldere za sinhronizaciju, već sve mora da bude na jednom mestu.
Ja ne znam da uključim tu opciju u Dropboxu. Kad je on u pitanju samo ručno dodajem dokumenta u Dropbox, nisam primetio opciju da sinhronizuje neki folder sa računara na Dropbox nalog.