Dobro veče
Re: Dobro veče
Imas kombi transfer iz vecih gradova, onda direktno ides do aerodroma. Plus ako avion u povratku kasni, ceka te.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kombi je 1500 po smeru.
Auto prevoz (do četiri osobe, od kućnoga praga, u vreme koje hoćeš) nije preterano skuplji od opcije da idem svojim automobilom (sa obzirom na potrošnju), osim ukoliko ne vozim kao baba. Plus, nema brige o parkingu, što je najbitnija stvar u celoj priči.
TapaT
Auto prevoz (do četiri osobe, od kućnoga praga, u vreme koje hoćeš) nije preterano skuplji od opcije da idem svojim automobilom (sa obzirom na potrošnju), osim ukoliko ne vozim kao baba. Plus, nema brige o parkingu, što je najbitnija stvar u celoj priči.
TapaT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jel istina da je kopernikus (telekom) kupio prvu i O2 sa onim parama?
Kojih para? 
Ako mislis na pare od prodaje kopernikusa, one su otisle prethodnom vlasniku, a novi kupac je (kako zli jezici kazu) kopernikus, tj. telekom tj. drzava tj. sef

Ako mislis na pare od prodaje kopernikusa, one su otisle prethodnom vlasniku, a novi kupac je (kako zli jezici kazu) kopernikus, tj. telekom tj. drzava tj. sef

- Darko
Razumem ali da li su zaista kupili prvu i O2?
Video sam danas na fejsu da je neko sherovao djilasov tweet gde to kaze.
Video sam danas na fejsu da je neko sherovao djilasov tweet gde to kaze.
To ne mozemo sa sigurnoscu znati jer je zvanican vlasnik tv prve ANTENNA STREAM T.V. LIMITED sa kipra a tamo ne postoji javno dostupan poslovni registar tj. mora da se plati da bi se videlo a i tad vlasnik moze biti neka druga offshore firma.
Ama, svi su oni uvezani kao creva.
Koliko sam ja načuo iz tih rekla-kazala priča, iza O2 i Prve stoji Šaper ,a on i Djilas su stari jarani.
Isto ko što je Djilas bio jaran s braćom Mali pa su se posle popičkali.
Sve je to ista ekipa koja se tali i rastaljuje preko naših ledja, i ko što rekoh ,uvezani su ko creva.
Razlika je jedino što žuta ekipa dok su krali su se bojali se da ih ne uhvate, a ovi sada em kradu em otimaju i još se smeju u lice.
Onaj smrad Iz informera je nekad radio sa Djilasa, a sad radi za ove, kao i Krle i mnogi drugi.
Koliko sam ja načuo iz tih rekla-kazala priča, iza O2 i Prve stoji Šaper ,a on i Djilas su stari jarani.
Isto ko što je Djilas bio jaran s braćom Mali pa su se posle popičkali.
Sve je to ista ekipa koja se tali i rastaljuje preko naših ledja, i ko što rekoh ,uvezani su ko creva.
Razlika je jedino što žuta ekipa dok su krali su se bojali se da ih ne uhvate, a ovi sada em kradu em otimaju i još se smeju u lice.
Onaj smrad Iz informera je nekad radio sa Djilasa, a sad radi za ove, kao i Krle i mnogi drugi.
Bilo je pre 15tak dana nesto na tu temu na B92, da Grk prodaje obe televizije. Ne secam se da li je bio clanak ili pomenuto u komentarima.
- Darko
@member, jasno mi je to sve ali ovim potezom zaokruzuju totalno nacionalnu frekvenciju. Korak do severne koreje sto se tice medija.
Vec vidim kako lete kesic i ivanovic
Vec vidim kako lete kesic i ivanovic

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Koga briga, TV kao medij umire.. Kako mu internet kuca eksere polako, a naročito youtube.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kako koga briga? I dalje se najveci deo aktivnih glasaca informise upravo preko televizije i stampanih medija.
Internet jeste popularan, ali pretezno medju mladjom populacijom, a posto smo mi veoma matora nacija imamo i te kako razloga za brigu.
Internet jeste popularan, ali pretezno medju mladjom populacijom, a posto smo mi veoma matora nacija imamo i te kako razloga za brigu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima'l ko hero2 go pro kameru?
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Bas 2 ka ti treba?
Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pa da, sto treba drugaru, ne rece mnogo.