Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
Edit: sad ga pitah, traba mu na zajam da bi apdejtovao wifi remote.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
http://voice.org.rs/tv-prva-i-tv-o2-pro ... A-5tw7f8ZMDarko napisao: 04 Dec 2018, 09:36 Jel istina da je kopernikus (telekom) kupio prvu i O2 sa onim parama?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Zaredjah sa pitanjima u zadnje vreme, pa da nastavim...
Da li znate ko bi u Bg-u mogao da napravi gluvu sobu/kabinu? Da li ima neka firma koja se tim bavi? U njoj bi se snimali tutorijali, ne treba da bude velika (1,5x1,5 otprilike)...

Da li znate ko bi u Bg-u mogao da napravi gluvu sobu/kabinu? Da li ima neka firma koja se tim bavi? U njoj bi se snimali tutorijali, ne treba da bude velika (1,5x1,5 otprilike)...
Imam i ja jedno pitanje pošto vas ovde ima dosta IT-jevca.
Da li je teško naučiti excel? Učio sam ga davno i nije mi baš legao koliko se sečam, a sad bi želeo da se ga naučim, za početak osnovno normalno, a kasnije advanced. Koliko zajebano je to i kako početi ako ima neko neki predlog. Danke, thank you, hvala, merci, tack, dank i ne znam još odakle vas sve ima
Da li je teško naučiti excel? Učio sam ga davno i nije mi baš legao koliko se sečam, a sad bi želeo da se ga naučim, za početak osnovno normalno, a kasnije advanced. Koliko zajebano je to i kako početi ako ima neko neki predlog. Danke, thank you, hvala, merci, tack, dank i ne znam još odakle vas sve ima

Da kupis gotovu kabinu ili da pravis?
Nisu dobre dimenzije koje si odredio, ne odgovaraju za gluvu sobu.
Nisu dobre dimenzije koje si odredio, ne odgovaraju za gluvu sobu.
Poslednja izmena od ljubitelj u 04 Dec 2018, 21:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jel ste probali sa dobrim mikrofonom?
Nesto mi tutorijali zvuce kao ne preterano zahtevna stvar da bi pravo gluvu sobu samo za to.
U kakvim "gluvim" sobama sam sve snimao, sad mi je sve to smesno.
Nesto mi tutorijali zvuce kao ne preterano zahtevna stvar da bi pravo gluvu sobu samo za to.
U kakvim "gluvim" sobama sam sve snimao, sad mi je sve to smesno.

- DukeNS
Za dimenzije sam lupio otprilike. Treba da stane sto sa stolicom. Ni ne znam da moze da se kupi gotova.
Igore, ima dosta zaposlenih i mora osoba koja to radi da se izoluje. Hoce gluvu sobu, i tacka.
Igore, ima dosta zaposlenih i mora osoba koja to radi da se izoluje. Hoce gluvu sobu, i tacka.

Gluva soba se pravi da nema paralelne zidove, ne treba da bude kocka ili kvadratna osnova poda vec svaki zid razlicite dimenzije.
Bilo je gotovih kabina, ja sam radio sisteme za simultano prevodjenje gde je prevodilac akusticki izolovan u takvoj kabini od ostalog dela prostorije/ sale pa su se koristile takve izolovane kabine koje se samo donesu i postave.
Nije ni problem da se napravi, pravila su poznata a materijala za dampiranje i obradu povrsina ima sada i kod nas u izboru.
Bilo je gotovih kabina, ja sam radio sisteme za simultano prevodjenje gde je prevodilac akusticki izolovan u takvoj kabini od ostalog dela prostorije/ sale pa su se koristile takve izolovane kabine koje se samo donesu i postave.
Nije ni problem da se napravi, pravila su poznata a materijala za dampiranje i obradu povrsina ima sada i kod nas u izboru.
http://rs.n1info.com/Vesti/a441343/BIRN ... nikus.html
http://rs.n1info.com/Biznis/a441161/Tel ... -i-O2.html
Sledeće je da politizuju do max vojsku i policiju, kako bi sledećih 100 godina ostali na vlasti.
- DukeNS
To se uveliko radi. Pa vidis da im obecavaju stanove i vece plate...
Sve je relativno, ali naravno da nije space science.maniaxxx napisao:Imam i ja jedno pitanje pošto vas ovde ima dosta IT-jevca.
Kada te posao natera, ili ako radis sa dosta brojeva i tabela, nauci se lako, samo da ima ko da te uvede u problematiku, pokaze par primera na realnom zahtevu.
Posle ide lako.
Ako ides po knjizi, nema nista od toga.
Najbolje je stapom i kanapom.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jako zavisi sta ti treba, Excel je jako sirok pojam, ovroman broj funkcija ima. Ali svakako se moze nauciti samo da nije ono za juce. Ima tutorijala na yt koliko hoces.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Treba mi pre svega za obradu podataka ( vrtilne tabele-ne znam izraz na Srbskom )...
Pivot?