Mobilne telekomunikacije
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne može poziv daljinski, samo notifikacije.
Stiže na sat notifikacija o propuštenom pozivu, pa znaš ko te je zvao, ali ne možeš da uspostaviš vezu. Poruke i mailovi mogu da se pročitaju, tj. sve ono što stiže u formi notifikacija je dostupno.
Stiže na sat notifikacija o propuštenom pozivu, pa znaš ko te je zvao, ali ne možeš da uspostaviš vezu. Poruke i mailovi mogu da se pročitaju, tj. sve ono što stiže u formi notifikacija je dostupno.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
To je onda taman za sport, tipa voziš bajs i vidiš ko te zvao pa biraš da li da uzvratiš poziv odmah ili ćeš tek kad bude gotova vožnja 
Šteta što nema bar mogućnost poziva bar kada je telefon u blizini.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Šteta što nema bar mogućnost poziva bar kada je telefon u blizini.
Ima tu mogućnost, kao što je rečeno, da ga koristiš kao handsfree (kad je blutoothom povezan sa telefonom).
-
Nismo se razumeli, ja sam pričao o "daljinskoj konekciji" preko Interneta. Kad je redovnim putem spojen sa telefonom (bluetooth), naravno da možeš da pozivaš sa sata, šalješ poruke i šalješ mail (mail samo kao je uparen sa Samsung telefonom, kod ostalih telefona možeš samo da pošlješ mail kao odgovar na pristigli mail, ne možeš novi mail)
Edit: ako nekog zanima, mogu da napišem detaljnije o mojim utiscima o satu, aplikacijama koje se koriste...
Edit: ako nekog zanima, mogu da napišem detaljnije o mojim utiscima o satu, aplikacijama koje se koriste...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
GW nema sim karticu, je li tako? Ove daljinske notifikacije rade kad se zakači na wifi? Neki skuplji Garmini imaju isto wifi, ali mislim da nemaju takve daljinske notifikacije, to im samo služi da brže aplouduju praćene aktivnosti.
-
Ovaj koji ja imam nema SIM karticu, postoji verzija sa eSIM karticom, kod nas svakako beskorisna, bar za sada. Koristi wifi za konektovanje na internet.
Samo piši. Više znači nečije lično iskustvo nego razni rivjuovi po internetima.Spa-Francorchamps napisao: 07 Dec 2018, 10:17 Edit: ako nekog zanima, mogu da napišem detaljnije o mojim utiscima o satu, aplikacijama koje se koriste...
Ovo za navigaciju npr. nisam znao da može. Da li to može i stari Gear S3?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Napiši, svakako je zanimljivo pročitati utiske iz prve ruke.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
To može i MiBand 2 da radi, poveze se s aplikacijom na telefonu i ima šta hoćeš.Heinz napisao:OK, hvala. Dakle, nema problem da snima 24h dnevno puls?
Samsung Gear S3 i Galaxy Watch ne mogu, mogu da prate samo u mirovanju. Plus Galaxy Watch ima neki problem sa senzorima, ne radi kako treba HRM.
U svakom slučaju praćenje sna preko telefona je još gora žvaka nego EKG

Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dignite ljubav prema gedžeteriji i brigu o zdravlju na viši nivo i kupite wc šolje koje analiziraju sadržaj i izbacuju rezultate 

Mene i te kako zanima, pisi sve sto te ne mrzi, jer planiram do proleca duzmem smart watch, pa bih uzeo najbolji, a za sada se GW namece kao jedini logican izbor.Spa-Francorchamps napisao:Nismo se razumeli, ja sam pričao o "daljinskoj konekciji" preko Interneta. Kad je redovnim putem spojen sa telefonom (bluetooth), naravno da možeš da pozivaš sa sata, šalješ poruke i šalješ mail (mail samo kao je uparen sa Samsung telefonom, kod ostalih telefona možeš samo da pošlješ mail kao odgovar na pristigli mail, ne možeš novi mail)
Nisam imao pojma za daljinsku konekciju, to je sjajno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
E to je pravi gadgetstarac vujadin napisao:Dignite ljubav prema gedžeteriji i brigu o zdravlju na viši nivo i kupite wc šolje koje analiziraju sadržaj i izbacuju rezultate

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
To nije mobilna sprava 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Dovoljno je samo umesto šolje ubaciti čučavac.TheWickerMan napisao:E to je pravi gadgetstarac vujadin napisao:Dignite ljubav prema gedžeteriji i brigu o zdravlju na viši nivo i kupite wc šolje koje analiziraju sadržaj i izbacuju rezultate
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka