Naravno da ne, ali realno, to i nisu glavni razlozi zbog kojih doneo tako veliku zivotnu odluku kakva je odlazak u inostranstvo. To je samo par stavki sa liste razloga. Poenta je da svi problemi koje kao drustvo imamo, onima sa vise para su manje vidljivi ili cak nepostojeci. Kada imas para, putujes, vozis kvad, camac, druzis se sa ljudima po restoranima, kafanama (karikiram). I radis svoj posao, naravno. I to posteno. To kazem da ne uleti Dragvorl sa pricom kako je isto moguce samo ako nesto muljas, bracela, rakija itd. Zabole te sta je Vucic jutros rekao i sto Palma igra kolo u plicaku. I za oni vilu na Kopu, i sto Sergeja T. blate po stampi. Ma, ni ne znas za to, nisi imao kad da cujes. Evo, Steva sada kaze - Idem za Nis danas, gde ima dobar rostilj?"" Razumete?ftj napisao: 08 Dec 2018, 14:34 Jel mozes parama da kupis dobar javni prevoz, saobracajnu infrastrukturu, da ne gledas divlju gradnju i divljake generalno, da ne bude u svakom kraju obelezeno koja navijacko mafijaska grupa je tu glavna i slicne price.

Sto se tice navijaca i generalno krimi grupa u smislu bezbednosti, nije ni preko med i mleko. Ja u Novom Sadu ne znam nijednu ulicu kojom nije preporucljivo proci u po noci... Da li je tako u Parizu, Amsterdamu, Minhenu, ne daj boze Barseloni...
Daleko od toga da se meni licno ovde ne gadi puno toga. Svakoj sam vlasti bio opozicija. Kao neko ko je sa 20 godina mogao da ode u Kanadu i tamo da ima solidan start, ne mogu da kazem da sam ikada u medjuvremenu makar i na trenutak pokajao, pa i onda kada nisam imao za jedno pice u kaficu. Sve ima svoje dobre i lose strane. Za ostanak ovde i dalje vidim vise razloga.