TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
A sta tu ima da se voli ili ne voli? Sudopera moze i da se vrati/zameni. Nadgradna se prlja na spoju izmedju ploce i sudopere, nije ne znam kolko strasno al dovoljno da smara. I neuporedivo je lepsa podgradna.
Meni nije lepša, dapače 

- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Треба ми препорука за усисивач, да је што јачи, али провјерено. Купили смо мајци неки фенси са воденом филтрацијом, али уопште није задовољна, навикла жена да теписи иду за усисивачем
Без шале, гледао сам Karcher, све кућне варијанте се врте око 700-800W, је л’ могуће да са тако мало снаге могу ефикасно да раде посао?
Sent from my iPhone 8 Plus

Без шале, гледао сам Karcher, све кућне варијанте се врте око 700-800W, је л’ могуће да са тако мало снаге могу ефикасно да раде посао?
Sent from my iPhone 8 Plus
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zavisi koja je snaga deklarisana.
Snaga motora, ili priključna snaga, dosta je veća od realne usisne snage, pogotovo kod raznih filtracija (vode i sl). Moguce da Karcher deklariše usisnu snagu, za razliku od ovih široko rasprostranjenih, od par hiljada vati.
Hoover usisivačima su zadovoljni oni koji ih imaju, a da ih znam.
TapaT
Snaga motora, ili priključna snaga, dosta je veća od realne usisne snage, pogotovo kod raznih filtracija (vode i sl). Moguce da Karcher deklariše usisnu snagu, za razliku od ovih široko rasprostranjenih, od par hiljada vati.
Hoover usisivačima su zadovoljni oni koji ih imaju, a da ih znam.
TapaT
Snaga usisivacima je smanjena po direktivi iz Brisela i vazi za sve modele namenjene EU.
Ako se moze naci izvorni model koji je stigao kod nas bez EU prigusenja tim bolje.
Inace, u uputstvu treba pogledati koliki je usisni efekat, sama elektricna ulazna snaga nije uvek i merilo jacine usisavanja (tj koliki su gubici treba saznati iz uputstva).
Vodeni filter bih svakako preporucio, lako se cisti, odlicno radi a pogotovu u kombinaciji sa prethodnim vrtloznim filterom. I da, obavezno HEPA filter u paketu.
Ja imam neki malo stariji kineski pravljen za Evrropu (pre EU direktive kupljen) vodeni 1.400W sa HEPA i to radi perfektno. Cak nije ni bucan mnogo.
Drugi noviji kineski isto vodeni je 900W i vec nije toliko efikasan.
Ako se moze naci izvorni model koji je stigao kod nas bez EU prigusenja tim bolje.
Inace, u uputstvu treba pogledati koliki je usisni efekat, sama elektricna ulazna snaga nije uvek i merilo jacine usisavanja (tj koliki su gubici treba saznati iz uputstva).
Vodeni filter bih svakako preporucio, lako se cisti, odlicno radi a pogotovu u kombinaciji sa prethodnim vrtloznim filterom. I da, obavezno HEPA filter u paketu.
Ja imam neki malo stariji kineski pravljen za Evrropu (pre EU direktive kupljen) vodeni 1.400W sa HEPA i to radi perfektno. Cak nije ni bucan mnogo.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Za Karcher konsultuj uvoznika/servis 
Ja imam T 7/1 i radi isto kao kad je bio nov, pre skoro 12 godina, skoro sam mu menjao papuču.
Sad je neka druga oznaka ali nema ga ni u katalogu
http://karchercentar.com/Karcher-Katalog-2016/#p=196
A video sam ga u radnji. Moguće da je model za kancelarije, valjda je zato tako dugotrajan.

Ja imam T 7/1 i radi isto kao kad je bio nov, pre skoro 12 godina, skoro sam mu menjao papuču.
Sad je neka druga oznaka ali nema ga ni u katalogu
http://karchercentar.com/Karcher-Katalog-2016/#p=196
A video sam ga u radnji. Moguće da je model za kancelarije, valjda je zato tako dugotrajan.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Električna snaga jeste smanjena po EU direktivama, ali su proizvođači prethodno imali desetak godina da se prilagode i naprave efikasnije modele. Pre nekog vremena sam kupio Bosch BGS05A220 i zadovoljan sam. Troši 700 W, ali je po snazi usisavanja sličan starom od 2400 W. Očekivano, mnogo manje se greje, a i tiši je. U pitanju je vrtložni sistem, sa HEPA filterom, ali bez kese i bez vode. Posuda je providna i obeleženo je na kom nivou napunjenosti je treba isprazniti.ljubitelj napisao: 12 Dec 2018, 21:15 Snaga usisivacima je smanjena po direktivi iz Brisela i vazi za sve modele namenjene EU.
Ђенерал Јанковић
Po meni, klasični usisivači, bez obzira na princip filtriranja, su samo premeštači prašine, upitne efikasnosti.
U kuću sam montirao centralni usisivač i prašina ide napolje. Nema prašine, kesa, filtera a ni buke.
U kuću sam montirao centralni usisivač i prašina ide napolje. Nema prašine, kesa, filtera a ni buke.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Philips je kinez? Jel to u rangu Fox/Vox ili bolje? Ima dobra ponuda u Metrou. Uzeo bi ovaj 39" za 26k. Ne treba mi smart jer bi stavio EON. Jedino što nije FHD.

HTC Desire 12 via Tapatalk

HTC Desire 12 via Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Mislim da njihove televizore pravi turski Vestel ali nisam siguran. Kakva je to rezolucija 366x768? Ja bih taj model preskočio.
Philips je kinez ili turcin, zavisno koji model, koja serija, koje godiste, koje trziste....uglavnom.
Zadnjih 15tak godina.
Ja ne bi uzimao danas TV koji nije FHD.
Zadnjih 15tak godina.
Ja ne bi uzimao danas TV koji nije FHD.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Za taj budzet gledaj Hisense. Npr. https://www.eponuda.com/led-televizori- ... ena-436822 ili 43" https://www.eponuda.com/led-televizori- ... ena-436824
O čemu se radi može još neka informacija?aviator napisao:Po meni, klasični usisivači, bez obzira na princip filtriranja, su samo premeštači prašine, upitne efikasnosti.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk