Koja katastrofa !!!

Na auto putu relativno ok ali nekoliko sudara, izletanja, okretanja, postavicu video.
Stignem do Novog Sada, na ulaz Istok ne mogu da udjem jer stoji kamion... krenem na centar, okrenem na petlji I vratim se na Istok sa druge strane, ista prica, zaglavio se kamion. Skrenem na ZR, jedina varijanta, okrenem se na MOL-u I nazad za NS, skrenem desno za podvoznjak prema servisima kad stoji kamion !!!

Izadjem besan kao ris, kazem prijatelju, da li si normalan, kako da prodjem, kaze je l vidis, sta bre je l vidim, pokaze na nadvoznjak kad on udario ciradom ili ne znam ni ja cime. Kao prvi put je nije znao. Pa jebem mu mater, cak I da nema znak valjda poznajes gabarite svog kamiona !!! CG table. Tu vec pobesnim, preznojim se u momentu, kasnim na servis, niko mi se od njih ne javlja jos iz BG, hteo sam da pomerim termin. Okrenem se tu, krenem ka gradu, I koliko sam bio besan, vozio sam brze nego sto je trebalo, da predjem u levu traku, zabijem se u dubok sneg I izgubim trakciju, ode zadnji deo, levo, desno, levo, ja nesto volanom instiktivno I nekako ga ispravim, cista sreca, srecom, sirok put, daleko bankina inace bih razbio auto a I nikoga oko mene. Sto posto moja greska mada sam se malo i opustio jer je auto putem mogla I da se pegla stotka vecinskim delom. Najbolje gume imam, ovo pokazuje kako ni one nisu svemocne.
Stigoh nekako.