starac vujadin napisao: 09 Dec 2018, 16:18 A na početku je izgledalo kao da je neki sasvim običan oglas...![]()
https://www.polovnegumebeograd.rs/
Dobro veče
Re: Dobro veče
Bolji review smo odradili mi ovde 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Realno

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Svako ko u Srbiji radi bilo koju uslužnu delatnost svaki dan po 8-10-12h će potvrditi svaku Kidijevu rečenicu sa njegovog sajta.
Narod je prs'o totalno.
Komšinica mi radi na šalteru u banci, psuju joj majku 50 puta dnevno a ona mora da ćuti i da se kiselo smeška.
Jedini način da ostaneš normalan, to je da se izoluješ od svega.
Narod je prs'o totalno.
Komšinica mi radi na šalteru u banci, psuju joj majku 50 puta dnevno a ona mora da ćuti i da se kiselo smeška.
Jedini način da ostaneš normalan, to je da se izoluješ od svega.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Čuo sam da dobila otkaz?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Ma haos, postavio sam neki telefon na oglas, cena 60e, bratic se javlja i nudi 25e uz komentar: "brate, ja ovoliko imam, pa ako moze,..."
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam imao telefon od tipa 80 evra na oglasu, Lumia 920, i lik kao hoće, dogovorili cenu, došao da preuzme i daje mi 10 evra manje i kaže kako je kupovao neke delove i ostalo mu 70 evra a ja kako hoću 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
I kako si hteo? 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Risto
Pa dao sam mu telefon za te pare, jer sam ga duže prodavao a niko se nije javljao.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne nego ti je bilo ispod casti da se navlacis sa budalom zbog 10e, priznaj, tako bih i ja postupio...
- Risto
Jeste me malo zatekao, sa druge strane, imao sam i problem jer mesec i kusur nisam prodao taj telefon. E sad, da sam ja malo drugačija osoba, možda sam i trebao reći da neću pa makar ga prodao sutra i za 50e. Ja iskreno uvek pokušam da pregovaram oko cene, pre svega jer mnogi stave neku suludu cenu pa ako se neko upeca, ali nikad ne bi došao kod nekog po nešto a da nemem dovoljno novca i onda da ucenjujem čoveka.
Jesam imao fazone, uzmi ili ostavi kao kupac, ali to je onda neka verzija gde sam nešto pogledao i dao ponudu. Nisam nekog zavlačio i rekao da kupujem po nekoj ceni a onda nešto vrdao.
Moram reći, na žalost, kroz posao su i moji videli sve i svašta i verujem da bi i moji roditelji vrlo rado nešto slično kao Kidi napisali za našu radnju. Dođu ljudi da gledaju robu, nemaju lovu ni na vidiku, uzmu i drndaju stvari, smaraju a znaš da neće kupiti. Onda, kada živiš u malom gradu, znaš ko je čiji klijent i da neko dođe samo da čuje koliko ti tražiš za nešto pa će isto to da traži kod kolege za 5% nižu cenu. Ko god radi u njihovom poslu u maloj sredini, obično ima problem i to što ljudi dođu pogledaju neku stvar kod nas, ne svidi im se, odu u Banja Luku i kupe istu tu stvar za 20% više novca ali sutra mogu da kažu da je to kupljeno u BL. Onda ti konkurent pošalje svog prijatelja da te ispita za cene, naravno da će kupiti kod prijatelja (i ja kupujem kod ljudi koje znam), ti moraš biti fin i uslužan i praviti se lud.
Onda imaš grupu stručnjaka koji ti drže predavanja o tvojoj robi, kao ovo je ovakvo ili onakvo i sl. Gastosi preko leta dođu pa izmišljaju kako je nešto jetinije u Nemačkoj ili Austriji a ja znam da su cene tamo 2-3 puta veće, mi imamo iste dobavljače kao i ovi na zapadu i vrlo dobro znamo koliko to košta u kojoj zemlji.
Naslušao sam se i u tuđim poslovima budala, jedne prilike sam išao u Budimpeštu preko neke agencije gde je tipa put sa 2 noćenja sa doručkom u nekom hotelu sa "4" zvezdice koštao 60 evra. I onda je neka gospođa se iščuđavala kako hotel sa 4 zvezdice nema bazen. Ona je to očekivala kada je već platila smeštaj u hotelu sa 4 zvezdice. Možda je to tako i u drugim zemljama, viđao sam i ovde svakakve oglase, neki lik je napisao da auto hoće da proda isključivo Austrijancu i da ga stranci ne zovu
Cena je bila sjajna, pa kontam da su ga razni zvali sa raznim pitanjima.
Jesam imao fazone, uzmi ili ostavi kao kupac, ali to je onda neka verzija gde sam nešto pogledao i dao ponudu. Nisam nekog zavlačio i rekao da kupujem po nekoj ceni a onda nešto vrdao.
Moram reći, na žalost, kroz posao su i moji videli sve i svašta i verujem da bi i moji roditelji vrlo rado nešto slično kao Kidi napisali za našu radnju. Dođu ljudi da gledaju robu, nemaju lovu ni na vidiku, uzmu i drndaju stvari, smaraju a znaš da neće kupiti. Onda, kada živiš u malom gradu, znaš ko je čiji klijent i da neko dođe samo da čuje koliko ti tražiš za nešto pa će isto to da traži kod kolege za 5% nižu cenu. Ko god radi u njihovom poslu u maloj sredini, obično ima problem i to što ljudi dođu pogledaju neku stvar kod nas, ne svidi im se, odu u Banja Luku i kupe istu tu stvar za 20% više novca ali sutra mogu da kažu da je to kupljeno u BL. Onda ti konkurent pošalje svog prijatelja da te ispita za cene, naravno da će kupiti kod prijatelja (i ja kupujem kod ljudi koje znam), ti moraš biti fin i uslužan i praviti se lud.
Onda imaš grupu stručnjaka koji ti drže predavanja o tvojoj robi, kao ovo je ovakvo ili onakvo i sl. Gastosi preko leta dođu pa izmišljaju kako je nešto jetinije u Nemačkoj ili Austriji a ja znam da su cene tamo 2-3 puta veće, mi imamo iste dobavljače kao i ovi na zapadu i vrlo dobro znamo koliko to košta u kojoj zemlji.
Naslušao sam se i u tuđim poslovima budala, jedne prilike sam išao u Budimpeštu preko neke agencije gde je tipa put sa 2 noćenja sa doručkom u nekom hotelu sa "4" zvezdice koštao 60 evra. I onda je neka gospođa se iščuđavala kako hotel sa 4 zvezdice nema bazen. Ona je to očekivala kada je već platila smeštaj u hotelu sa 4 zvezdice. Možda je to tako i u drugim zemljama, viđao sam i ovde svakakve oglase, neki lik je napisao da auto hoće da proda isključivo Austrijancu i da ga stranci ne zovu

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam svojevremeno prodavao monitor za comp. Zove lik, nudi rakiju. Zove drugi, cena ok i poslace cerku da pokupi i jos ako mogu da joj 'pomognem' da se snadje u gradu posto je mlada. Na kraju sam odlepio i poklonio ga drugaru umesto taburea.Gruja1595 napisao:Ma haos, postavio sam neki telefon na oglas, cena 60e, bratic se javlja i nudi 25e uz komentar: "brate, ja ovoliko imam, pa ako moze,..."
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ljudi vole da dobiju nesto jeftinije pa makar crkli.
Cesto se i meni slicno desavalo. Dogovorim prodaju telefona za 100e. Nadjemo se on mi pruza 95e.
Pre neki dan drugarica mi prica. Prodavala polovan iphone. Lik dosao vozom. Nasli se na stanici. Umesto 150e, dao joj 130e jer je kao izgubio 20e u putu i kao uplatice joj sutra na racun. Naravno nije uplatio niti joj se javio ikada, odnosno blokirao joj broj.
Svasta i pokusavaju da ponude. Ja stavio good year gume ceo set za 14.000 din na oglas. Ljudi zovu i nude 8000 i jos se iscudjavaju sto necu da prodam
Cesto se i meni slicno desavalo. Dogovorim prodaju telefona za 100e. Nadjemo se on mi pruza 95e.

Pre neki dan drugarica mi prica. Prodavala polovan iphone. Lik dosao vozom. Nasli se na stanici. Umesto 150e, dao joj 130e jer je kao izgubio 20e u putu i kao uplatice joj sutra na racun. Naravno nije uplatio niti joj se javio ikada, odnosno blokirao joj broj.
Svasta i pokusavaju da ponude. Ja stavio good year gume ceo set za 14.000 din na oglas. Ljudi zovu i nude 8000 i jos se iscudjavaju sto necu da prodam

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja se cenjkam. Prosli put sam uzeo za planinarenje neke stvari 500 eura. Zahtevao sam popust i dobio. U prodavnici nameštaja takodje. Sa 500 na 400 eura sam spustio TV policu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''