Ne brže od života!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Ne brže od života!
Pa nije loš, uopšte. Jedino ovaj bočni udar je malo kritičan, ali vidi na šta ga nabijaju, pa kako neće. Turio bih mu ja još par šipki u vrata (taman da imam šta da majstorišem) i rešeno. 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Drugaru se nešto slično desilo na magistralnom putu pre 5-6 godina, izleteo mu lik bez gledanja. Totalna šteta na kolima, oni srećom prošli sa lakšim povredama. Civic 4d 2008. god.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
O sada kada vidim takvog idiota sa desne obavezno sviram da ga upozorim. Ovaj je ili bio slep ili u nekom svom paralalenom univerzumu.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
...ili samo kratkovid a nije poneo cvikere, ili pijan, ili jednostavno blesav.
Zbog toga sam ja u nekom fazonu da vozim samo velike i teške aute. Nije ni to garancija, ali svakako daje veće šanse.
Zbog toga sam ja u nekom fazonu da vozim samo velike i teške aute. Nije ni to garancija, ali svakako daje veće šanse.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pa to. Mozda samo blesav.
Meni se slicna stvar desava par puta. Situacija u kojoj mi se noge odseku.
Dobro je proslo Saša
Meni se slicna stvar desava par puta. Situacija u kojoj mi se noge odseku.
Dobro je proslo Saša

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Meni se ove godine slicno dogodilo 2 puta, uvek na istom ulazu na AP. Prvi put je gurao i mene i sebe pred nadolazeci kamion koji je vozio po AP, drugi put je to isto skoro ucinio sam sebi ( nije bila uvek ista osoba), ali sam ga sviranjem i blicanje zadnji cas "probudio" pre nego što bi ga kamion nabio i odneo tamo negde do Budimpešte. Ljudi spavaju za volanom, a ni ne znaju da voze izgleda
Ja sam isto imao ovakvih iskustava i sad stalno pazim na ljude koji pokusavaju da se ukljuce bez obzira sto imam prednost. Na primer, pre jedno godinu dana covek mi je izleteo sa parkinga starog Merkura u Rumenackoj (put ka Rumenci). Sreca pa sam pazio inace bi se sudarili 100%. Idem i gledam ga i vidim da me je video ali on ne staje. Sreca pa nije bilo nikog u levoj traci. Ja odmah usporim i pitam ga da li je slep i normalan a on se jos breca na mene i pita da li sam ja normalan. 

Meni je tako izleteo pesak u uskoj ulici, al ga na srecu izbegoh.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Nije stvar sto je postala praksa da ljudi oduzimaju pravo prevenstva nego sto su spremni da se potuku kad im se ukaze na gresku.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Pa kada pogledas kakve vrednosti se promovisu na TV, od dnevnika, zadruge, pa preko tabloida i velikosrBstva, nije drugacije ponasanje ni za ocekivati.
I posle kazu da ljudi odlaze iz zemlje samo zbog para..
I posle kazu da ljudi odlaze iz zemlje samo zbog para..
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
100X 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Pun je YT kompilacija takvih događaja/ljudi (rage road) iz ''modernijih, razvijenijih, kulturnijih'' zemalja sveta. Samo treba staviti dash cam i evo ga. Nije to uopšte nas izum ili nešto toliko često, morali bi videti neke statistike ako ih ima da bi mogli pljunuti po nama.YUgisa napisao: 17 Dec 2018, 14:37 Nije stvar sto je postala praksa da ljudi oduzimaju pravo prevenstva nego sto su spremni da se potuku kad im se ukaze na gresku.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Nije poenta moje poruke da smo mi izmislili nesto novo nego "prihvatili nesto strano"...
Being second is to be the first of the ones who loose...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''