Ima li neki sprej te namene poput wd40?
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Ova temperatura je bila u gustoj magli u ataru sela Zmajevo, 30 km severno od NS-a. Kada smo krenuli od ženinih u susednom selu bilo je minus devet i kako smo izašli temperatura je počela padati tako da je u jednom momentu bilo tih -14 i stao sam da slikam displej. Kada smo prišli sledećem selu opet je krenula rasti i tako dalje. U samom NS-u kod mene je bilo -6 kad smo stigli dok telefon kaže da je u tom trenutku -8 (verovatno merna stanica Rimski šančevi, van grada, pa još hladnije nego u samom gradu). Dakle, mikrospotovi sa različitim temperaturama, s tim da je severno bilo dosta hladnije, a to gde sam izmerio -14 je bilo još i u maloj "kotlini" (da je tako nazovem) i gustoj magli koja još dodatno pojačava hladnoću. Zato oprez ljudi, biće noćas i ujutro poledica.Geza napisao:Sale kod mene je -5. Da li je moguće da je tolika razlika sa druge strane Fruške gore?
Mene savetovali da NIKAD ne stavljam/sipam glicerin u brave!Kuzmanovic napisao: 17 Dec 2018, 00:34 Sta moze spreciti mrznjenje brave na vratima automobila? I ima li neki preparat koji se moze sipati sad dokje minus a da bude ucinkovit? Danas sam morao da grejem kljuc upaljacem dva puta.
Nagazio si zadnjim tockovima ledeni kolotrag?
Upravo tako i kod mene. Nije moglo da se skine jer je zaledilo.lami napisao:Meni se krov zaledio i par centimetara debline sam skinuo, ali ostalo nije moglo bez razbijanja. Nakon sat vremena voznje, stajem na pumpu i sve na sajbnu
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Baš to što ti trebaKuzmanovic napisao:Sta moze spreciti mrznjenje brave na vratima automobila? I ima li neki preparat koji se moze sipati sad dokje minus a da bude ucinkovit? Danas sam morao da grejem kljuc upaljacem dva puta.
meidling napisao:Baš to što ti trebaKuzmanovic napisao:Sta moze spreciti mrznjenje brave na vratima automobila? I ima li neki preparat koji se moze sipati sad dokje minus a da bude ucinkovit? Danas sam morao da grejem kljuc upaljacem dva puta.