Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Imas redmi note 5.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Tu su negde, razlika miui vs android one.
Uzeo ja ženi MiA2 lite, za te pare, uz RN5 naravno, nema bolje.
Baterija je glavni adut, kamera prostojna, procesor ne briljira generalno, daleko da je slab za prosečne korisnike.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Uzeo ja ženi MiA2 lite, za te pare, uz RN5 naravno, nema bolje.
Baterija je glavni adut, kamera prostojna, procesor ne briljira generalno, daleko da je slab za prosečne korisnike.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja sam pre za cist android. I sadasnji telefon mi je cist 5.0, zato sam i izdrzao toliko dugo s njim.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Danas azurirao Mi A 2 na android 9
Bas dosta promena vizuelno.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Bas dosta promena vizuelno.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
U Austriji je od 1.januara 2019.godine OBAVEZNA registracija Prepaid sim kartice.
Aktivacija novog broja nece biti uopste moguca ukoliko se ista ne registruje.Za brojeve koji su vec aktivirani,zadnji rok je 1. septembar a nakon toga bice onemogucena dopuna kredita,tako da se kartica moze koristiti samo do datuma vazenja iste
Aktivacija novog broja nece biti uopste moguca ukoliko se ista ne registruje.Za brojeve koji su vec aktivirani,zadnji rok je 1. septembar a nakon toga bice onemogucena dopuna kredita,tako da se kartica moze koristiti samo do datuma vazenja iste
Volvo XC90 II D4
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
U CH sam na sa vizom uzimao prepaid. Nije moglo drugacije
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Sud zabranio prodaju iPhone 7 i 8 modela u Nemačkoj.
https://www.benchmark.rs/vesti/sud_zabr ... Aypx3qilSQ
https://www.benchmark.rs/vesti/sud_zabr ... Aypx3qilSQ
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Klasican clickbait naslov.
Qualcomm je uspeo samo da izdejstvuje da se pomenuti modeli ne prodaju u Apple shopovima, kojih u D ima ukupno 15. Na ostalim prodajnim mestima ,kojih otprilike ima bezbroj + kod svih provajdera mobilne telefonije prodaja ide kao i do sada, tako da ih realno zasvrbe ona stvar za to.
U principu me zabole patka i za Apple i za to sranje od telefona, ali ovakvi bombasticni naslovi su vec prilicno dosadni. Sreca te sam na poslu a nemam sta da radim, pa mi nije zao vremena koje sam protracio citajuci ovaj nepotrebni tekst.
Qualcomm je uspeo samo da izdejstvuje da se pomenuti modeli ne prodaju u Apple shopovima, kojih u D ima ukupno 15. Na ostalim prodajnim mestima ,kojih otprilike ima bezbroj + kod svih provajdera mobilne telefonije prodaja ide kao i do sada, tako da ih realno zasvrbe ona stvar za to.
U principu me zabole patka i za Apple i za to sranje od telefona, ali ovakvi bombasticni naslovi su vec prilicno dosadni. Sreca te sam na poslu a nemam sta da radim, pa mi nije zao vremena koje sam protracio citajuci ovaj nepotrebni tekst.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Negde sam pročitao da Xiaomi planira 2019. da izbaci gomilu telefona sa posebnim akcentom na kamere koja im je zasad najslabija karika.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja sam za sad prezadovoljan sa A2 Lite. Kamera je sranje, ali meni to svakako ne treba, niti me zanima. Meni je to i kod najskupljih telefona katastrofa.
Uzeo sam verziju 4gb/64gb i sve sljaka savrseno.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Uzeo sam verziju 4gb/64gb i sve sljaka savrseno.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Nije im kamera najslabija karika odavno. Redmi note 5 je u ove jeftine Xiaomije donio dobru kameru. Ovaj moj ima slabiju kameru u nocnim uslovima ali u to vrijeme ni skuplji Samsunzi, Sony, LGjevi nisu imali nista bolje.member napisao:Negde sam pročitao da Xiaomi planira 2019. da izbaci gomilu telefona sa posebnim akcentom na kamere koja im je zasad najslabija karika.
Inace skoro (prije mjesec dana) su kupili neku kinesku firmu koja ima neku AI aplikaciju i koja je pocela sa proizvodnjom telefona sa valjda dobrim kamerama.
Sve zavisi šta je kome dobra kamera tj.fotografija.
Ja sam bio oduševljen kad sam kupio DSLR i stavio na njega objektiv 50/1.8.
Kad sam isprobao 50/1.4 , onda sam se skenjao.
Pa kada sam probao Nikon D90 , pa D700...hteo sam svoj fotoaparat da bacim u smeće.
I onda upoznam momka koji se bavi stock fotografijom... čovek razvaljuje. Spram njega sve ostalo je smešno.
Ja sam bio oduševljen kad sam kupio DSLR i stavio na njega objektiv 50/1.8.
Kad sam isprobao 50/1.4 , onda sam se skenjao.
Pa kada sam probao Nikon D90 , pa D700...hteo sam svoj fotoaparat da bacim u smeće.
I onda upoznam momka koji se bavi stock fotografijom... čovek razvaljuje. Spram njega sve ostalo je smešno.
Dobro ali ipak Xiaomiju su konkurencija Samsung, Sony, LG, Huawei itd a ne Canon i Nikon i ostali DSLR.
Omašio si poentu.
Xiaomi kamera , konkretno RN4 , je dobra....ali samo dok je ne uporedim sa starim LG G2, Samsung S5...koji su neupitno bolji. A tek sa nekim novim modelima je besmisleno i usporediti.
Xiaomi kamera , konkretno RN4 , je dobra....ali samo dok je ne uporedim sa starim LG G2, Samsung S5...koji su neupitno bolji. A tek sa nekim novim modelima je besmisleno i usporediti.