Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ila ceo zivot vozi neke budzevine, ziveo sam jedno vreme u njegovom kraju a i cesto sam prolazio pored gangland-a gde je radio i obitavao pa nisam mogao da ne primetim sve automobile koje je vozio od golfova, bmw-a, siere cosworth, delte integrale, itd.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Ja sam bio kurate srece i jedno vreme ziveo pored Juice-a
U to vreme je vozio belog nekog golfa 2, valjda GTI. Znam da su stalno nesto u garazi prckali i onda iza zgrade redovno potpisivali..

U to vreme je vozio belog nekog golfa 2, valjda GTI. Znam da su stalno nesto u garazi prckali i onda iza zgrade redovno potpisivali..
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Gde, na Lekinom ili u Jerkoviću?
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Sad su smrtni neprijatelji. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
ih "neki golf 2"...to je legendarni "beli grom"somi-car napisao: 18 Dec 2018, 21:01 Ja sam bio kurate srece i jedno vreme ziveo pored Juice-a![]()

^ najjaci je pocetak
parodija
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
parodija
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jeep cherokee..2001 god.4.0 benzin. plin (15.900 KM)
https://www.olx.ba/r/31597587/58390
https://www.olx.ba/r/31597587/58390
- igor_harris
ove corole su odlicne, imali smo je to nije umelo da se pokvari, skoro ja kod majstora i dolazi stariji covek sa ovakvom corolom, prvi vlasnik, auto mehanicki perfektan, samo redovno servisiranje, kaze nikad nista nije falilo, limarijski losija ali on kaze da mu to i nije bitno, 90% delova na autu su prva ugradnja a presla nekih 200tinak hiljada
- igor_harris
Za te pare je ovo bolja kupovina nego bilo sta od 2000 godine pa na dalje. Previse nisku cenu je stavio, ovo ce danas vec da se proda.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
vecina sacuvanih kola iz tog perioda, posebno japanaca, su danas bolja kupovina od ovih novijih, jednostavna i pouzdana mehanika, nisu natrpani elektronikom, nema tolko recikliranih materijala kao danas, itd. samo sto smo mi razmazeni pa bi svi da imamo sto novija i sto opremljenija kola
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Sve je to uredu sto kazes, i ja vise volim starije "kockastije" aute nego ove nove oblaste.
Ali
Ali
Ovo ce da bude na oglasu danas-sutra, jos bolja kupovina od te E90 za mozda soma vise. 2000 god, 130k km pravih, ceo u prvoj boji, 4x4...kacim link kad ga oglasi.OMP napisao:vecina sacuvanih kola iz tog perioda, posebno japanaca, su danas bolja kupovina od ovih novijih, jednostavna i pouzdana mehanika, nisu natrpani elektronikom, nema tolko recikliranih materijala kao danas, itd. samo sto smo mi razmazeni pa bi svi da imamo sto novija i sto opremljenija kola