Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Reklamiraj.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Bio sam prekjuče u outletu Inđija, i kao svuda na vratima SALE (razni %), ali pošto ja tamo vrlo često dolazim (ponekad samo da blejim i gledam) vrlo dobro znam da su cene manje više uvek iste i da je to sve laž, odnosno lupe gornju neku cifru pa kao smanjili na ovu novu, a ono u suštni je to i pre regularna cena bila. Elem, išao sam sa rođakama iz CRo, i one kažu da im je ''xyz'', i ''guess'' skupo, odnosno na nivou njihovog, a mislile su da će biti nešto jeftinije.
A ja udjoh da vidim od superdry nešto, iako je to meni skup brand, ono sve što je na prihvatljivoj ceni je zato što je samo ostalo M veličina...i skoro svuda je tako, ako je cena mala računaj da nema veličina...Izem ti sniženje takvo.
Tamo samo kosulje su korektna cena u nekog Galinero/Garinelo/Galinari ili šta god radnji
Ok, da i patike uzeti u nike, rbk, adidas prodavnici, MOŽDA potrefiš na nešto jeftinije nego inače...
A ja udjoh da vidim od superdry nešto, iako je to meni skup brand, ono sve što je na prihvatljivoj ceni je zato što je samo ostalo M veličina...i skoro svuda je tako, ako je cena mala računaj da nema veličina...Izem ti sniženje takvo.
Tamo samo kosulje su korektna cena u nekog Galinero/Garinelo/Galinari ili šta god radnji

Mislim da je račun otišao s Astrom.Heinz napisao:Reklamiraj.
t
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ako si platio karticom, mogu da nađu račun bez problema. I da si platio kešom isto.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Karticom sam.
t
t
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Онда рекламирај.
Ima neko ideju gde da nadjem kaiš sa dva lica(crno-braon) ? Kapiram da ima u h&m I sl ali pitanje dal je tamo koža, mislim da je sve skaj, a meni treba nesto za svaki dan da traje
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jesi gledao u Piramidi na NBG?
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Mislim da ima u C&A za normalne novce.
Ja sam moj kupio u Columbia za 30 eur i lak na kaisu se skinuo za manje od godinu dana, tamo gde ga snala pritiska.
Imace vani, ima bas dosta da se bira u Peek & Clopenburg
Ja sam moj kupio u Columbia za 30 eur i lak na kaisu se skinuo za manje od godinu dana, tamo gde ga snala pritiska.
Imace vani, ima bas dosta da se bira u Peek & Clopenburg
Nisam, ima neka radnja sa tim kožnim stvarima?Skipper napisao:Jesi gledao u Piramidi na NBG?
U iguani čini mi se da nema, kupio sma pre godinu dana kod njih jedan braon i bas je dobar, al se sećam se da sam video dvobojni
Imaš barem 30 radnji koje prodaju kaiše, sigurno negde ima to što tražiš.
Navigare.stefanan napisao:Ima neko ideju gde da nadjem kaiš sa dva lica(crno-braon) ? Kapiram da ima u h&m I sl ali pitanje dal je tamo koža, mislim da je sve skaj, a meni treba nesto za svaki dan da traje
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Hvala svima

Nema na cemu, 1000din.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.